Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont az argentinok egy teljesen más szisztémában játszanak, eleve zártabbak a vonalaik...Leon írta:-Mascherano kh-ként játszik -hiába gyors és vannak nagy mentései,nagy meccseken mindig össze hoz egy orbitális hibát,egyébként meg vkp-ként világklasszis szinten van (A VB-n is látszott) de ott még csak véletlenül se játsszon hátha sokkal jobban segítené a csapatot mint a mostanában gyengélkedő Bui...
Szerintem nagyon jó ez a hátsó alakzat így. Mathieu-nek féligmeddig eredeti posztja a balbunkó, ráadásul ez a felállás könnyen elképzelhető 3 védős felállásként is, ahol Alvés felszaladgálhat. Ha pedig sima 4 védős, akkor is jobb, hogy legalább egyik oldalon védekezőbb felfogású játékos van. Majd elválik, mit álmodott meg Lucho.Chino írta:Nem értem miért kell Mathieut balhátvédnek. Ez nekem magas. Ott van Adriano. Azt se lehet mondani, hogy a franciának meccshiánya van, ráadásul olyan poszton, ahol nem tegnap játszott és nem is oda kell. Úgy látom LE szerelmes bele.
Matyit jobbhátvédként? Mégis miért?StickyFingaz írta:Matyi a szélen.Mondjuk inkább Alves helyén nézegetném.
Nem értem miért kell Mathieut balhátvédnek. Ez nekem magas. Ott van Adriano. Azt se lehet mondani, hogy a franciának meccshiánya van, ráadásul olyan poszton, ahol nem tegnap játszott és nem is oda kell. Úgy látom LE szerelmes bele. Alba és Rakitic pihentetése OK, a belső védőkkel és a támadóhármassal viszont elégedett vagyok.StickyFingaz írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Bartra Mathieu - Xavi Busquets Iniesta - Munir Messi Neymar #fcblive
Bench Barcelona: Ter Stegen, Mascherano, Alba, Adriano, Rakitic, Pedro, Sandro #fcblive
Matyi a szélen.Mondjuk inkább Alves helyén nézegetném.Ha baj van,akkor meg jöhet Rakitic.Jó lesz ez.
Ezt a felállást már a francia érkezése óta vártam. A nagy meccseken sztem mindenképpen neki kéne majd ott kezdenie.StickyFingaz írta:Alves Pique Bartra Mathieu
Szerintem lehet valami ezeknek a hibáknak a hátterében, mert ezek nem normális dolgok egy top csapatnál.Leon írta: ...
Teljesen jogos kritika, főleg úgy, hogy tavaly nekem Montoya volt az egyedüli üde színfolt a játékoskeretben, amikor lehetőséget kapott rendre élt vele és még a kapura is veszélyes volt. Szépen lassan be kéne építeni a kezdőbe. Szerintem Alves a maga módján tud még nagyot alkotni, de az kell neki hogy ne játszassák agyba-főbe, ez a lehető legrosszabb döntés. Persze utána aztán lehet mondani mekkora kutyaütő.. A másik, az én személyes kedvenc témám, Masch mi a fenéért játszik belső védőt? Matyi oké, eddig a bénázásaiból nem lett gól, aránylag jól teljesít, de Bartra-Piqué? Klasszis az argentín, de ha feljebb lépne Sergio is pihenhetne. Tavaly nem volt kérdés, ő volt az egyedüli opció, na de idén? Jó lenne ezeket a kérdéseket átgondolná LE. Bármennyire is elkötelezett Montoya és Bartra is, ha nem játszik el fog menni, ha nem kapja meg azt a lehetőséget, hogy nagy játékos legyen.palesz77 írta:Brafó Lucho, Alves látom meggyőző volt kedden..danianevem írta:Az utazó keret: Bravo, ter Stegen, Alves, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar
Nincs Montoya, de még Douglas sem. Na vajon ki lesz a jobbhátvéd?![]()
Azért Sampert kipróbáltam volna...![]()
Keretbe se kéne lennie. Montoya helyébe elugranék ibizára nyaralni, tök fölösleges itt dekkolnia, ha Dani bármit csinálhat, úgyis kezdő - jobb esetben most csak kerettag. Mindegy, legalább Bartra van..
Fura egy gondolatmenet... mért lenne vki töketlen csak azért, mert nem enged a "szurkolói nyomásnak"?Leon írta:L.E. előbb rakja ki Alvest a keretből minthogy Mascheranot betegye vkp-nak (a múltkori kivétel is csak a szabályt erősíti)!![]()
Az említett 2 játékost tekintve Lucho épp olyan töketlen mint Tata volt!
sunyiskodtam, hátha nem jut eszedbepalesz77 írta:Már értem miért nem te írtad be az utazó keretet..
szerintem csalódni fogszpalesz77 írta:Remélem Lucho legalább Bartrat kezdeti majd ma este.
Már értem miért nem te írtad be az utazó keretet..Erxy írta:tudtam hogy jössz majd ezzel![]()
azt még akkor írtam mikor a PSG ellen nem volt keretbe, azóta megváltozott a helyzet.most rápihen az utazásra