Leo Messi
Kivételesen ma reggel nem azzal kezdték a médiumok(INDEX, NSO.stb..Hogy Messi órásit hibázott...ez csak a második mondat volt....
Persze ha valaki flegmán, laposan, erőtlenül gurítja a kapus kezei közé a labdát, az nem baj... Nem a fenét! Ha 11-est hibázik valaki, véleményem szerint kevésbé szánalmas, ha 10 cm-er elrúgja a pipa mellett, mint a fent leírt mód... Nyilván a fent leírt, illetve a többi médium 'szakriportere' rengeteg tizit rúgott életében....(kb pont annyit, mint amennyit kapusként védett, mert a hibázó kapusokat is Dante legkedveltebb pokoli bugyrába küldik le azonnal)
...Persze, ha egy arasszal jobbra megy a lövés, akkor meg minden-idők legszebb tizijét méltatnák ma reggel...
Persze ha valaki flegmán, laposan, erőtlenül gurítja a kapus kezei közé a labdát, az nem baj... Nem a fenét! Ha 11-est hibázik valaki, véleményem szerint kevésbé szánalmas, ha 10 cm-er elrúgja a pipa mellett, mint a fent leírt mód... Nyilván a fent leírt, illetve a többi médium 'szakriportere' rengeteg tizit rúgott életében....(kb pont annyit, mint amennyit kapusként védett, mert a hibázó kapusokat is Dante legkedveltebb pokoli bugyrába küldik le azonnal)
...Persze, ha egy arasszal jobbra megy a lövés, akkor meg minden-idők legszebb tizijét méltatnák ma reggel...
egyébként alakul ez a messi hátrébb játszik és neymar + suarez közelebb a kapuhoz felállás
messi osztogatja a gólpasszokat, meg néha ő is betalál, de nem ez a prioritása
látom benne a fantáziát
----neymar-------------suarez----
----------------messi---------------
és amúgy lassan pihenhetne egyet. nem egyből a malaga ellen most hétközben, hanem inkább a hétvégén otthon a granada ellen, és akkor pihenten menne a psg elleni meccsre.
messi osztogatja a gólpasszokat, meg néha ő is betalál, de nem ez a prioritása
látom benne a fantáziát
----neymar-------------suarez----
----------------messi---------------
és amúgy lassan pihenhetne egyet. nem egyből a malaga ellen most hétközben, hanem inkább a hétvégén otthon a granada ellen, és akkor pihenten menne a psg elleni meccsre.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- MatyiG
- Adminisztrátor
Azt kérdezte, hogy mikor lőtte MELLÉ, egyébként ilyenre én sem emlékszem.szarvasember írta:Amikor Messi tizenegyest hibázott:Erxy írta:a mai volt egyébként a 100. assistja a ligában.![]()
amúgy még sohasem láttam olyat, hogy Messi mellé lőtt volna egy tizit.valaki emlékszik ilyenre?
A Sevilla elleni 2011-es hibája nagyon megmaradt. Az utolsó pillanatban kaptuk a büntetőt, ő meg elrontotta. Buktuk is abban a szezonban a ligát.
A németek elleni kihagyott büntetőjét meg MAtS védte ki. 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- szarvasember
- Barça B
Amikor Messi tizenegyest hibázott:Erxy írta:a mai volt egyébként a 100. assistja a ligában.![]()
amúgy még sohasem láttam olyat, hogy Messi mellé lőtt volna egy tizit.valaki emlékszik ilyenre?

Ezen sírok.visca el barca írta:rég láttam rajta h ennyire élvezi a játékot. küzd, hajt, mindenen mosolyog. lehet drogozik
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
a mai volt egyébként a 100. assistja a ligában.
amúgy még sohasem láttam olyat, hogy Messi mellé lőtt volna egy tizit.
valaki emlékszik ilyenre?

amúgy még sohasem láttam olyat, hogy Messi mellé lőtt volna egy tizit.

- visca el barca
- Presidente del Barça
rég láttam rajta h ennyire élvezi a játékot. küzd, hajt, mindenen mosolyog. lehet drogozik 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Még soha, de soha nem éreztem ennyire biztosan a Messi gólt...

- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szerintem Messitől már nem kell elvárni, hogy 40 gólt lőjön a bajnokságba, ha ezt elvárnák akkor vagy Suarezt, vagy Neymart érné kritika, mert olyan nem lesz, hogy mind a 3-an 40 gólt lőnek. (De ha igen az sem baj
).
Első Pepes szezonba is Messi csak 23 gólt lőt, Eto 30-at és Henry 19-et. Messi azután kezdte el termelni nagyobb számba a gólokat, mikor jöttek a töltelék csatárok.. és látjuk mi lett belőle.. Szval egyáltalán nem fogom bánni, ha csak 20 gólt szerez, de mindent megnyerünk. Rúgjon CR 50-et, de ne nyerjenek semmit... nem érdekel egyénileg mit nyer Messi..

Első Pepes szezonba is Messi csak 23 gólt lőt, Eto 30-at és Henry 19-et. Messi azután kezdte el termelni nagyobb számba a gólokat, mikor jöttek a töltelék csatárok.. és látjuk mi lett belőle.. Szval egyáltalán nem fogom bánni, ha csak 20 gólt szerez, de mindent megnyerünk. Rúgjon CR 50-et, de ne nyerjenek semmit... nem érdekel egyénileg mit nyer Messi..

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
- Leon
- Director del Fútbol
Kiosztott egy gyönyörű gólpasszt Piquének amivel megnyertük a meccset...S.Agüero írta:Volt ma egyáltalán értékelhető megmozdulása? Én nem emlékszem egyre sem.

Amúgy nem tudom miért kell Leot egy ilyen meccs után elővenni. Középpálya "nélkül" is próbálkozott,akart,hajtott és erőszakos is volt. Nem azért nem lőtt gólokat mert sétálgatott és tojt az egészre.10 méteren belül 2 ötös sor védő állt előtte az egész meccsen,így azért nehéz,talán
majd ő segít ilyen helyzetben is:

https://www.youtube.com/watch?v=r8X1TZc5ry4" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
-
- Jugador d'estrella
Szerintem nem egyszerűen Messi góllövő cipőjéről van szó, hanem az aktív Messi körül egy olyan tudatos, begyakorlott csapatjáték szükségességéről, amiben másodlagos, hogy éppen ki rúgja a gólokat.Maxi írta:En voltam az aki a legtöbbet szidta, viszont idén le a kalappal előtte, nagyon tetszik.
Annak pedig különösen Örülök, hogy mostanában nem megy be neki semmi, mert egyszer megtörik a jég és óriási mészárlás lesz ebben biztos vagyok.külön plusz pont, h Neymarral nem csak, hogy érzik de keresik is egymást.
szóval én nagyon jó előjelekkel várom a szezont.
És még a legbetegebb támadónk nem is játszik...
-
- Entrenador del Barça
En voltam az aki a legtöbbet szidta, viszont idén le a kalappal előtte, nagyon tetszik.
Annak pedig különösen Örülök, hogy mostanában nem megy be neki semmi, mert egyszer megtörik a jég és óriási mészárlás lesz ebben biztos vagyok.külön plusz pont, h Neymarral nem csak, hogy érzik de keresik is egymást.
Forca Barca
- noname
- Llegenda del Barça
My thoughts exactly.Alfa írta:Nem játszott ma jól , nem jött be neki szinte semmi . Viszont nagyon is látszott rajta , hogy küzdött , hajtott . Így elfogadható a rosszabb játék .
A Fifa egy szégyen
Nem játszott ma jól , nem jött be neki szinte semmi . Viszont nagyon is látszott rajta , hogy küzdött , hajtott . Így elfogadható a rosszabb játék .
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
OFF: De a Nike is.visca el barca írta:amugy ez az adidas egyre undorítóbb cipőket csinál...

Általában nem 1-2 havonta de igen gyakran kap új dizájnú cipőt . De ezeket nemcsak meccsen hanem edzéseken is használja tehát azért hordja rendesenCapon írta:Jó randa.S.Agüero írta:Messi új cipője, az APOEL ellen már ebben fog játszani, nem rossz.
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... je-2363763" target="_blank
Hogy működik ez egyébként? 1-2 havonta kap új cipőt amit max. 2szer látni a lábán aztán ugyan azt hordja amit előtte.

Az a cipője is megmarad , a cikkben azt írják, hogy ezt csak a BL meccseken fogja hordani a másik megmarad a bajnokikravisca el barca írta:már vb után is volt egy új cipője... hordta kb 2 meccsen és kuka. amugy ez az adidas egyre undorítóbb cipőket csinál...
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
már vb után is volt egy új cipője... hordta kb 2 meccsen és kuka. amugy ez az adidas egyre undorítóbb cipőket csinál...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Capon
- Llegenda del Barça
Jó randa.S.Agüero írta:Messi új cipője, az APOEL ellen már ebben fog játszani, nem rossz.
Hogy működik ez egyébként? 1-2 havonta kap új cipőt amit max. 2szer látni a lábán aztán ugyan azt hordja amit előtte.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- MatyiG
- Adminisztrátor
Messi új cipője, az APOEL ellen már ebben fog játszani, nem rossz.