Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak ehhez szólnék hozzá, mert szerintem ez nem így van. Lehet, nem annyira látványos a játéka, mint egy Rafinhanak, de adogatja a labdákat azért rendszeresen és a meccsenkénti 1-2 távoli bombája sem semmi szerintem.A horvát hasznos és szimpatikus, ez rendben is van. Viszont a támadásokhoz nagyon keveset képes hozzátenni,
Nem én kezdtem a személyeskedést, úgyhogy ne csodálkozz, hogy amilyen a mosdó...Chino írta:
1. Vegyél vissza légyszíves ebből a hangnemből.
2. Ki mondta, hogy minden jó. Ugyanúgy megfogalmaztam a kritikáimat Luchoval és a játékosokkal szemben is, a vezetőséggel meg főleg. Ha szerinted nem olvasd el amiket írtam.
Többször mondtam, hogy nem tisztem védeni LE-t és sok dologban nem értek vele egyet. Ezeket is megemlítettem, újra nem fogok körmölni, főleg a a te kedvedért.
Szó sincs róla, hogy akkora mágusnak tartanám vagy egy taktikai zseninek, de nem egy pozitív dolog fűződik a nevéhez.
És még egyszer, ha velem "beszélsz" akkor vegyél fel egy normálisabb stílust.
Messi-vel kapcsolatban igazad van, de Rakitic-csel kapcsolatban én kicsit máshogy látom.Feast4 írta: Az én véleményem a következő!: Igazából LE mellett szól az, hogy a csapatvédekezésünk stabil lett, ez tény. Sokat számít, hogy Rakitic ad egy plusz stabilitást a középpáylának így kevésbé van gond hátul. Kiscsapatokat rendre ki is tömjük ez is tény. A játékunk is változott, próbálunk konkréetabbak és kapuratörőbbek lennei meddő labdajáratás helyet. Van végre 9-esünk ami szintén előre mutat, hogy lassan haladni kell a korral. Messi szerepe némileg változott ez is igaz. Sokszor van rajta irőnyító jellegű szerepkör, ami megy is neki. Jó meglátás volt és ez is jó. A fiatalokhoz is hozzá mert nyúlni és többé kevésbé be is válltak.
1. Vegyél vissza légyszíves ebből a hangnemből.crixus írta:
Az a bajod, hogy neked qva mindegy, hogy mi van a csapatnál, az biztos, hogy úgy jó, ahogy van, mert akik ott vannak 99%ban mindent jól csinálnak és ha valaki nem elégedett, az nem objektív... Politikába nem fogok belemenni, de sokan azzal kapcsolatban is így vannak. Komolyan neked az kellene, hogy úgy álljunk mint a sokat emlegetett Dortmund, hogy vége kinyíljon a szemed és ne csak védd a csapat edzőjét, játékosait, vezetését?
Igen, a BL, Kupa továbbjutás, 2. hely önmagában nem tragédia, csak hát a jövőkép. Igazából azért is nehéz bízni Lucho-ban, mert a Roma-ban kifejezettem rossz mérleggel zárt, a Celta-val sem okozott olyan nagy meglepetést (pl.: 4-5. hely)... nem éppen arra utaló jelek, hogy majd nálunk tesz csodát, de kiderül...Feast4 írta: Én se azt mondtam, hogy jól mennek a dolgok, csak azt hogy látszólag nagy gáz nincs. Teljesen egyet értek azzal amit mondtál. Én is azt látom, hogy a jó egyéni képességeknek jól felkapott fonalnak köszönhetjük, hogy ott vagyunk ahol mert LE szerintem semmi pluszt nem tett hozzá az öszképhez. Kapkodó csapatunk van darabos néja,sokszor gyenge a támadójáték még akkor is ha ilyen támadóink vannak. Valami hiányzik. Valami + eszencia amit az edzőnek kéne megadni. De nem adja meg...
Miket hozott LE?Chino írta: Már korábban írtam LE miket hozott, miként változott a csapat, mik voltak azok a szegmensek amit neki köszönhetünk.
Mégegyszer nem fogom leírni, de egyszerűen te is olyan negatív szemlélettel vagy felé, hogy lehet bármit mondani, érvelni úgyse fogsz mást írni csak ugyanazt hajtogatni.
Vannak hibái ezt is írtam már, de rengeteg olyan plusz van, amit vagy szándekosan nem vesztek, vagy nem akarok észrevenni.
Te is folyamatosan azzal jöttél, hogy esélyünk sincs a PSG ellen, mert 100%, hogy minimum kettőt kapunk stb.
Aztán jött egy X és egyből halálhangulat. Egy 5:0-ás meccset meg szerintem hiába Cordoba nem kell magyarázni. Egyszerűen mindig az a jó, az a király aki nincs. Meg Ancelotti mekkora [auto_cenzúra] gyerek, meg Pep. Azért nézzük már meg, milyen alapanyag lett a kezük alatt, meg milyen helyzetben érkeztek a csapathoz. És lehet itt mondani, hogy milyen király Klopp és csak annak köszönheti, hogy ott tart a Dortmund ahol, mert sok a sérült meg nincs Lewandowski. Akkor is van olyan játékosanyaga, hogy ne a kőkemény Bundesliga utolsó előtti helyén zárja az őszi szezont. (bár még lehet utolsó is ha a Freiburg nyer)
Ha mi csak a 3.-4. helyen állnánk a jóval erősebb La Ligaban már hullanának a fejek. Meg, hogy mennyire gáz a védelmünk. Hát én nem igazán így vettem észre. És ez egyénekre is vonatkozik. Ott meg a megváltó, agyonistenített Hummels-el, Subotic-al, Piszczekkel kaptak 25 gólt. De persze ehhez köze nincs Klopp-nak.
És Titonak is azért volt még egy majd élete virágában lévő Iniestaja, egy sokkal fiatalabb Xavi-a, Fabregasa csak a középpályára.
Nem személykedésnek szánom, de ha levennéd a napellenzőt és nem csak vaktában szidnád LE-t hanem objektíven néznéd a dolgokat, lehet, hogy észrevennél olyanokat is amit eddig nem.
crixus írta:Ez így leírva jól hangzik, de a játékunkat elnézve nem teljesen igaz, hogy nincs gond. Jelen pillanatban a Barcelona-ban semmi sem stabil. Nincs stabil kezdőnk (amit lehetne rotálni), nincs stabil taktikai hadrendünk, a csapat pedig nem egy poszton lyukas. Az edzőnk pedig az eddigi meccseken hajszálra ugyanazt csinálja mint az elődei. Egyszer mert igazán újítani, de úgy túl jók voltunk, úgyhogy gyorsan le kellett x-elni a következő meccset és elfelejteni az új taktikát.Feast4 írta:viszont nincs olyan nagy gáz a csapatban, hogy el kellene küldeni. Másodikok vagyunk BL-ben állva maradtunk.Így ez új edzőt nem zavarnak el.![]()
Igazából sokaknak nem is kifejezetten Klopp hiányzik, hanem egy olyan edző, akinek van perspektívája, olyan elképzelése, aminek azért egy fél év után illene körvonalazódnia. Ehelyett LE szinte csak felhajigálja a játékosokat meccsről meccsre más összeállításban aztán röhög rajta, hogy kiismerhetetlen...Ennél egy Barcelona-nak tudatosabb csapatépítésre képes edző kellene.
Már korábban írtam LE miket hozott, miként változott a csapat, mik voltak azok a szegmensek amit neki köszönhetünk.crixus írta: Ez így leírva jól hangzik, de a játékunkat elnézve nem teljesen igaz, hogy nincs gond. Jelen pillanatban a Barcelona-ban semmi sem stabil. Nincs stabil kezdőnk (amit lehetne rotálni), nincs stabil taktikai hadrendünk, a csapat pedig nem egy poszton lyukas. Az edzőnk pedig az eddigi meccseken hajszálra ugyanazt csinálja mint az elődei. Egyszer mert igazán újítani, de úgy túl jók voltunk, úgyhogy gyorsan le kellett x-elni a következő meccset és elfelejteni az új taktikát.![]()
Igazából sokaknak nem is kifejezetten Klopp hiányzik, hanem egy olyan edző, akinek van perspektívája, olyan elképzelése, aminek azért egy fél év után illene körvonalazódnia. Ehelyett LE szinte csak felhajigálja a játékosokat meccsről meccsre más összeállításban aztán röhög rajta, hogy kiismerhetetlen...Ennél egy Barcelona-nak tudatosabb csapatépítésre képes edző kellene.
Ez a lényeg.crixus írta: Igazából sokaknak nem is kifejezetten Klopp hiányzik, hanem egy olyan edző, akinek van perspektívája, olyan elképzelése, aminek azért egy fél év után illene körvonalazódnia. Ehelyett LE szinte csak felhajigálja a játékosokat meccsről meccsre más összeállításban aztán röhög rajta, hogy kiismerhetetlen...Ennél egy Barcelona-nak tudatosabb csapatépítésre képes edző kellene.
Ez így leírva jól hangzik, de a játékunkat elnézve nem teljesen igaz, hogy nincs gond. Jelen pillanatban a Barcelona-ban semmi sem stabil. Nincs stabil kezdőnk (amit lehetne rotálni), nincs stabil taktikai hadrendünk, a csapat pedig nem egy poszton lyukas. Az edzőnk pedig az eddigi meccseken hajszálra ugyanazt csinálja mint az elődei. Egyszer mert igazán újítani, de úgy túl jók voltunk, úgyhogy gyorsan le kellett x-elni a következő meccset és elfelejteni az új taktikát.Feast4 írta:viszont nincs olyan nagy gáz a csapatban, hogy el kellene küldeni. Másodikok vagyunk BL-ben állva maradtunk.Így ez új edzőt nem zavarnak el.
Sajnos sztem sem. Enrique után majd úgyis jön valami b kategóriás szakvezető, mint amilyen Tata vagy Roura volt.Feast4 írta:Azt azért boritékolhatjuk, hogy Klopp nem lesz az edzőnk.
Tehát LE edzésével hullámvölgyben van a csapat, mert másodikok vagyunk a bajnokságban, ezzel szemben Klopp csapata utolsó előttiként kieső és ez csak 1 kis hullámvölgybarca0000 írta:Azért Klopp nem rossz edző mert a Dortmund nem vezeti a bajnokságot! Kloppal jobban járnánk mint Luissal.
Biztos vagyok benne, hogy nem lennénk kontracsapat. Viszont annak semmi értelme, hogy az ellenfelet bepréseljük a 16osára és ott próbáljuk meg kijátszani őket. Ha egy akkora területen 17-18 ember tartózkodik, akkor ott borzasztó nehéz építkezni. Ez már nem látványos futball, hanem szenvedés. Persze, hogy sok hibával játszunk, ha olyan szűk területen akarjuk azt csinálni, amit a Pep-éra alatt egy egész térfélen. Ráadásul úgy, hogy sokszor a középhátvédeknek kell szervezni is a felezővonalnál. Egy Klopp pedig szinte biztosan visszavenne ebből, amiből az egész csapat profitálna, mi szurkolók sem csak alkalmanként, gyengébb ellenfelek ellen látnánk szép focit.Alfa írta: Én azért azt nem szeretném , hogy a Barcából egy kontracsapat legyen. És én abban sem vagyok biztos , hogy tudná kezelni a nagy sztárokat gondolok itt elsősorban Messire vagy Neymarra , mivel a Dortmundban azok akik sztárnak számítanak azokból ő csinált sztárt ( Reus,Hummels és társai ) és azért úgy azért más a helyzet. Szerintem korántsem biztos , hogy beválna , ha esetleg ide jönne.
ne haragudj, de egy 350 milliós kerettel kis túlzással én is összehoznék 51-ből 15 pontot. persze lehet hogy csak hullámvölgyben vannak, de látva a játékukat, meg az egész őszt, ez már inkább mariana árok... és ez biztos nem azért van mert eladták lewandowskit...barca0000 írta:Azért Klopp nem rossz edző mert a Dortmund nem vezeti a bajnokságot
Vagy 10-szer olvastam el ezt a részt, mire rájöttem, hogy Denis Suárezre gondolsz, és nem Luis barátunkat akarod hátrébb vezényelni. Jó vagyok..crixus írta:A középpályán pedig akár Suárez-t is vissza lehetne hozni ha lendületet szeretnénk Iniesta mellé. Az tény, hogy Busquets és Xavi veszítene ezzel, de igazából a csapatnak ez inkább tenne jót.
Én azért azt nem szeretném , hogy a Barcából egy kontracsapat legyen. És én abban sem vagyok biztos , hogy tudná kezelni a nagy sztárokat gondolok itt elsősorban Messire vagy Neymarra , mivel a Dortmundban azok akik sztárnak számítanak azokból ő csinált sztárt ( Reus,Hummels és társai ) és azért úgy azért más a helyzet. Szerintem korántsem biztos , hogy beválna , ha esetleg ide jönne.crixus írta:Szerintem ha valaki jó edző, akkor nincs olyan, hogy "nem való ide". Egy játékosra még rá lehet sütni a dolgot az adottságai miatt, de ha egy edző elég okos, akkor sikeres lehet több bajnokságban is. Nézzük meg pl. Ancelotti-t, vagy Mourinho-t.Alfa írta: Nagyon jó edző de ő nem való ide . A Dortmund játéka merőben különbözik a miénktől. Ők a nagyon gyors támadásokra építenek és így is igazolnak , ha megnézed a keretüket tele vannak villámgyors játékosokkal . Kloppnak Anglia fekszik inkább nem Spanyolország , ő itt véleményem szerint nagyon szenvedne.
Klopp fényévekkel jobb lenne Lucho-nál, főleg ha egy új taktikát dolgozna ki és alkalmazna folyamatosan. A motivációs készsége a németnek is ugyanúgy meglenne. Bár igazolások nélkül tényleg nehéz lenne az első évben a dolog, de elöl megvannak a gyors embereink és akkor Deulofeu-ról vagy Adama-ról még nem volt szó. Ráadásul nálunk nagyobb költségvetéssel dolgozhatna Klopp, mint Dortmundban. A középpályán pedig akár Suárez-t is vissza lehetne hozni ha lendületet szeretnénk Iniesta mellé. Az tény, hogy Busquets és Xavi veszítene ezzel, de igazából a csapatnak ez inkább tenne jót.
Én nagyon örülnék, ha Pep után végre újra jó edzője lenne a csapatnak.
Szerintem ha valaki jó edző, akkor nincs olyan, hogy "nem való ide". Egy játékosra még rá lehet sütni a dolgot az adottságai miatt, de ha egy edző elég okos, akkor sikeres lehet több bajnokságban is. Nézzük meg pl. Ancelotti-t, vagy Mourinho-t.Alfa írta: Nagyon jó edző de ő nem való ide . A Dortmund játéka merőben különbözik a miénktől. Ők a nagyon gyors támadásokra építenek és így is igazolnak , ha megnézed a keretüket tele vannak villámgyors játékosokkal . Kloppnak Anglia fekszik inkább nem Spanyolország , ő itt véleményem szerint nagyon szenvedne.
Nagyon jó edző de ő nem való ide . A Dortmund játéka merőben különbözik a miénktől. Ők a nagyon gyors támadásokra építenek és így is igazolnak , ha megnézed a keretüket tele vannak villámgyors játékosokkal . Kloppnak Anglia fekszik inkább nem Spanyolország , ő itt véleményem szerint nagyon szenvedne.Nervo írta:http://www.hatharom.com/2014/12/18/hian ... rgen-klopp
Ha normális vezetőségünk lenne, akkor már most megtenné a szükséges lépéseket a szerződtetése érdekében a következő idényre.Ezt az idényt valahogy mostmár ki bírnánk ezzel a bábbal, aztán jöhetne egy igazi profi szakember a csapathoz.
Aki pluszt adhatna a fiúknak, és a jólakott embereket pedig elzavarná a ..... fenébe. Abba meg bele sem gondolok, hogy azt zubiék tényleg komolyan gondolják hogy erre az emberre kellene e a csapat jövőjét bízni továbbra is.
nekem meg az tetszik, hogy...." az ellenfél térfelén fogunk játszani....." ez az a tipikus játékkép amikor beszorítjuk őket, elalszunk és jön a kontra! gratulálok LE.Alcantara írta:A cikkben nyilatkozott mondata, mi szerint "ha bemegy egy-két helyzet a Getafe ellen, akkor most egy fantasztikus sorozatról beszélhetnénk"![]()
Néha az az érzésem pár nyilatkozatánál, mintha füvet szívott volna.
Az év szavazásánál elfért volna LE nyilatkozatai is, ahogyan mostanában lát egy-két dolgot.
Rossz edző, nem rossz edző, Bartomeu évvégi nyilatkozata mutatja, hogy ő összekötötte vele a sorsát. Ha tavasszal csoda nem történik, akkor együtt buknak.MessiCesc írta:LE szerintem sem rossz edző. A középpályánk katasztrófa, pláne ha Masche sem ott játszik. Busi tojik az egészre, Ini és Xavi már túl van a csúcson, Rakitic egyedül kevés, Rafinha meg még túl fiatal, és egyébként sem nagyon kap lehetőséget.