Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hasonlóan látom. Konstans megbízható teljesítmény kellene tőle, mert az nem megy, hogy ha beáll, mindjárt szinteket esik vissza a támadóhármas ereje.visca el barca írta:ezen nem kell meglepődni, az élet területén mindig, mindennel kapcsolatban ez van.ktm írta:Na, ja. Savazni mindig egyszerűbb, mint írni 1-2 dicsérő szót.
tegnap kivételesen jó volt, de én nem ájulok el attól h 8-10 meccsből egyszer gólt lő/gólpasszt ad. sajnálom.
ezen nem kell meglepődni, az élet területén mindig, mindennel kapcsolatban ez van.ktm írta:Na, ja. Savazni mindig egyszerűbb, mint írni 1-2 dicsérő szót.
Na, ja. Savazni mindig egyszerűbb, mint írni 1-2 dicsérő szót.P.U.Y.O.L. írta:Gól+gólpassz. 0 hsz...![]()
Inkább nekünk lenne szükségünk arra, hogy ő környezetet váltson.bence-barca írta: Ennyi lett volna benne vagy környezetváltozásra lenne szüksége?
Emlékszem arra, mikor Messi nem tudott játszani valamiért nem Villától, hanem tőle vártam a megmentő szerepet és általában jogosan, igazam volt. Ennyi lett volna benne vagy környezetváltozásra lenne szüksége?S.Agüero írta:Hihetetlen, hogy leépült. 2009-2011-ben még kezdő volt, aztán 4. számú támadóvá vált, de most már olyan botrányos teljesítményt hoz le, hogy én csak 5. számú csatárként számolnék vele...
csendes, kedves srác, szépek a fogai és csibészes a bajusza.Normandia írta:Nem vágom, mit lát benne LE.
Nem tudom miért ez a nagy szidás. Volt a meccsen egy gólpassz értékű beadása. (még mielőtt nekem esne valaki irónia volt)MessiCesc írta:Ha ez igaz, akkor alá kell írni, Rafinha is tud ott játszani, meg kell köszönni a szép éveket amit Pep alatt tolt aztán annyi, röhej hogy már mindjárt november, és ez az ember egy árva gólt nem volt képes összehozni.
4 védő között? becsúszva? zselétől hol látsz ilyet?palesz77 írta:624 perc alatt lőtt egy ilyen gólt. Ez még tőle is kevés.ktm írta:Levantenak lott egyet.
624 perc alatt lőtt egy ilyen gólt. Ez még tőle is kevés.ktm írta:Levantenak lott egyet.
Levantenak lott egyet.MessiCesc írta:Ha ez igaz, akkor alá kell írni, Rafinha is tud ott játszani, meg kell köszönni a szép éveket amit Pep alatt tolt aztán annyi, röhej hogy már mindjárt november, és ez az ember egy árva gólt nem volt képes összehozni.
Ebben nem vagyok biztos, mert "papíron" a mi játékosunk, így kérdéses, hogy ez igazolásnak számítana-e. Habár nem tudni pontosan mi van a kontraktusban rögzítve.palesz77 írta:De, nyáron visszajön - már ha Lucho is úgy gondolja. A téli átigazolási időszakban viszont még nem jöhet, ezért gondolom, hogy Pedro maradni fog - ha mást nem év végéig, de szerintem utána is sajnos.MQuC írta:És, ha Deunak lejár a szerződése, visszajöhet, nem?