Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Chino
Llegenda del Barça

2014.09.14. 04:09:33

noname írta: Egyetlen negatívum: Montoya. Amilyen jónak indult, olyan rossz most. Töketlen, figyelmetlen, határozatlan és pontatlan. Volt egy csúnyán eladott labdája, ami eredményezhetett volna bajt, a beíveléseit mindig blokkolják és rá se meri vinni az ellenfelére. Amit ma nyújtott, annál még (nem gondoltam volna h ezt kimondom valaha), de még Alves is jobb. Védekezni alig kellett a mai meccsen, így nagyon látszott, micsoda különbség van közte és Alba között. Ha nem kapja össze magát, tőlem el jlehet őt is küldeni Alvessel együtt, mert ez messze kevés ide. Ezt kb bárki a B-ből lehozza.
Ezzel nagyon nem értek egyet. Ahhoz képest, hogy töketlen, rá se meri vinni a védőre stb, adott két gólpassz értékű labdát a megindulásaival, az pedig bőven túlzás, hogy nem kellett védekeznie. Jól megvolt az egyensúly a két oldal között.
Albaval pedig ne hasonlítsuk össze. Egy top3-as szélső védő, aki egy Európa -és Világbajnok csapat oszlopos tagja, más mint, egy relatíve tapoasztalatlan játékos, aki kb. 15 meccse játszott utoljára tétmérkőzést. [-X
A B-ből pedig ne nagyon remélj jobbhátvédet, mert amit Patric alakít azt Masip is lehozza.

Munirt pedig lehet szidni, hogy sok helyzetet kihagyott, de nem véletlen, hogy annyiszor helyzetbe került. Mindig megtalálta az üres területet, megjátszható volt, és ez egy csatárnál legalább olyan fontos, mint a jó helyzetkihasználás. Az pedig fejlődhet, 19 évesen, 80+ ezer szurkoló előtt játszani úgy, hogy csak most jött a Juvenilből nem egyszerű. Érthető ha kapkod és nem mindig választja a helyes megoldást.
Mellesleg normális játékvezetés mellett lenne a neve mellett egy gól és egy kiharcolt tizenegyes.
Forca Barca!!!!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.09.14. 00:04:33

Jó meccs volt, későn jött a gól. Én nem gondolom, hogy akár ötöt is rúghattunk volna, mert a Bilbao nagyon szervezetten védekezett. Neymar higgadt megoldásaira volt szükség, hogy egyáltalán betaláljunk.
Nem értem Masc miért középső védő még mindig, miért nem lehet bedobni a középpályán. Montoya beadásai sajnos nem jobbak Alvesénál, jó lenne, ha visszatérhetne Adriano.
Leon
Director del Fútbol

2014.09.13. 22:38:39

zola8787 írta:Benatia és Mangala is csere volt az új csapatában.

Matyiő kezdő.

Látjátok mi a kezdőbe igazoltunk :D
Jah de majd ha kezdők lesznek akkor megnyerik a bajnokságot mi meg ezzel a lukas védősorral nélkülük biztos bukjuk! :mrgreen:

A legfontosabb ebben a 3 győzelemeben az,hogy a 2 európai viszonylatban is erős csapat ellen is szereztük és úgy hoztuk le,hogy nem kaptunk gólt sem egy félig teljesen kicserélt csapattal ahol Neymar alig Suarez pedig egyáltalán nem bevethető!Jó lesz ez! 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Quaresma77
Jugador del Barça

2014.09.13. 22:31:59

Kis érdekesség. -ha valaki írta előttem akkor bocsi a duplázásért- nem tudom ki mennyire vette észre, de az első gólnál, a sport tv közvetítésében remekül látszott, hogy a védelmünk hátul ragadt egy picit, és LE üvöltött oda a védőknek, hogy tolják feljebb a védekezést--->terület szűkítés----y sokan lesen maradtak---> passzolnia kellett a bilbaos srácnak és nem indíthatott területbe---> busi le tudta olvasni a passzt és a többit pedig tudjuk. Baromira bejön h ennyire együtt él a játékkal lucho, és kezd visszatérni a csapatba a stabilitás és az agresszivitás ami a legjobban hiányzott eddig. Jó úton vagyunk, csak le ne tévedjünk róla.... [-X [-X
diagonal
Jugador d'estrella

2014.09.13. 22:29:17

Barcaman1993 írta:
Gali írta:Az tény, hogy ma is lőhettünk volna legalább egy ötöst, de nézzük meg hogy Messi mellett kik alkották a csatársort.
Itt nem erről van szó. Nem várom el Pedrotól, vagy Munirtól azt, hogy úgy játszanak, mint Messi, vagy Neymar. Azt viszont elvárom, hogy a kapus mellett-fölött a ziccerben tudják elrúgni a labdát. Azt hiszem ehhez nem kell világklasszisnak lenni. Munir, ha csak a 100%-os gólhelyzeteit berúgja, akkor ma 4-5 góllal zár.

Most minden happy, mert nagy nehezen behúztuk a meccset. De gondoljunk bele. Ha ma x-eltünk volna, vagy akár elbukjuk a meccset, akkor mi menne itt a fórumon? Akkor nem hinném, hogy lenne bocsánat pl. Munirnak, hogy kihagyott (egy kivételével) mindent, most meg elintézzük azzal, hogy rossz megoldásokat választott. És most nem rá akarom kihegyezni a hangsúlyt, de ezen a meccsen rá jöttek ki a helyzetek, amiket elpuskázott. 2 hete ugyanezt elmondhattam volna Messivel kapcsolatban is.

Ameddig a 3 grácia közül legalább 2 nem lesz a kezdőben, addig sztem ezen problémáink nem fognak elmúlni. De lehet, hogy akkor sem. Suárezre nagy szüksége lenne most a csapatnak.

Persze, igazad van, de Munir egy 18 éves gyerek aki a Nou Campban játszik egy rakat néző előtt Messi és hasonló kaliberű társak mellett, nagyot fordult vele a világ pár hónap alatt, annyira nem könnyű ezt feldolgozni. Én elnéző vagyok vele egyelőre. Szóval próbálom félig tele látni a poharat, így most inkább azt akarom látni, hogy oda tudott kerülni helyzetbe többször is egy elég jónevű ellenféllel szemben és nem azt hogy utána kihagyta :-)
Neki ez most jó hogy a kezdőben lehet, nyilván ha játszhat Suárez akkor majd nem lesz a kezdőben.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.09.13. 21:58:01

herlius írta:
noname írta: Rakitic for President: Egy Fabregas, aki mást is tud, mint passzolni.
Szerintem ez sértő a mi Ivánunkra nézve. Már most több szív, alázat és fineszesség van a játékában, mint Cesc-ben valaha is volt a Barca-s évei alatt.
Ezzel maximálisan egyetértek, pedig Fábregast kivételes képességű játékosnak tartom. Ivanra érzésem szerint jobb szívvel fognak majd visszaemlékezni a Barcelona szimpatizánsok. :)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.09.13. 21:50:12

noname írta: Rakitic for President: Egy Fabregas, aki mást is tud, mint passzolni.
Szerintem ez sértő a mi Ivánunkra nézve. Már most több szív, alázat és fineszesség van a játékában, mint Cesc-ben valaha is volt a Barca-s évei alatt.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2014.09.13. 21:37:16

Annak örülhetünk, hogy a labilis Piqué mellé nem vettük meg Laportét, aki ma iszonyat lassan és gyengén játszott.
noname
Llegenda del Barça

2014.09.13. 21:05:15

Ez volt az egyik legjobb meccsünk az utóbbi időszakban. A reális eredmény úgy 4-5 - 0 lenne ide.
Egy érdekesség. Néztem hőtérképeket és Munir kb ugyanazt a képet adta, mint Pedro, tehát a védekezésből is kivette a részét. Ehhez képest Munir remekül játszott, Pedro meg mintha dísznek lett volna ott. LE azért tud valamit. Első meccsein Munir mezőnyben nem volt nagy szám, inkább nyújtott elfogadhatót, mint kiemelkedőt, ehhez képest most mezőnyben a legjobbunk volt. Az is remek meglátás volt, hogy a meccs végén Munirt hamarabb le kell hozni, mint Pedrot, mert Munir kifújt, Pedro viszont még bírta valamennyit a futást.

Egyéb észrevételek: Messi mintha idén a helyén játszana. Láthatóan élvezi az idei feladatkörét. Nem kell mindig egyedül betörjön, van kinek előre passzolni. Rakitic for President: Egy Fabregas, aki mást is tud, mint passzolni.

Egyetlen negatívum: Montoya. Amilyen jónak indult, olyan rossz most. Töketlen, figyelmetlen, határozatlan és pontatlan. Volt egy csúnyán eladott labdája, ami eredményezhetett volna bajt, a beíveléseit mindig blokkolják és rá se meri vinni az ellenfelére. Amit ma nyújtott, annál még (nem gondoltam volna h ezt kimondom valaha), de még Alves is jobb. Védekezni alig kellett a mai meccsen, így nagyon látszott, micsoda különbség van közte és Alba között. Ha nem kapja össze magát, tőlem el jlehet őt is küldeni Alvessel együtt, mert ez messze kevés ide. Ezt kb bárki a B-ből lehozza.
A Fifa egy szégyen
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.13. 20:49:42

Benatia és Mangala is csere volt az új csapatában.

Matyiő kezdő.

Látjátok mi a kezdőbe igazoltunk :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.09.13. 19:56:48

visca el barca írta:
sztem meg csak szimplán örüljél a győzelemnek... tavaly az ilyeneket rendre X-re hoztuk. mellesleg olyan sok hű de nagy helyzetünk nem is volt ma a gólig. munirnak volt közelről egy belekotort lövése, iraizoz jó h védte mikor 30 centire volt. a többi ilyen erőtlen fejes, meg a semmibe eldurrantott lövések.
A győzelemnek örülök is. Azzal viszont nem értek egyet, hogy az ilyen meccseket x-re hoztuk volna. Egyedül az Osasuna elleni meccset hoztuk x-re tavaly, amikor hasonló mennyiségű helyzetünk volt.

Nagy helyzetünk nem volt a gólig? Munir kiugratása, Munir pöckölése, Pedro lövése, Munir fejese, Alba ziccere? És akkor még jó pár nem is jutott eszembe. Rengeteg helyzetünk volt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.09.13. 19:51:07

...Meg az elején Messi labdájával 100%-os ziccerbe kerülhetett volna Munir, ha továbbviszi, nem pedig visszaveszi. Alba löketénél is, ha picit jobban sarokra tart... Mindegy amúgy. Nyertünk, jók voltunk, még jobbak leszünk! :)
Rivaldo-A Legnagyobb.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.13. 19:48:16

Barcaman1993 írta:...
sztem meg csak szimplán örüljél a győzelemnek... tavaly az ilyeneket rendre X-re hoztuk. mellesleg olyan sok hű de nagy helyzetünk nem is volt ma a gólig. munirnak volt közelről egy belekotort lövése, iraizoz jó h védte mikor 30 centire volt. a többi ilyen erőtlen fejes, meg a semmibe eldurrantott lövések.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
blupatrik
Jugador del Barça

2014.09.13. 19:46:07

Igen, hiábzott Munir.
De talán ne vegyük elő mint fő bűnöst hogy Neymarra volt szükségünk.
3. meccse a LA ligában, fél éve meg még a B csapatban sem játszott...
Pedro mit csinált a mai meccsen?

szerk.: Most nézem így utólag, hogy egyből rohantam megvédeni Munirt , végig sem gondoltam igazából mire válaszolok :oops:
Igen a helyzetkihasználással én nem tudom mi van már ki tudja hány év óta, a Pep-érában sem volt SOKKAL jobb, csak akkor Messi egy szezonbon 70-90 gól között teljesített , és nem tűnt annyira fel, vagy legalábbis leszartuk amikor Messi vágott ötöt egy meccsen :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára blupatrik 2014.09.13. 19:49:01-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.09.13. 19:40:11

Gali írta:Az tény, hogy ma is lőhettünk volna legalább egy ötöst, de nézzük meg hogy Messi mellett kik alkották a csatársort.
Itt nem erről van szó. Nem várom el Pedrotól, vagy Munirtól azt, hogy úgy játszanak, mint Messi, vagy Neymar. Azt viszont elvárom, hogy a kapus mellett-fölött a ziccerben tudják elrúgni a labdát. Azt hiszem ehhez nem kell világklasszisnak lenni. Munir, ha csak a 100%-os gólhelyzeteit berúgja, akkor ma 4-5 góllal zár.

Most minden happy, mert nagy nehezen behúztuk a meccset. De gondoljunk bele. Ha ma x-eltünk volna, vagy akár elbukjuk a meccset, akkor mi menne itt a fórumon? Akkor nem hinném, hogy lenne bocsánat pl. Munirnak, hogy kihagyott (egy kivételével) mindent, most meg elintézzük azzal, hogy rossz megoldásokat választott. És most nem rá akarom kihegyezni a hangsúlyt, de ezen a meccsen rá jöttek ki a helyzetek, amiket elpuskázott. 2 hete ugyanezt elmondhattam volna Messivel kapcsolatban is.

Ameddig a 3 grácia közül legalább 2 nem lesz a kezdőben, addig sztem ezen problémáink nem fognak elmúlni. De lehet, hogy akkor sem. Suárezre nagy szüksége lenne most a csapatnak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2014.09.13. 19:28:26

Kifejezetten biztató a csapat, de nagyon az út elején járunk még. A védelem nagyon rendben lehet ebben a szezonban, csak még idő kell a srácoknak össze szokni, várom a belgát nagyon a BL-ben remélem bemutatkozik. Ma Neymar jelentette a különbséget, Messi olyan labdákat osztott, szeme volt, de senki se volt képes belőni őket, hát jött a brazil és ami tavaly hiányzott belőle, az most ott van, higgadt volt és profi. Jó lesz ez, de még sok-sok meccs kell, hogy igazán össze szokjunk és ütőképesek legyünk. Montoyának is sokkal több meccs kell, nem lehet egy meccs után lehurrogni.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Gali
Capitá del Barça

2014.09.13. 19:22:04

Barcaman1993 írta: Akkor mi nem tetszik? Teljesen gólképtelen a brigád. A helyzeteink meg vannak, de be is kéne lőni őket. A 3 meccsen 15 gólt simán lőhettünk volna, annyi helyzetünk volt. Erre a 3-ból 2 meccset csak az utolsó pillanatokban sikerült behúznunk.
Az tény, hogy ma is lőhettünk volna legalább egy ötöst, de nézzük meg hogy Messi mellett kik alkották a csatársort.
Pedro, aki ugyan gürizik, mint az állat, de teljesen értékelhetetlen teljesítményt tesz le az asztalra. Támadásban nettó emberhátrányt jelent.
Munir, aki egy 19 éves ifjonc, 3 meccsel a háta mögött. Nyilván még fel kell vennie a La liga ritmusát, bele kell szoknia ebbe a légkörbe, nem beszélve arról, hogy nem egy Eibarnál, hanem a Barcanál dobták a mélyvízbe. Azonban, ha majd lesz 20-30 meccs a lábában, akkor nem fog ennyi lehetőséget kihagyni.
Ráadásul Suarez még nem, Neymar pedig alig játszott az első 3 fordulóban.
Ahogy írtad, a védelmünk eddig rendben van és addig amíg kapott gól nélkül hozzuk le a meccseket, elöl meg lövünk egyet vagy kettőt, nem lehet baj.
Annál kényelmesebb helyzetet meg el sem tudok képzelni, hogy 9 ponttal vezetjük a tabellát és csak annyi a dolgom, hogy 8-kor a fotelban ülve, sörrel a kezemben megnézzem a madridi rangadót, amelyen nem születhet olyan eredmény, ami nekünk ne lenne jó.
Azért a Real veresége miatt természetesen nem lennék szomorú. :mrgreen:
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
kristop
Entrenador del Barça

2014.09.13. 18:58:17

visca el barca írta:azért ebben nagy szerepe volt a bilbaonak, aki azért ha nem is tul aktivan, de próbalt tamadni. ilyen csapatok ellen mindig jobban megy...
szerintem is. szinte egész meccsen nyíltan játszottak, nagyon ritkán húzódtak be, de mégse tudtak olyan hatalmas zavart okozni, hiába próbáltak támadni. mondjuk mi se tudtuk annyira kihasználni a helyzeteinket.

a játék képe pedig nem csak a mi játékunktól függ, ha ők is beálltak volna 11 emberrel, más típusú meccs lett volna. nem ilyen kontrázgatós, szaladgálós.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2014.09.13. 18:55:34

Nekem ami tetszett ma, hogy pár alkalommal, amikor a Bilbaonak sikerült egy kicsit megtartania a labdát, akkor mi rendezetten felhúztunk két védelmi vonalat a kapunk elé. (Mintha 4-4-1-1-ben védekeztünk volna, nem? vagy csak a játékszituációk miatti véletlenek hozták így). És ez egyértelműen LE munkájának köszönhető. Lehetne itt Thiago Silva meg Benatia..., ha csapatszinten nincsen megszervezve a védelem, akkor tök mindegy, hogy ki van hátul.

A másik, ami tetszett, hogy Dani Alves távollétében végre Alba volt az offenzív szélsővédő, és hasznosabban segítette a támadásokat, mit az előző meccseken Alves.

llletve láttam a mai meccsen egy életképes fejelőmozdulatot az ellenfél kapuja előtt! :lol:
Kár hogy a kapusba bólintotta a labdát Munir, nagyon szép jelenet volt.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.09.13. 18:46:46

visca el barca írta:azért ebben nagy szerepe volt a bilbaonak, aki azért ha nem is tul aktivan, de próbalt tamadni. ilyen csapatok ellen mindig jobban megy...
Igaz! Viszont, amikor rendeződött a védelmük, akkor az esetek nagy többségében nem éreztem azt a fajta tanácstalanságot és körülményes labdajáratást, ami nem is olyan rég jellemezte a csapatot.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.13. 18:43:06

Barcaman14 írta:Az első két fordulóban nem teljesen voltam elégedett, de ma nyomokban sem emlékeztetett a játékunk a tavalyira. Végre intenzíven járattuk a labdát és meg is lett az eredménye. Rengetegszer sikerült megbontani a védelmüket, egyedül a helyzetkihasználást lehet felróni.
A letámadásunk is tökéletesen működött ma, túl sokszor nem jutottak el a kapunkig.
Minimum ilyen teljesítmény kell hosszútávon és nem lesz gond.
azért ebben nagy szerepe volt a bilbaonak, aki azért ha nem is tul aktivan, de próbalt tamadni. ilyen csapatok ellen mindig jobban megy...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.09.13. 18:39:47

Eddig ez volt a legjobb a meccsünk, ráadásul a formaidőzítés is teljesen rendben volt. A védelem rég nem látott szervezettségről tett tanúbizonyságot, Mathieu kifejezetten korrekt volt, de ezúttal Mascherano is jól látta el feladatait (már amíg pályán volt). A kulcs ebben talán nem is a védősor összetétele, hanem a Rakitic-Busquets duó alázatos munkája, szépen és jól szűkítették a területeket, a kontráknál is igyekeztek kisegíteni. Ezért hatalmas plusz jár Enriquenek, remélhetőleg a továbbiakban is így megy majd.

A támadójáték is sokkal eredményesebb volt, a tili-toli helyett gyakran operáltak hosszú átadásokkal, ami igencsak bezavart a Bilbaónak. Ráadásul így talán már mi is kamatoztathatjuk a támadóink sebességét, mert ha nem is Bale-Ronaldo szint, azért nálunk is vannak "Gyalogkakukkok", sőt!

A sok kihagyott helyzet is inkább azt erősíti meg, hogy jó úton halad a csapat, mert jól tudja megbontatni az ellenfél védelmét. Munirnak nem jött össze a gól, de elképesztő a srác, az üresbe mozgás/védőktől elszakadás hihetetlenül megy neki, a gólszerzésben még javulhat. És fog is. 8)
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.09.13. 18:37:04

Szerintem meg gyengék voltunk, igaz a Bilbao egy munkáscsapat, ellenük nem lehet szépen játszani. Nagyon kellett Neymar, nélküle nem lett volna győzelem. A lényeg a 3 pont, semmi mást nem lehet elmondani jót a mai meccsről. Főleg a játékvezetésről nem, ami katasztrófa volt.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.09.13. 18:34:00

Az első két fordulóban nem teljesen voltam elégedett, de ma nyomokban sem emlékeztetett a játékunk a tavalyira. Végre intenzíven járattuk a labdát és meg is lett az eredménye. Rengetegszer sikerült megbontani a védelmüket, egyedül a helyzetkihasználást lehet felróni.
A letámadásunk is tökéletesen működött ma, túl sokszor nem jutottak el a kapunkig.
Minimum ilyen teljesítmény kell hosszútávon és nem lesz gond.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MOF
Barça B

2014.09.13. 18:33:25

kristop írta:a védelmünket minden egyes meccs előtt szidjuk, de valahogy csak nem sikerül gólt kapnunk. ehhez mondjuk hozzátartozik, hogy iszonyatosan megy most csapatszinten ez, az ellenfeleknek eddig csak ilyen ad hoc jellegű helyzeteik voltak, kidolgozni nem nagyon bírnak soha semmit.
Így van. Az első 2 meccs után pl. nem volt még a kapunkat eltaláló lövés sem. Nekem is ez tetszik leginkább, hogy kidolgozott támadást nem tudtak még végig vinni ellenünk, és kisegítik egymást. Volt olyan is, amikor Iniesta zárt vissza Alba helyére, pedig ő eddig nem erről volt híres.
Nem is tudom mikor volt rá példa, hogy 3 egymást követő meccsen ne kapott volna gólt a csapat.

Én egyelőre nagyon biztatónak látom a helyzetet. Bár Titóval és Tatával is erősen kezdtük a bajnokságot, de most látom azt, hogy tényleg van változás a csapat hozzáállásában és játékában is.
Amiben javulni kellene, az a helyzetkihasználás. Sokkal előbb el lehetett volna dönteni ezt, és az előző meccset is.
Válasz küldése