Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már így megkérdeztedMr. Master írta:Névadatok megfelelnek?
Valdes, Reina, Puyol, Oleguer, Iniesta, Messi, dos Santos, Krkic, Fabregas, Bernabeu, Xavi, Sergio Garcia, L. Garcia,Damia, F. Navarro. Most hirtelen csak enny Barca-nevelésű játékos jut az eszembe, akik nemzetközleg is jegyzettek. Kérdem én: Holvan ugyanez a Madridnál?
Pavón, MEjia, Casillas Raul Bravo, Guti, Raul, Soldado, Juanfran, Jurado?
Azt hiszem igencsak érezhetőa különbség a két csapat utánpótlás-játékosainak minősége között.
Gyakorlatilag Eto'o sem úgy került hozzájuk h kimentek Afrikába tehetségek után kutatni. Eto'o edzőjének egyik barátja ien játékos ügynök volt és ő ajánlotta be a Milannál a Realnál, meg valami 3. nagy klubnál, és mind el is vitte volna. Szal ha nem viszi a Real, akkor viszi a Milan. Azért lett végleg száműzött Madridban Eto'o mert azt a fizetést kérte amit Mallorcában kapott. Ezen felháborodott az egyik főmuksi és elkezdett kiabálni Eto'o-val hogy ha meg kell adja hát megadja, de bevágja a tartalékok közé és soha nem fog játszani. Apropó bánásmód... Ki sem mentek Eto'o elé a reptérre mikor megérkezett Afrikából Madridba. Fél napjába telt mire eljutott a tréningközpontba.LG írta:Lebaxom az utánpotlásotokat, bár még pár még pár Etoo szintu játékost elfogadnék toletek
El vagy egy kicsit tévedve. A Real Madrid 14 korosztályos csapatából csak 8 vezeti a saját bajnokságát. Hú, de szégyellem magam emiatt...Cooltiszo írta:"A Real Madrid jelenleg a legjobb utánpótlással rendelkezik Spanyolországban...."
Vagy nem. a mostnában realba felkerült tehetséges gyerekekeltől hangos a sajtó, hagyjuk már,a korosztályos csapatokban messze a Barca a legjobb, és nálam az az utánpótlás,nem a b csapat, persze az is valamennyire. Ja és csakn nézzk meg a neveket, igen kb. 4 éve került föl értelmes átékos a realhoz a bből, és majd nézzük meg a következő pár évet, lesznek itt nálunk csillógó fiatalok(Dos Santos, Krkic), mindegy, nem idegesítem magam...
Mit vársz egy embertöl aki képes ilyesmit írni:iennekPetixy írta:Találtam egy kis érdekességet a madridistán!Sajna nem tudok reagálni![]()
![]()
"puyol CSAK arról híres, hogy agresszív. semmi más jó tulajdonsága nincs."
"brutális, agresszív, néha már egy állat. mondjuk egy középső védőnek kb iennek is kell lennie. mégis. ott van nesta, cannavaro, gallas, meg még egy-két ember, akiket a legjobbak közt tartanak számon, mégse annyira vadállatok, mint puyol. de a legundorítóbb benne, hogy sima sárgalapos szabálytalanságnál is üvölt a bíróval, hogy semmi nem volt.
"
Mondja ezt a liga legjobb és legsportszerűbb védőjéről!Ilyenkor szokott felmenni az agyvizem
Mondom én,aki megpróbálom először normális hangnemben..és mutasd meg pls,hogy hol zavartam haza real_funghit,Sacchit vagy Raulitot,ha találsz ilyet szóljál és kitöröltetem az előbbi hozzászólásomat....elore is koszi..az olyan embereket,akik láthatóan csak piszkálódni jönnek,azokat term. elkuldom,főleg az olyanokat,akik összevissza irkalnak..bocs,nem lehetek olyan kibah tökeletes mint te..inkabb magaddal foglalkozz,me lenne mivel..szanalmas,hogy a masikba kotsz bele,főleg,hogy a "te oldalad"-on áll..csak leírtam a véleményem..ennyi..de nem hiszem,hogy láttál az ellen oldalan okoskodni..ennyit erről..Petixy írta: Mondod te,aki az első hozzászólása után hazazavarod,az összes nem Barca szurkolót.....
Mondod te,aki az első hozzászólása után hazazavarod,az összes nem Barca szurkolót.....Saviola írta:Ezt támogatom..semmi értelem átmenni a másik oldalra okoskodni..hülyeség az egész..mindenki a saját csapatával foglalkozzon és a megfelelő fórumban..csak akkor menjetek át az ellen oldalára,ha normálisan tudtok hozzászólni a dologhoz..![]()
Szerintem..