danianevem írta:A tegnapi meccs első félidejét láttam, szerintem nem volt rossz, de el nem ájultam a gyönyörtől. Samper, Adama és Bagnack játéka tetszett. Viszont lenne pár kérdésem azok felé, akik gyakrabban követik a B-s meccseket: A 3-4-3-szerű hadrend az általános, vagy a tegnapi kivétel volt?
Halilovic miért nem játszott?
A Farkas Norbi-féle magyarázat nem igazán tűnik logikusnak, hiszen gondolom pont azért került a B-be, hogy megtanulja a 4-3-3-at, meg fizikálisan is felépíthesse magát.
Előre is köszönöm.
A 4-3-3 az alap, de ebből gyakran lesz 3-4-3, ha mondjuk Grimaldo feljebb lép egy sorral. (Szerencsére úgy tűnik, Eusebio rájött végre, hogy balhátvédként kell játszatni a srácot, nem pedig támadó középpályásként.)
Ami Alent illeti, igazából én sem értem a mellőzését. Szezon elején többet játszott, és ugyan nem tűnt annyira ki a csapatból, és sok rossz megoldása is volt, de lehetett látni rajta, hogy nem mindennapi képességekkel van megáldva, fantasztikus megindulásokat, passzokat mutatott be. Fizikálisan valóban gyenge, ha a kezdőcsapatban kap helyet, akkor 60-70 perc után már kezd eltűnni hosszú percekre, de ezen a téren még bőven fejlődhet, és ez szerintem nem indokolja, hogy ilyen szinten mellőzni kelljen. Főleg, hogy nem is olyanok vannak most előtte a sorban (főleg Gumbau és Cámara), akik egyértelműen jobbak nála - sőt...
Nálam simán alapkezdő lenne a gyerek, legfeljebb lehoznám 70-75 perc után, ha nagyon elfáradna. De ezt a Gumbau - Samper - Cámara sort súlytalannak éreztem most is. Kevés a kreativitás a két támadó középpályás részéről, kicsit úgy érzem, hogy Eusebio túlságosan Adama egyéni villanásaira épít, a jól megkomponált csapatmunka helyett.