Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
sunyiskodtam, hátha nem jut eszedbepalesz77 írta:Már értem miért nem te írtad be az utazó keretet..
szerintem csalódni fogszpalesz77 írta:Remélem Lucho legalább Bartrat kezdeti majd ma este.

Már értem miért nem te írtad be az utazó keretet..Erxy írta:tudtam hogy jössz majd ezzel![]()
azt még akkor írtam mikor a PSG ellen nem volt keretbe, azóta megváltozott a helyzet.most rápihen az utazásra
tudtam hogy jössz majd ezzelpalesz77 írta:Köhm..![]()

Brafó Lucho, Alves látom meggyőző volt kedden..danianevem írta:Az utazó keret: Bravo, ter Stegen, Alves, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar
Nincs Montoya, de még Douglas sem. Na vajon ki lesz a jobbhátvéd?![]()
Azért Sampert kipróbáltam volna...
Köhm..Erxy a Montoya topicban írta:majd játszik a Rayo ellen hétvégén.
Ha egy ilyen meccs után képes berakni Alvest akkor LE nagyot fog esni a szemembe.....danianevem írta:Az utazó keret: Bravo, ter Stegen, Alves, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar
Nincs Montoya, de még Douglas sem. Na vajon ki lesz a jobbhátvéd?![]()
Azért Sampert kipróbáltam volna...

Én tudok egy oldalt ahol meglehet nézni minden topligás meccset teljes egészében + vannak hozzá highlightsek is, és a teljes meccseket le is tudod tölteni.krajn írta:Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahova hamar felrakják a (bajnoki) meccseket, sajnos mostanában elég gyakran lemaradok róluk?
Rojadirectán a meccs után pár perccel már fent van, csak le kell szedni.krajn írta:Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahova hamar felrakják a (bajnoki) meccseket, sajnos mostanában elég gyakran lemaradok róluk?
Hát ez a srác sokszor felrak a meccseket egészben, viszont nem mindegyiket, szóval ez csak ilyen félmegoldás.. De amíg nem kapsz jobb választ, addig itt van ez.krajn írta:Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahova hamar felrakják a (bajnoki) meccseket, sajnos mostanában elég gyakran lemaradok róluk?
Szerintem ez a szeptemberi hónap hozzászólása!Vakmacska írta:Az egész meccs úgy kezdődött, hogy Pedro nem lépett pályára...
Telliho írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -n-2366317Leon írta: Van esetleg valakinek infója arról,hogy mi a La Liga rekord?
"Ez azt is jelenti, hogy a katalán óriás első hat bajnoki mérkőzésén megőrizte kapuját a kapott góltól, ami rekordbeállítás: ilyen bravúros szezonkezdet korábban csak az 1977–1978-as Barcelonának és az 1970–1971-es Real Sociedadnak sikerült a Prmiera Divisiónban."
Jövő héten a Rayo ellen lehet meg idegenben...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -n-2366317Leon írta: Van esetleg valakinek infója arról,hogy mi a La Liga rekord?

noname írta:Most úgy vagytok Sergi Robertoval mint egy nyomorékkal, akit dicsérni kell mindenért.