Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Goalkeepers with best pass accuracy in Champions League: Ter Stegen 87,3% - Neuer 85,3% - Buffon 82,4%.danianevem írta:Neuer who?![]()
Casillas 90% hogy lépni fog jövőre. Ennek ellenére más korábban is felröppent ez a De Gea-s hír, de cáfolták Madridban. Ha létre jönne szegény Navas-al jól kicsesznének. A liga egyik legjobb kapusa volt, megvették, ő meg gondolta, hogy majd ő lesz Iker utódja, erre még a BL-ben sem véd. Az lenne szép, ha még a kupát sem kapná meg.culinho írta:Ez olyan kacsaszagú. Mért venné meg a Madrid De Gea-t? Casillas helye most a legbiztosabb az elmúlt években és ha még el is menne, akkor is esélyes, hogy Navas lépne elő elsőszámúnak. Kár ezzel foglalkozni, kevés a hír az újságoknak, hát gyártanak maguk.
ha de gea megy madridba én a helyében gondolkodás nélkül lelépnék. itt lehet előtte montoya példája, hitegették orrba szájba, erre semmit nem játszik.defender3 írta:http://www.insidespanishfootball.com/13 ... id-de-gea/
Manchester állítólag vinné. A helyébe simán elmennék ha kezdő lehetnék. Mert ami nálunk meg az megint LE egy érdekes nem túl értelmes döntése.
Nézzük a jó oldalát, legalább Bravo rekordot döntött a bajnokságban... Egyébként ha nem jött volna LE, már az övé lenne minden sorozat. Én a következő Neuert látom benne, az ilyen higgadt és magabiztos (most mindegy, hogy tavaly potyázott). A lengyel fejesére is odaért volna, látta, hogy nem megy az be. Az lesz még a vicces, ha a kupában majd Masip véd...MessiFan írta:Én már nagyon szeretném nem csak a BL-ben, hanem a bajnokságban is látni. Szimpi a stílusa, de úgy tűnik Enrique szépen elosztotta a 3 kapus között a 3 sorozatot.
Van egy olyan érzésem, hogy jövőre fordítva lesz. Bravoé a BL, Stegené a Bajnokság.
Ezek után többet be ne merjen állni a Barca kapujába!hank1ee írta:És még finom voltál, Leon már rég elküldte volna az éjszakába!Amúgy szimpatikus nyilatkozat, látszik, hogy motivált, és itt akar maradni, még ha sokat is kell majd küzdenie.