Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Los Lobos - El cancion del MariachiValaki meg tudná mondani h ki az előadója és mi a címe annak a zenének ami a Desperadoba ment?? Asszem a filmben Antonio Banderas énekelte. Nővéremnek kéne mert él-hal azért a zenéért Laughing Laughing
Ok.de ha megtalálod akkor légyszi tedd fel valahovabarcafan írta:az a címe, Karl Orff nyomta asszemEnrique21 írta:Kokó bevonuló zenéje nincs meg valakinek?
Carmina Burana asszem az előadója![]()
Köszivalahol megvan a gépemen, csak meg kell találnom - csak ilyen 01.mp3 szinten van elnevezve sal beletelik egy kis időbe mire meglesz
>> KATT <<pisti81 írta:A Demjén Rózsi kampány dalát szeretném letölteni, megtudnátok mondani hol találom, honnan tudom letölteni???
Előre is köszi!
Visca el BARCA
Nyerünk este
Gypsy King - El MariachiRajminho írta:Valaki meg tudná mondani h ki az előadója és mi a címe annak a zenének ami a Desperadoba ment?? Asszem a filmben Antonio Banderas énekelte. Nővéremnek kéne mert él-hal azért a zenéért![]()
Hát nem azt mondanám, hogy szarabb, mert inkább az első volt sokkal egyénibb és újító és sztem ez is iszonyatosan jó! Megvan az első albuma?S T U P I D S H A R K írta:énhallottam róla. sőt meg is van. de ez az új albuma sokkal szarabb mint az előző
Nemtom erre gondoltál-ebalboa7 írta:...hy!
...valaki benyomna egy linket akármelyik feldolgozásban vagy zene nélkül a "Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország" számot???
...fontos lenne nagyon!![]()
![]()
...balboa
Parancsolj:Zsolti írta:Na gyerekek!
kinek van meg az Aljas Kúszóbab-tól a Hawaii Kannásbor?
lécci!nagyon jó szám.