Petr a Lucho topicban írta:Bár ez kissé ambivalensnek tűnik, ha belegondolsz nem az. Nézzed meg a Bayern játékát, ahogyan most játszanak. Egyszerűen tanári. Hasonlóan állnak (3-4-1-2 / 3-3-3-1) fel, bár ott a támadóvonal összeállítása más, inkább 2 centerrel játszanak (Müller, Lewa). Irányítóként Götze ügyeskedik, a fedezete pedig a Lahm - Xabi középpálya a két szélen Bernattal (Ribéry) és Robbennel. Hátul egy gyorsabb védő (Alaba) és két lassabb, de erősebb és magasabb (Benatia - Boateng).
Na ahogy a Lucho topicban említettem, az ifiknél viszont ezt a felállást ki lehetne próbálni szerintem, sok veszítenivaló nem lenne vele, és legalább Patric is kikerülne a kezdőből..
Valahogy így:
--------------------Kapus-------------------
-------Ié------Bagnack------Diagne------
Adama---Samper--másik kp---Grimaldo
--------------Halilovic---------------------
---------Dongou-------Sandro-------------
Csak azért írom ezt, mert Lucho az Espanyol ellen majdnem teljesen így játszatta a csapatot, akár működhetne is nem? Igazából azt se tudom, hogy kéne-e nekik valamit újítani, vagy sem, csak amiket Petr írt a Münchenről elültették a bogarat a fülemben, hogy az ifi keret igazából megfelelne ilyen játékra - elméletileg. A védők erősek és gyorsak. Samper nagyon labdabiztos és technikás - mellé nem tudom mondjuk ki passzolna, nem ismerem az ifi keretet -, nem lenne gond a labdakihozatal. Adama képes bejátszani az egész jobboldalt, Grimaldo meg a felkészülés alatt ezen a poszton játszott, szóval gondolom neki is menne. Halilovicnak is feküdne talán ez az irányító szerepkör, akkor nem kéne a saját térfélig visszajönnie labdákért, és jobban bírná fizikálisan - ez probléma vele ha jól veszem ki az írásaitokból -, elől meg lenne a 2 jó formában levő csatártehetség.
Aki szokott ifi meccseket nézni az mondhatna véleményt a dologról.