Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Erxy írta:There have been new talks on the renewal of Barcelona B winger Adama (18) today. Deal could be announced soon. [rac1]
78 - Adama Traoré has completed 78 dribbles in the Segunda this season, at least 49 more than any other player. Mach.
A 4-3-3 az alap, de ebből gyakran lesz 3-4-3, ha mondjuk Grimaldo feljebb lép egy sorral. (Szerencsére úgy tűnik, Eusebio rájött végre, hogy balhátvédként kell játszatni a srácot, nem pedig támadó középpályásként.)danianevem írta:A tegnapi meccs első félidejét láttam, szerintem nem volt rossz, de el nem ájultam a gyönyörtől. Samper, Adama és Bagnack játéka tetszett. Viszont lenne pár kérdésem azok felé, akik gyakrabban követik a B-s meccseket: A 3-4-3-szerű hadrend az általános, vagy a tegnapi kivétel volt?
Halilovic miért nem játszott?
A Farkas Norbi-féle magyarázat nem igazán tűnik logikusnak, hiszen gondolom pont azért került a B-be, hogy megtanulja a 4-3-3-at, meg fizikálisan is felépíthesse magát.
Előre is köszönöm.
Adama mellett én Kaptoummal is mindenképpen hosszabbítanék, a többiek pótolhatóak. Joan Román mondjuk elég jó idén, de szerintem ő távozni fog jövőre, egy Primera División-középcsapatba simán beférne.messideco írta:Barcelona B players whose contract ends in 2015: Patric, Juste, Robert Costa, Lucas, Kaptoum, Calvet, Adama, Joan Roman
Ezek nélkül Adama-n kívül kit tartotok nélkülözhetetlennek a B csapat számára?
Ez teljesen egyértelmű. Patric.messideco írta:Barcelona B players whose contract ends in 2015: Patric, Juste, Robert Costa, Lucas, Kaptoum, Calvet, Adama, Joan Roman
Ezek nélkül Adama-n kívül kit tartotok nélkülözhetetlennek a B csapat számára?
vannak változások, igen, csak egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy jó úton járunk.palesz77 írta:Mondjuk ha az első csapatnál meg akarunk újulni - és úgy tűnik meg, de neked ezt nem kell magyaráznom, hogy változások vannak -,
Mondjuk ha az első csapatnál meg akarunk újulni - és úgy tűnik meg, de neked ezt nem kell magyaráznom, hogy változások vannakErxy írta:első ránézésre jónak tűnik, de ahogy Laporta is megmondta és GT aláírásában is benne van (megelőzött) Cruyff - La Masía - Catalunya - UNICEF. az utánpótlásban ezen semmiképp sem szabad változtatni
első ránézésre jónak tűnik, de ahogy Laporta is megmondta és GT aláírásában is benne van (megelőzöttpalesz77 írta:Valahogy így:
--------------------Kapus-------------------
-------Ié------Bagnack------Diagne------
Adama---Samper--másik kp---Grimaldo
--------------Halilovic---------------------
---------Dongou-------Sandro-------------
Adama-nak egyértelműen ez a szerepkör felel meg legjobban. Ráadásul keményen vissza tud zárni, így a jobb szél sem maradna üresen. Legalábbis Patricnál szerintem mind támadásban, mind védekezésben ütőképesebbek lennénk.palesz77 írta: Valahogy így:
--------------------Kapus-------------------
-------Ié------Bagnack------Diagne------
Adama---Samper--másik kp---Grimaldo
--------------Halilovic---------------------
---------Dongou-------Sandro-------------
Na ahogy a Lucho topicban említettem, az ifiknél viszont ezt a felállást ki lehetne próbálni szerintem, sok veszítenivaló nem lenne vele, és legalább Patric is kikerülne a kezdőből..Petr a Lucho topicban írta:Bár ez kissé ambivalensnek tűnik, ha belegondolsz nem az. Nézzed meg a Bayern játékát, ahogyan most játszanak. Egyszerűen tanári. Hasonlóan állnak (3-4-1-2 / 3-3-3-1) fel, bár ott a támadóvonal összeállítása más, inkább 2 centerrel játszanak (Müller, Lewa). Irányítóként Götze ügyeskedik, a fedezete pedig a Lahm - Xabi középpálya a két szélen Bernattal (Ribéry) és Robbennel. Hátul egy gyorsabb védő (Alaba) és két lassabb, de erősebb és magasabb (Benatia - Boateng).
Amúgy komolyan már nekem is sokszor az eszembe jutott. Nagyon sokat robotol hátul is és szerez labdát. Jól helyezkedik, ahogy fedezi a labdát azt tanítani kellene és nem futják le folyamatosan a legfogalmatlanabb támadók is. Ahogy Patricot az első gólnál hintába ültették azon már kínomban röhögtem. Két amatőr testcsel és úgy forgolódott, hogy egészen a 80. percig szédült.Gareth Tello írta:
Patric teljesítménye sajnos valóban kritikán aluli, az a piros lap a végén meg hab volt a tortán... Jöhetne már Campins, illetve végső esetben Adamát is ki lehetne próbálni egyszer-kétszer jobbhátvédként.
Szegény Sandrót nem kímélték... Remélem, azért semmi komoly, és csak elővigyázatosságból cserélte le Eusebio.Chino írta:Sajnos kikaptak a kicsik 2:0-ra. Halilovic egyébként nagyon jól játszott és Grimaldo is végre balbekként jutott szóhoz.
Sandro viszont nagyon úgy tűnik,, hogy lesérült.
Patric-ot jó lenne már kirakni onnan, mert egyszerűen kabaré amit művel, ráadásul ki is pontozta magát. Szerintem csak a karszalag tartja a csapatban, mert másképp elképzelni nem tudom mit keres ott. Úgy tűnik ez a jobbhátvéd-dolog érthetetlen a klubnál.
Sajnos kikaptak a kicsik 2:0-ra. Halilovic egyébként nagyon jól játszott és Grimaldo is végre balbekként jutott szóhoz.nagyiibarca írta:Tenerife-Barca B, kezdés hétkor.
Ortolá - Patric, Bagnack, Diagne, Grimaldo - Halilovic, Samper, Kaptoum - Adama, Dongou, Sandro.
Pad: Suárez, Ié, Lucas Gafarot, Gumbau, Cámara, Babunski, Joan Román.
stream: http://www.lfp.es/tenerife_barcelona-b/directo/laligatv" target="_blank
Denis szerezte amúgy a Sevilla egyenlítő gólját.nagyiibarca írta:Denis és Deulofeu kezd a Villarreal ellen.
Ha tényleg így értette akkor mea culpa. Ebben én is 100 %-ig egyetértek. Munir még a B-be való, ez nem kérdés. Nem azért mert nem elég tehetséges, hanem sok még neki egy ekkora ugrás. A Juvenilből egyből a felnőtt csapatba, válogatottba. De ami még fontosabb folyamatosan játszania kell. Így pedig, hogy 3 ember biztosan előtte lesz, és az első csere tagságáért is hatalmas harcot kell vívnia nem tud fejlődni. Kupa -illetve kisebb meccsekre egyszer-kétszer fel lehet hozni, de a másodosztály sem gyenge. Pont neki való. Ott kiteljesedhet, tapasztalatot szerezhet, ami nagyon kell neki. Sokat tennék rá, hogy Sandro is nagy mértékben köszönheti a jobb helyzetkihasználását, higgadságát annak az egy évnek a B-ben.palesz77 írta:Szerintem Leon összességében értette, hogy Suárez visszatérése után Sandrot tartaná fenn inkább, nem Munirt, amivel én is egyetértek.Chino írta:...
Van egy olyan érzésem, hogy az egyik fiatal kimarad a keretből és a Pedro, Munir/Sandro, Suarez trióból lesz ott valaki a kezdőben.
A hétvégén meg 99%, hogy ez lesz, meg szerintem utána is. Amúgy Lucho nekem úgy tűnik, hogy Sandrot jobban preferálja jelenleg, remélem ő is úgy látja mint mi, és nem Munirt tartja majd fent az első keretnél.