2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Picit féltem tőle, hogy az enyhén radikális nézetek ebben a hosszú hsz-ben majd kiütköznek miközben olvassa az ember, de most elég konszolidált voltál.jelwaz írta: Nem hiszem, hogy kihagyott mondattal rosszat akartál, de azért úgy egy kicsit más lenne a leányzó fekvése. Attól tartok egyébként, hogy úgy fog viselkedni, mint Perez, hogy miért lentebb indoklom.
Azért az vicces, hogy most rosszul megy a szekér, erre a legtöbben visszaállítanák az sikeres korszak állapotát (mármint személyekben). Laporta+Pep, ezt szajkózza 90%. Utóbbitól az ég óvja a Barcát még hosszú ideig, de szerintem az előbbitől is. Mindkettőt úgy várjátok vissza, mint a messiást, ami nem hiszem, hogy használna a klubnak. Mikor Laporta elnök lett, volt egy szituáció, amire volt egy koncepciója, bejött. De a mostani helyzetre van? Ésszerű és lassabb építkezést szívesebben látnék, mint 50+ millás sztárocskákkal teletűzdelt, legfeljebb 2 szezonos csapatot (de ha 5 szezonos, akkor sem). Ami könnyen lehet, mert a Barca klán 90%-a (akárcsak a fórumon) madrid stílus, kell az eredmény, gyorsan, azonnal és bármi áron. Pep nem kellett anno, jöjjön Mou inkább, most Pep az isten. Busika milyen cuki és jobban illik a játékba és hosszútávú megoldás lehet Yayával szemben. Most lassú és körülményes. Ibra tré, helyette (!) BOJAN (!!!!)... Na most melyik hol van, azóta mit csinált? Rosell, pff. Mindenkinek van véleménye és gondolom próbál logikusan gondolkodni, de olyan elnököt szeretnék, aki nem ezeknek a nagyhangúaknak a száját akarja betömni (akik úgy tesznek, mintha értenének hozzá, és lám), hanem igenis idehoz Kokékat vízhordónak (ha nem is pont Kokét), nem ad ki végtelen misiket még Neymarokra és Suarezekre sem, aki hagyja az edzőt dolgozni és nem marketingembereket tetet a kezdőbe. Ha Laportámak ilyen tervei vannak, felőlem lehet ő, de az elvárások vele szemben ill. az általam feltételezett perezi megalomániája miatt szerintem nem így történne. Én támogattam anno Laportát, de regnálása végére maga is feladta azt a politikát, ami rendbe tette a klubot. Úgyhogy én már nem hiszek benne. Egy perez meg nem kell, az jó lesz a hableányoknak odaát.
Nem hiszem, hogy kihagyott mondattal rosszat akartál, de azért úgy egy kicsit más lenne a leányzó fekvése. Attól tartok egyébként, hogy úgy fog viselkedni, mint Perez, hogy miért lentebb indoklom.Capon írta:Hát elég érdekes indokot találtál, ez nekem kicsit nyakatekert, persze ettől te még érezheted így...jelwaz írta: Ja, és remélem nem ő lesz az új elnök, akármennyire sem vagyok Barcás már, azért a múltat nehéz kitörölni, és nem szeretnék még egy hasonlóságot a Real Madriddal. Mert, ha visszajön Laporta, akkor totál Perez érzésem lenne.
mintahogy az előtte lévő sikeres csapat alappillérét ronaldinhot se akarta alapból, hanem beckhamet, vele is kampányolt, csak aztán a real elvitte előlünk, és rosell összehozta neki a brazilt. az igazolásaik meg még a mostani vezetésnél is rosszabbak voltak. ilyen douglas szintűek szinte minden nyáron voltak, és akár többen is, meg drágábban.Alfa írta:Az elején ő Mout akarta idehozni.
Nem Laporta hozta ide Messit init és a társait akik saját nevelésként lettek a 09-es Barca vezérei. Ő egyedül azzal járult hozzá ehhez a nagyon sikeres 4 évhez , hogy engedte , hogy Pep legyen az edző. Mert nem egyedül Laporta gondolta úgy , hogy Pep a legjobb megoldás. Őt is meg kellett győzni . Az elején ő Mout akarta idehozni.gg86 írta:Amikor Laporta átvette a klub irányítását az általad felsoroltak közül Xavi és Puyol volt stabil ember, az még egy másik csapat volt, akik szintén BL győzelmet hoztak. Mondhatjuk, hogy Laporta kétszer is sikeresen felépítette a csapatot. Persze nem az övé a fő érdem, de az eredményességhez szükséges feltételeket ő és a stábja teremtették meg.Chino írta:Azért azt ne képzeljük, hogy az az időszak azért volt olyan, mert Laporta volt az elnök. Volt egy karizmatikus edző, akire a játékosok felnéztek, a csapat meghatározó tagjai még nem nyerték sza...á magukat, motiváltabbak voltak, nem mellesleg pályafutásuk zenitjén voltak. Azért nem mindegy, hogy egy akkori Xavi-Ini-Puyol-Abidal-Alves-Messi játszott.
Amikor Laporta átvette a klub irányítását az általad felsoroltak közül Xavi és Puyol volt stabil ember, az még egy másik csapat volt, akik szintén BL győzelmet hoztak. Mondhatjuk, hogy Laporta kétszer is sikeresen felépítette a csapatot. Persze nem az övé a fő érdem, de az eredményességhez szükséges feltételeket ő és a stábja teremtették meg.Chino írta:Azért azt ne képzeljük, hogy az az időszak azért volt olyan, mert Laporta volt az elnök. Volt egy karizmatikus edző, akire a játékosok felnéztek, a csapat meghatározó tagjai még nem nyerték sza...á magukat, motiváltabbak voltak, nem mellesleg pályafutásuk zenitjén voltak. Azért nem mindegy, hogy egy akkori Xavi-Ini-Puyol-Abidal-Alves-Messi játszott.
Azért a sportszakmai sikerek anyagi bevételt is generálnak, nemcsak kiadást a játékosok prémiumára. Elég csak a BL-győzelmek igen komoly bevételét említeni, de gyanítom, hogy az egyéb marketingbevételek is jócskán magasabbak 1-2 komolyabb siker után. Egy BL-győztes Messi-mezből azért biztosan többet adtak el annak idején, mint pl mostanában.miihii írta:Plusz adalék egy apró, de nem elhanyagolható tény, miszerint Laporta alatt ugye az Aranykorban csak a trófeák utáni prémiumokkal volt olyan, h 30-40 milliós (ilyen körül rémlik) plusz kiadást "kellett" eszközölni, azaz egy rakás nem várt (de igazán kellemes) kiadás is benne volt a költségvetésben, mezszponzor, Katar nélkül. Most meg kiadó a mez, a stadion, minden, ráadásul sajnos túl sok pluszpénz nem ütötte a markát a srácoknak és mégse lett annyira egetverően pluszos egyik évük sem...Mihu írta: Roselléknek nagyon jól hangzott az a kijelentése, hogy már nincs pénz papírra se, meg így-úgy amúgy, azért mégis valamiből futotta Messinek új szerződésre, Neymar transzferre és csillagászati szerződésre, és euró tízmilliókra teljesen haszontalan játékosokért, és akkor az új Camp Nou projektre. Emellett meg nem jöttek a sportszakmai sikerek, úgyhogy nekem ne magyarázzon két olyan ember a klub legsikeresebb elnökéről, akikről kiderült, hogy csaltak, hazudtak, sikkasztottak, és ahány pert elindítottak Laporta ellen, mindet elvesztették.
Szóval lehet támadni, fikázni Laportát, de ez a mostani vezérkarnak (illetve pártolóiknak) egy szava sem lehet, mert ennél kétszínűbb, gerinctelenebb, simlisebb, álszentebb brigádot keresve is nehéz lenne találni...
Plusz adalék egy apró, de nem elhanyagolható tény, miszerint Laporta alatt ugye az Aranykorban csak a trófeák utáni prémiumokkal volt olyan, h 30-40 milliós (ilyen körül rémlik) plusz kiadást "kellett" eszközölni, azaz egy rakás nem várt (de igazán kellemes) kiadás is benne volt a költségvetésben, mezszponzor, Katar nélkül. Most meg kiadó a mez, a stadion, minden, ráadásul sajnos túl sok pluszpénz nem ütötte a markát a srácoknak és mégse lett annyira egetverően pluszos egyik évük sem...Mihu írta: Roselléknek nagyon jól hangzott az a kijelentése, hogy már nincs pénz papírra se, meg így-úgy amúgy, azért mégis valamiből futotta Messinek új szerződésre, Neymar transzferre és csillagászati szerződésre, és euró tízmilliókra teljesen haszontalan játékosokért, és akkor az új Camp Nou projektre. Emellett meg nem jöttek a sportszakmai sikerek, úgyhogy nekem ne magyarázzon két olyan ember a klub legsikeresebb elnökéről, akikről kiderült, hogy csaltak, hazudtak, sikkasztottak, és ahány pert elindítottak Laporta ellen, mindet elvesztették.
Beneditot elnökként nem tudjuk milyen lehet, hogy, ha Laportara azt mondjuk, hogy szurkoló és nem elnök, akkor Benedito -az előéletét tekintve- szintén az.Bob_Marley írta: Én azt elismerem, hogy nem vagyok Laporta szimpatizáns és lehet nem tudom teljesen objektíven értékelni a dolgokat, de amilyen mérhetetlen költekezés folyt abban az időben azt én nem szeretném még egyszer a klubnál. Úgy hogy semmilyen beleszólásom sincsen, de érzésre így gondolom. Viszont a sociók ott vannak tűz közelben és látnak hallanak mindent így ők valóban relevánsan rálátnak a dolgokra és ha x éve pár százalékon múlott hogy megbuktassák és most megválasztják akkor val. azért mert jó irányt képzelnek el. Viszont Benedito szerintem egy sokkal higgadtabb ember benyomását kelti. Nagyon jó hasonlat volt egyszer Laportára, hogy ő szurkoló és nem elnök. Pl. biztos vagyok benne, hogy akik nagy reformokra számítanak tőle azok nagyot fognak csalódni, mert ki ha nem ő ragaszkodna a régi dolgokhoz. Na de meglássuk, előítéletnek nem szabad lennie remélhetőleg szép jövő elé nézünk.
Hát elég érdekes indokot találtál, ez nekem kicsit nyakatekert, persze ettől te még érezheted így...jelwaz írta: Ja, és remélem nem ő lesz az új elnök, akármennyire sem vagyok Barcás már, azért a múltat nehéz kitörölni, és nem szeretnék még egy hasonlóságot a Real Madriddal. Mert, ha visszajön Laporta, akkor totál Perez érzésem lenne.
ugyanakkora az igazságtartalma, mint annak hogy Mout akarja.visca el barca írta:most olvasom a pletykát miszerint xavit akarja edzőnekkíváncsi vagyok a sok laporta imádó mit szól ehhez.