Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Kiosztott egy gyönyörű gólpasszt Piquének amivel megnyertük a meccset...S.Agüero írta:Volt ma egyáltalán értékelhető megmozdulása? Én nem emlékszem egyre sem.
Szerintem nem egyszerűen Messi góllövő cipőjéről van szó, hanem az aktív Messi körül egy olyan tudatos, begyakorlott csapatjáték szükségességéről, amiben másodlagos, hogy éppen ki rúgja a gólokat.Maxi írta:En voltam az aki a legtöbbet szidta, viszont idén le a kalappal előtte, nagyon tetszik.
Annak pedig különösen Örülök, hogy mostanában nem megy be neki semmi, mert egyszer megtörik a jég és óriási mészárlás lesz ebben biztos vagyok.külön plusz pont, h Neymarral nem csak, hogy érzik de keresik is egymást.
szóval én nagyon jó előjelekkel várom a szezont.
És még a legbetegebb támadónk nem is játszik...
My thoughts exactly.Alfa írta:Nem játszott ma jól , nem jött be neki szinte semmi . Viszont nagyon is látszott rajta , hogy küzdött , hajtott . Így elfogadható a rosszabb játék .

OFF: De a Nike is.visca el barca írta:amugy ez az adidas egyre undorítóbb cipőket csinál...
Általában nem 1-2 havonta de igen gyakran kap új dizájnú cipőt . De ezeket nemcsak meccsen hanem edzéseken is használja tehát azért hordja rendesenCapon írta:Jó randa.S.Agüero írta:Messi új cipője, az APOEL ellen már ebben fog játszani, nem rossz.
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... je-2363763" target="_blank
Hogy működik ez egyébként? 1-2 havonta kap új cipőt amit max. 2szer látni a lábán aztán ugyan azt hordja amit előtte.
Az a cipője is megmarad , a cikkben azt írják, hogy ezt csak a BL meccseken fogja hordani a másik megmarad a bajnokikravisca el barca írta:már vb után is volt egy új cipője... hordta kb 2 meccsen és kuka. amugy ez az adidas egyre undorítóbb cipőket csinál...

Jó randa.S.Agüero írta:Messi új cipője, az APOEL ellen már ebben fog játszani, nem rossz.
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... je-2363763" target="_blank
Ezeken olyan jól szórakozok mindig.. Messi 27 éves, a legjobb korban van, a tavalyi dinamika vesztése nem azért volt, mert öregedett, hanem - jelenleg legalábbis úgy néz ki, hogy - a rossz alapozása miatt nem volt elég jó a kondija, és ez kihatott a játékára is. De eddig úgy tűnik, hogy ez idén nem lesz probléma, már-már fiatalkori önmagát idézi néha. A robbanékonyság változása idén nekem itt tűnt fel legelőször, de tegnap is Neymar második gólja előtt úgy robogott végig a pályán, ahogy tavaly nagyon ritkán - vagy talán egyszer sem.Jester írta:Szerintem szépen lassan mindenki intsen búcsút Messi 40 gólos szezonjainak, mert ő is öregszik, veszít a lendületéből.
Szerintem szépen lassan mindenki intsen búcsút Messi 40 gólos szezonjainak, mert ő is öregszik, veszít a lendületéből. A játékintelligenciája miatt viszont továbbra is nagyon hasznos, de persze még mindig képes elsülni a lába.Igen csapat játék! Nyilván nincs fontosabb a CSAPAT győzelménél de az én mondandóm az volt hogy a világ legjobb csatárát világ legnagyobb hülyesége visszavonni osztogatónak és nem befejezőnek használni !!!
ez így van...DE! az elmúlt 2 évben ékként már lépni sem bírt a ráakaszkodó védőktől, a rengeteg "henteselésről"barca0000 írta:Igen csapat játék! Nyilván nincs fontosabb a CSAPAT győzelménél de az én mondandóm az volt hogy a világ legjobb csatárát világ legnagyobb hülyesége visszavonni osztogatónak és nem befejezőnek használni !!!

Hjajjjjjbarca0000 írta:Nekem a tegnapi meccsen nagyon nem tetszett a szerepköre!Messi a világ legjobb gól lövője (szándékosan nem írok befejezőt)!Többet érdemel annál mint hogy a 2 csatár mögött osztogasson, ok hogy tegnap vagy 10 gólpasszt adott de a kapura szinte veszélytelen volt !Munir helyett ha ö kapja a labdákat az első félidőbe már kb 3:0 lett volna!Az ok hogy Suarez és Neymar is kiváló támadók de azért hogy ők is tudjanak érvényesülni ne Messi legyen az aki ennek megissza a levét