Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:akinek bejött a hullám nézze meg az osztály c. filmet, sztem jobb
http://www.imdb.com/title/tt0988108/" target="_blank
Az osztály az más típusú szerintem. Valóban elég erős alkotás az is, s egy mindig is nehéz témakört próbál körbejárni miszerint helyes-e az önbíráskodás, illetve hogy mekkora a társadalom felelőssége az önbíráskodásban. Nagyon nehéz kérdéseket és problémákat feszeget erős képi világgal.visca el barca írta:akinek bejött a hullám nézze meg az osztály c. filmet, sztem jobb
http://www.imdb.com/title/tt0988108/" target="_blank
Majd lesem.visca el barca írta:az osztály
Ezt is, már komolyan érdekel.miihii írta: Elkezdtem és az elején érdekelt, mégis miről szól a fáma, aztán azon kaptam magam, h nem is annyira unalmas és tényleg elég gyorsan lepörgött. Tuti Hardy miatt jött be ennyire, imádtam a játékát és ahogy dumált.
Ááááá, ha iszom, akkor tuti kinyomom 20 perc utánhank1ee írta:Hány tequilát ittál, hogy ezt végignézted?miihii írta:a csávó ül egy kocsiban London felé menet és telefonálgat
Hány tequilát ittál, hogy ezt végignézted?miihii írta:a csávó ül egy kocsiban London felé menet és telefonálgat
Mindkettő árnyalt megfogalmazás.hank1ee írta: De. Az ideológia pedig az önkényuralom.
De. Az ideológia pedig az önkényuralom.Bob_Marley írta:Ez nem az a német film, ami egy iskolában játszódik és egy ideológia teszi zsarnokká és gonosszá a diákokat? Filmklubban volt, tényleg erős film és borzasztó elgondolkoztató és főleg a német történelmet figyelembe véve.hank1ee írta:A hullám
Brutálisan erős film, teljesen a hatása alatt vagyok. Újat tanított nekem, valami olyasmit értettem meg, amit eddig nem is ismertem. A vége sokkolt, de ha van film amit megéri megnézni, az ez. És ez megtörtént...10/10
Ez nem az a német film, ami egy iskolában játszódik és egy ideológia teszi zsarnokká és gonosszá a diákokat? Filmklubban volt, tényleg erős film és borzasztó elgondolkoztató és főleg a német történelmet figyelembe véve.hank1ee írta:A hullám
Brutálisan erős film, teljesen a hatása alatt vagyok. Újat tanított nekem, valami olyasmit értettem meg, amit eddig nem is ismertem. A vége sokkolt, de ha van film amit megéri megnézni, az ez. És ez megtörtént...10/10
Könyvben trilógia, szóval gondolom, igen.davi10 írta:Az útvesztő
Bárkinek ajánlom, rohadt jó film, végig leköt
10/10
A hozzászólásom lényege igazából:
Nem tudjátok, akkor ez is folytatásos lesz?
palesz77 írta:Lone survivorAlfa írta:Amúgy nekem is nagyon bejött a film, az American Snipert is nagyon várom, remélem az is hasonlóan jó lesz!
Nekem is nagyon tetszett . Főleg azért mert nagyon bírom az ilyen igaz történes filmeket plusz a háborús filmeket is nagyon bírom úgyhogy ez a film nekem lett kitalálvamessideco írta:Lone survivor
Az év utolsó napján az év legjobb filmje?![]()
Talán még írok róla bővebben, de nagyon átjött ez a film nekem most. Ti hogy vagytok vele?