Zenék
Los Lobos - El cancion del MariachiValaki meg tudná mondani h ki az előadója és mi a címe annak a zenének ami a Desperadoba ment?? Asszem a filmben Antonio Banderas énekelte. Nővéremnek kéne mert él-hal azért a zenéért Laughing Laughing
Vki áttudná nekm küldeni msnen a linkin park - somewhere i belong című számot?
előre thx,
georgioutheo@citromail.hu
előre thx,
georgioutheo@citromail.hu
- Enrique21
- Capitá del Barça
Ok.de ha megtalálod akkor légyszi tedd fel valahovabarcafan írta:az a címe, Karl Orff nyomta asszemEnrique21 írta:Kokó bevonuló zenéje nincs meg valakinek?
Carmina Burana asszem az előadója![]()
Köszivalahol megvan a gépemen, csak meg kell találnom - csak ilyen 01.mp3 szinten van elnevezve sal beletelik egy kis időbe mire meglesz

Köcce
- Charlie
- Öreg Harcos
>> KATT <<pisti81 írta:A Demjén Rózsi kampány dalát szeretném letölteni, megtudnátok mondani hol találom, honnan tudom letölteni???
Előre is köszi!
Visca el BARCA
Nyerünk este
C.
A Demjén Rózsi kampány dalát szeretném letölteni, megtudnátok mondani hol találom, honnan tudom letölteni???
Előre is köszi!
Visca el BARCA
Nyerünk este
Előre is köszi!
Visca el BARCA
Nyerünk este
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
Gypsy King - El MariachiRajminho írta:Valaki meg tudná mondani h ki az előadója és mi a címe annak a zenének ami a Desperadoba ment?? Asszem a filmben Antonio Banderas énekelte. Nővéremnek kéne mert él-hal azért a zenéért![]()
Vki nemtudná feltenni Dvorak Újvilág szimfóniájának 4. tételét? Sürgős lenne 

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Hát nem azt mondanám, hogy szarabb, mert inkább az első volt sokkal egyénibb és újító és sztem ez is iszonyatosan jó! Megvan az első albuma?S T U P I D S H A R K írta:énhallottam róla. sőt meg is van. de ez az új albuma sokkal szarabb mint az előző

- Enrique21
- Capitá del Barça
Nemtom erre gondoltál-ebalboa7 írta:...hy!
...valaki benyomna egy linket akármelyik feldolgozásban vagy zene nélkül a "Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország" számot???
...fontos lenne nagyon!![]()
![]()
...balboa

http://rapidshare.de/files/16223002/08- ... g.mp3.html
- Enrique21
- Capitá del Barça
Parancsolj:Zsolti írta:Na gyerekek!
kinek van meg az Aljas Kúszóbab-tól a Hawaii Kannásbor?
lécci!nagyon jó szám.
http://rapidshare.de/files/16222097/Alj ... r.mp3.html
Hallottam róla sőt még egy szám is megvan de vhogy ez a kettő amiről te beszélsz meg ami nekem megvan nem ugyanaz mert hiába ugyanaz a neve, az ami nekem van meg, nagyon messze van az elektro-tól, na meg nem is magyar sztem...
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Hát emberek, gondolom már sokat hallottatok a mostanában egyre felkapottabb Yonderboi-ról! Aki még nem vagy aki még nem hallotta, annak nagyon ajánlom hihetetlenül igényes és jó elektro (ne Sterbinszky féle [auto_cenzúra] gondoljatok)! Külföldön is (inkább csak ott) elismert MAGYAR!