Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te se jó meccset néztél. régen elől volt, max két emberen kellett átmennie. most hátrébbról indul, 6-an vannak előtte.Léfe írta:Én nem látom ilyen fényesen. Hátrább játszik, de elég keveset fut, sok csele nem jön be, rossz passzok is vannak. Inditásai zseniálisak az igaz. Mint Xavi egykor, talán jobb is. De nekem hiányoznak a megindulásai-sprintjei. Tegnap cselsorozata nem is volt- ugy lendületből. Nem azt mondom, hogy gyenge de lassubb é kényelmesebb lett.
Szerintem nem is nagyon volt helye megindulni. Volt egy-két megindulása, azokból kényszerítőt kezdeményezett, de sajnos mindig volt legalább egy ember Messi és a társa között.Léfe írta:Én nem látom ilyen fényesen. Hátrább játszik, de elég keveset fut, sok csele nem jön be, rossz passzok is vannak. Inditásai zseniálisak az igaz. Mint Xavi egykor, talán jobb is. De nekem hiányoznak a megindulásai-sprintjei. Tegnap cselsorozata nem is volt- ugy lendületből. Nem azt mondom, hogy gyenge de lassubb é kényelmesebb lett.
Azt kérdezte, hogy mikor lőtte MELLÉ, egyébként ilyenre én sem emlékszem.szarvasember írta:Amikor Messi tizenegyest hibázott:Erxy írta:a mai volt egyébként a 100. assistja a ligában.![]()
amúgy még sohasem láttam olyat, hogy Messi mellé lőtt volna egy tizit.valaki emlékszik ilyenre?
Amikor Messi tizenegyest hibázott:Erxy írta:a mai volt egyébként a 100. assistja a ligában.![]()
amúgy még sohasem láttam olyat, hogy Messi mellé lőtt volna egy tizit.valaki emlékszik ilyenre?
Ezen sírok.visca el barca írta:rég láttam rajta h ennyire élvezi a játékot. küzd, hajt, mindenen mosolyog. lehet drogozik
Kiosztott egy gyönyörű gólpasszt Piquének amivel megnyertük a meccset...S.Agüero írta:Volt ma egyáltalán értékelhető megmozdulása? Én nem emlékszem egyre sem.
Szerintem nem egyszerűen Messi góllövő cipőjéről van szó, hanem az aktív Messi körül egy olyan tudatos, begyakorlott csapatjáték szükségességéről, amiben másodlagos, hogy éppen ki rúgja a gólokat.Maxi írta:En voltam az aki a legtöbbet szidta, viszont idén le a kalappal előtte, nagyon tetszik.
Annak pedig különösen Örülök, hogy mostanában nem megy be neki semmi, mert egyszer megtörik a jég és óriási mészárlás lesz ebben biztos vagyok.külön plusz pont, h Neymarral nem csak, hogy érzik de keresik is egymást.
szóval én nagyon jó előjelekkel várom a szezont.
És még a legbetegebb támadónk nem is játszik...
My thoughts exactly.Alfa írta:Nem játszott ma jól , nem jött be neki szinte semmi . Viszont nagyon is látszott rajta , hogy küzdött , hajtott . Így elfogadható a rosszabb játék .