Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
defender3
Entrenador del Barça

2014.11.05. 20:12:06

pales meg lassan írhatja az avatarját Mr Stand-ra :mrgreen:
gianni
Entrenador del Barça

2014.11.05. 20:07:04

Azért Adrianóról se feledkezzünk meg!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.11.05. 20:06:15

Montoya lassan annyit lesz a lelátón, mint Puyí. :mrgreen: =D>
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.11.05. 20:00:48

defender3 írta:
bence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Bartra Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar

Barça substitutes v Ajax: C.Bravo, Piqué, Pedro, Rafinha, Douglas, Adriano & Munir.
No places for Masip or Montoya.
Ezzel végképp bebizonyosodott, h LE nem számol Montoyával. Csak azt nem értem, h akkor miért nem mondta a vezetőknek, h el lehet adni.

Ebben a felállásban van 5 védekezőbb játékos (Bartra, Masch, Busquets, Rakitic, Alba, mert visszaér) a többiek nem arról híresek, h mennyire jól védekeznek. Talán nem lesz gond belőle.

Most reménykedjünk abban, h Douglas nem játszik, mert szerintem ő még a mostani Alvesnél is gyengébb és nagy esélyt látok arra, h ő is egy lesz a bukta igazolásaink közül.
Arról nem is beszélve, hogy azért Alvesnek is kéne pihennie....:S
defender3
Entrenador del Barça

2014.11.05. 19:50:01

bence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Bartra Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar

Barça substitutes v Ajax: C.Bravo, Piqué, Pedro, Rafinha, Douglas, Adriano & Munir.
Ezzel végképp bebizonyosodott, h LE nem számol Montoyával. Csak azt nem értem, h akkor miért nem mondta a vezetőknek, h el lehet adni.

Ebben a felállásban van 5 védekezőbb játékos (Bartra, Masch, Busquets, Rakitic, Alba, mert visszaér) a többiek nem arról híresek, h mennyire jól védekeznek. Talán nem lesz gond belőle.

Most reménykedjünk abban, h Douglas nem játszik, mert szerintem ő még a mostani Alvesnél is gyengébb és nagy esélyt látok arra, h ő is egy lesz a bukta igazolásaink közül.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.05. 19:49:39

Lucho, hogy az a jó büdös.. :evil: Montoyat eladjuk év végén, ezzel számomra biztossá vált. Ezennel lemondok a nem hivatalos Lucho támogatói posztomról, és mostantól szimplán csak eltűröm Enriquet a csapatnál! :D

Amúgy jó kezdő, ha Rafinha hétvégén kezd, és ma kap egy fél órát kb, akkor az ő kihagyása sem gáz. Rakitic remélem ma hagyja majd maga mögött a rossz formáját. És leginkább azt remélem, hogy megtörik a Suárez átok, és végre nyerünk vele a fedélzeten.. :D
danianevem írta:Alves meg fix pont. Igazából most kezdenek értelmet nyerni a Farkas Norbi által "ismertetett" barcás statisztikák. Addig csűrik-csavarják, amíg ki nem hozzák, hogy Daninak létjogosultsága van a kezdőben.
Az amúgy igen jó statisztika, megnéztem, eddig szerelt 33-at, csak azt hagyják ki belőle, hogy a 69 lehetőségből, magyarul 36-szor cserébe meg otthagyták. És ezek mellé meg még jön a számtalan szitu, amikor oda se ért, hogy szereljen.. :roll:
Bob_Marley írta:Csak ők sokkal fizikálisabbak főleg a német.
Kroos nem jobb ebben Rakiticnél, Modric meg Rafinhanál. Vagy ha egész csapatra gondolsz, akkor igaz - bár nem sokkal..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.11.05. 19:51:53-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.05. 19:45:35

Bob_Marley írta: Mascherano lenne nálunk jó, csak őt meg vétek kivenni hátulról, mikor a legjobb emberünk ott.
Érdekes ez... 3 éve ő vt a legjobb kp azon a poszton a csapatban, aztán elkezdett gyengülni tavaly kifejezetten rossz vt, most meg megint jó... állandósíthatná ezt a formáját!
danianevem
Entrenador del Barça

2014.11.05. 19:44:18

Bartra a kezdőben, már ez is valami...

Alves meg fix pont. Igazából most kezdenek értelmet nyerni a Farkas Norbi által "ismertetett" barcás statisztikák. Addig csűrik-csavarják, amíg ki nem hozzák, hogy Daninak létjogosultsága van a kezdőben. Ok, ő a legtapasztaltabb, meg elvileg ő a legalkalmasabb a "szélsőként" való támadásokhoz, de akkor is nonszensz az egész történet. Már én is lassan szívesebben látnám Pedrót a jobb oldali védő pozíciójában, sokkal nem lennénk hátrébb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.05. 19:40:02

Csak ők sokkal fizikálisabbak főleg a német. Mascherano lenne nálunk jó, csak őt meg vétek kivenni hátulról, mikor a legjobb emberünk ott.

Szerintem nekünk nem a Realra kell hasonlítani vagy a Bayernre vagy Csabacsűdre, hanem a játékunkat kell játszani és a lehetőségekből a legtöbbet kihozni és három embernek előre minél több helyet biztosítani.

A mai nem ígérkezik könnyűnek a csoportelsőség miatt fontos lenne a győzelem. Az Ajaxot is nagyon szeretem, úgyhogy az egyik szemem sírni fog a másik nevetni hacsak nem lesz döntetlen. :D
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.05. 19:36:09

Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Bartra Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar

palesz77

2014.11.05. 19:30:46

Bob_Marley írta:Mindenki Suarezt várta meg hogy majd mi lesz, ennek a 3 embernek elől hely kell. Minek akarnánk bezsúfolni még jobban a területet, nem nagyon értem.
Nem kell feltolni őket a kapu elé, tényleg nem tudom máshogy elmondani, mint hogy nézd meg a Modric-Kroos párost a Realnál. Bőven hagynak teret a csatároknak, védekeznek is, mégis elég kreatívan játszanak, nem csak oldalra dobálják ki a lasztit - persze csinálják azt is rendszeresen, csak néha "villantanak" is mellé valamit.

De ez lehet megint csak az én mániám, mint pl hogy fürge középhátvéd is kell, meg hogy Montoya legyen a kezdő.. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.05. 19:22:38

Nem mondom, hogy tökéletes, amit LE kitalált, de alapvetően remek kis gondolat, hogy a pályát minél "szélesebbé" tenni, s a szélsőhátvédek feladat az egész oldal bejátszása, míg a csatárok beljebb mozogva próbálnak érkezni és veszélyeztetni.
2. A középpályánk sokkal kreatívabb lenne, és lehet végre igazi Barcajátékot produkálnának így. Amolyan idei Real style, király középpálya "hivatalos" vkp nélkül..
Ezzel nagyon nem értek egyet. Nagyjából működőképes a rendszer, s a csatárokra felesleges rátolni még a középpályásokat. Teljesen jó ez így, hogy stabilabb a védekezés. Nem nagyon értem miért lett most nagy divat rámenni a középpályásokra, értettem múltkor is hogy te pl mit szeretnél, csak nem kivitelezhető. Vagyis lehet, abból lesznek a PSG elleni birka meccseink, ahol feltoltunk agyig mindent.....Jelenlegi kp feladat a rendeződés és támadásépítés és ami a legfontosabb, hogy pontosság. Mert ha eladjuk akkor továbbra is gondunk van.

Mindenki Suarezt várta meg hogy majd mi lesz, ennek a 3 embernek elől hely kell. Minek akarnánk bezsúfolni még jobban a területet, nem nagyon értem.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.11.05. 19:21:46

Puyol is elutazott a csapattal, lehet, hogy Piqué mellett ő fog kezdeni:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.05. 19:18:00

palesz77 írta: Nekem azért nem, mert:
1. Így lenne egy gyors/fordulékony kh Masc személyében - bár lehet ez csak nekem fontos. :D
2. A középpályánk sokkal kreatívabb lenne, és lehet végre igazi Barcajátékot produkálnának így. Amolyan idei Real style, király középpálya "hivatalos" vkp nélkül.. :D
1. Én ilyenre nem is gondoltam, csak az a lényeg, h Masch végre vkp t játsszon. :D
2. Adódik az első pontból, h a kp n Masch játszana és nem egy kreatívabb.

Lassan viszont megtudjuk a valós kezdőt! :)
palesz77

2014.11.05. 18:48:30

bence-barca írta:Nálam Masch lenne Rafinha helyett a kpn, védelemben meg Pique. De mindegy is, mi erről nem döntünk. :D
Nekem azért nem, mert:
1. Így lenne egy gyors/fordulékony kh Masc személyében - bár lehet ez csak nekem fontos. :D
2. A középpályánk sokkal kreatívabb lenne, és lehet végre igazi Barcajátékot produkálnának így. Amolyan idei Real style, király középpálya "hivatalos" vkp nélkül.. :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.05. 18:33:45

palesz77 írta: Amúgy én ma újítanék kicsit - úgyse -, és a kezdőm olyan lenne, hogy:
MAtS; Montoya-Bartra-Masch-Alba; Rafinha-Rakitic-Xavi; MSN
Nálam Masch lenne Rafinha helyett a kpn, védelemben meg Pique. De mindegy is, mi erről nem döntünk. :D
palesz77

2014.11.05. 18:26:47

zola8787 írta:Stegen - Montoya (Douglas), Bartra, Matyiő, Adriano - Masch - Rakitic, Xavi - MSN
Mathias sérült, szóval ő alapból kilőve. :D

Amúgy én ma újítanék kicsit - úgyse -, és a kezdőm olyan lenne, hogy:
MAtS; Montoya-Bartra-Masch-Alba; Rafinha-Rakitic-Xavi; MSN

Ma megálmodtam magamban ezt a kezdőt - alapjáraton Inivel Xavi helyett -, és simán ezt játszatnám mostantól pár meccsen keresztül, megnézni hogy működik. Védekezésben nem lenne gyengébb, mivel a Rakitic-Rafinha duó támadói kvalitásaik mellett nagyon jól védekezik, azt a szintet simán hoznánk, mint amikor Busi szűr. Montoya csak ritkán menne fel, így maradna 3 védő hátul - Masch direkt Alba oldalán, hogy mikor ő fellép a fürge argentin biztosítson mögötte -, ezért a középpályások közül nem kéne senkinek hátrébb lépnie egy sorral biztosítani, így kicsit kreatívabbak lehetnénk talán ott, ha mást nem a létszámfölényből adódó háromszögelések lehetősége miatt. Kicsit Pep féle 08/09-es Barca, csak a baloldalra tükrözve.

Vélemények? (Jöhetnek PÜ-be is, vagy másik topicba, nem akarom ezt szét offolni.)
Erxy írta: https://pbs.twimg.com/media/B1sFKmsCEAEMa_K.jpg
viszont ma már végre gyakorolták a kapuralövéseket is!
Ne reménykedj, csak megmutatta nekik, hogy a Poolban milyen edzések voltak, ezután beállt a körbe passzolgatni.
Petr
Entrenador del Barça

2014.11.05. 18:11:09

Erxy írta:https://pbs.twimg.com/media/B1sFKmsCEAEMa_K.jpg
Túl naív vagy, csak Suárez tanulta. A többiek nézik vagy körben állva passzolgatnak (kivéve Bartra és Douglas, akiknek már nincs mit tanulniuk).
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.05. 18:04:38

visca el barca írta:
Petr írta:Ezenfelül a körben lévő passzolgatást sikerült mesteri szintre fejleszteni, a kép tanúsága alapján csak ezt csinálták edzésen: https://pbs.twimg.com/media/B1sFHXhIEAMp0zu.jpg:large
:lol:

kész. ez itt már legenda. :lol: amugy vhol volt video a mai edzésről, természetesen ott sem csináltak semmit csak körben állva passzolgattak. felháborító, hogy ilyen szinten csak ennyire képesek.
https://pbs.twimg.com/media/B1sFKmsCEAEMa_K.jpg" target="_blank
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.11.05. 17:48:44

Stegen - Montoya (Douglas), Bartra, Matyiő, Adriano - Masch - Rakitic, Xavi - MSN

Jó is lenne, de Businak meg Alvesnek játszania kell.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.05. 17:19:10

Petr írta:Ezenfelül a körben lévő passzolgatást sikerült mesteri szintre fejleszteni, a kép tanúsága alapján csak ezt csinálták edzésen: https://pbs.twimg.com/media/B1sFHXhIEAMp0zu.jpg:large
:lol:

kész. ez itt már legenda. :lol: amugy vhol volt video a mai edzésről, természetesen ott sem csináltak semmit csak körben állva passzolgattak. felháborító, hogy ilyen szinten csak ennyire képesek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2014.11.05. 17:18:16

Szerkeszteni szerettem volna a hsz.-em, sajnos nem jött össze, valamiért készült egy új, amibe nem tudom, mit írjak, de próbálok valami értelmeset :D.

A csapat remélem kellően direkt játékot fog játszani és kevésbé lesznek a támadások Messi-függőek. A középpályának ma kell, hogy legyen súlya, gond lenne, ha ma is középpálya nélkül támadnának a srácok. Rakitic remélhetőleg formában lesz és azt is csak remélhetem, hogy Iniesta is megtalálja magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2014.11.05. 17:21:41-kor.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.11.05. 17:17:09

Petr írta:Valamiért jó előérzetem van a mai meccsre, sokgólos győzelmet remélek. Tudom, nem vetíti elő a csapat jelenlegi formája, de kizártnak tartom, hogy háromszor egymás után befuccsoljanak, hiszek bennük. Érzésem szerint Suárez talál egy gólt és Neymar duplázik.
A madarak azt csicsergik, hogy a csapat a legerősebb összeállításával fog pályára lépni - talán ti is írtátok lejjebb -, nagyon kell a 3 pont, remélem ők is érzik.

Possible line-up (vs Ajax): TerStegen - Alves Bartra Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar [as]

Possible line-up (vs Ajax): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Rakitic - Suarez Messi Neymar [md]

Ezenfelül a körben lévő passzolgatást sikerült mesteri szintre fejleszteni, a kép tanúsága alapján csak ezt csinálták edzésen: https://pbs.twimg.com/media/B1sFHXhIEAMp0zu.jpg:large
Az a baj, hogy a lehető legerősebb összeállításban nem lenne benne Busquets, és valószinű Alves sem, helyette lenne Montoya és Busi helyett Mascherano VKP-ként, plusz Bartra középhátvédként. Busira rá férne egy kis pihenés
Petr
Entrenador del Barça

2014.11.05. 17:05:31

Valamiért jó előérzetem van a mai meccsre, sokgólos győzelmet remélek. Tudom, nem vetíti elő a csapat jelenlegi formája, de kizártnak tartom, hogy háromszor egymás után befuccsoljanak, hiszek bennük. Érzésem szerint Suárez talál egy gólt és Neymar duplázik.
A madarak azt csicsergik, hogy a csapat a legerősebb összeállításával fog pályára lépni - talán ti is írtátok lejjebb -, nagyon kell a 3 pont, remélem ők is érzik.

Possible line-up (vs Ajax): TerStegen - Alves Bartra Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Suarez Messi Neymar [as]

Possible line-up (vs Ajax): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Rakitic - Suarez Messi Neymar [md]

Ezenfelül a körben lévő passzolgatást sikerült mesteri szintre fejleszteni, a kép tanúsága alapján csak ezt csinálták edzésen: https://pbs.twimg.com/media/B1sFHXhIEAMp0zu.jpg:large
messideco
Presidente del Barça

2014.11.03. 15:00:41

Otthon az Ajax nagyon meg fog szorongatni... Schone nagy formában, de Ghazi és Sigthorson játékában is mindig benne van a gól, és csereként Milik sem rossz, a védelem is kezd összeállni. Szerintem a mérkőzés elején le akarják rohanni majd a Barcát, aztán visszaállni. Nem számítok könnyű meccsre.
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése