Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen. Ennek fényében igen. De ha ugrania kell valamelyiknek, akkor ugorjon az aránytalanabb.Bob_Marley írta:Na és ennek fényében meg akkor valamelyik csere eleve ugrik.
Na és ennek fényében meg akkor valamelyik csere eleve ugrik.Elso 6 korbol legalabb 4 picknek kell lennie.
Rendben. Semmi gond! Akkor aki erősnek érzi, az vétózzon. Majd megegyezünk másképp Slitherrel.Bob_Marley írta:Én azért a Matthews trade-t vétóztam. 7 kör különbség az irreális nálam. Másiknál szerintem ok.
Én sem értem nyugi.MichaaBee írta:Neo, most nem fogok vétózni, mert a Te dolgod, de nem értem ezt a Wesley Matthews hadjáratot.Annyival nem jobb szerintem, hogy három picket odaadj érte, nem erősödsz véleméynem szerint ennyit, arról nem is beszélve, hogy így is utcahosszakkal a többiek előtt vagy erősségben.
Anyukám, hogy miért ilyen nehéz ezt az öreg, reumás Duncant a csapatomba tudni. Sztem jelentősen nem befolyásolja ez a max 6 pickedet cserélheted szisztéma, de ahogy gondolod. Az biztos, hogy a 2 körös ugrásokat figyelem és be is tartom...Slither írta:@Neo: a pickjeidnek max a felet cserelheted el, szoval max 6-t, utana mar csak a cserebe kapott pickekkel gazdalkodhatsz. Jelenleg mar 4-et elcsereltel, a mostani 2 tradeben tovabbi 3 sajat picked van bent, ami mar szabalyellenes. Vard meg amig atmegy a mi cserenk es utana a tolem kapott 7. koros picket hasznald a krisztiannal kotendo csereben.
Nem volt rá még példa szerintem...varnagykrisztian írta:Ilyen baráti közösségben mint a mienk ilyen is megtörténhet?
Ilyen baráti közösségben mint a mienk ilyen is megtörténhet?Bob_Marley írta:Vétózni általában azért szoktak, mert lehet nektek jó de ha nem érzi valaki igazságosnak akkor ellenezheti. Összejátszás is megtörténhetne adott esetben.
Köszönöm az elemzést, hát nem mondom hogy megvilágosodtam de azért fényt gyújtottál az alagútban.neobarca írta:A mi cserénkbe lehet bele lehetett volna tenni nagyobb pick eltéréseket, vagy még egy hátsó pickcserét. Bbbal meg lehet kisebb különbségekkel kellett volna megegyezni. Faramuci helyzet, sztem nem lehet rámondani egyikre sem, hogy ez botrányosan sok, vagy az a botrányosan kevés... Minden esetre a miénk vétó lett, tudomásul kell venni. Dolgozunk tovább. Vagy jobb játékost adok, vagy több picket.
Nem. Ez nem így működik. Csak, hogy világos legyen. Minden játékosnak van egy képzeletbeli értéke. Itt sok mindent figyelembe kell venni. Átlag teljesítmény, szerepe a csapatban, kor, sérülékenység. És amikor cserélsz, a kapott játékos értékével kell összevetni. A pickek csak kompenzálások. Pl ha X cserébe kapod Y-t aki csak picivel gyengébb, akkor nyilván hátsó körös pickeket kaphatsz. Vagy közepeset nagyobb pick különbséggel. Ha viszont Z-t ajánlják fel aki kb FA kaliber akkor várhatod, hogy korai körös 1-4 pickekkel kompenzáltok. Továbbá az is számít, hogy mekkora különbség van a 2 pick között. Pl egy 1 csere 2 re szerintem nem képvisel akkora értéket a 2 csere 4-re mondjuk. Mivel nincs akkora különbség köztük mint a második esetben. Persze, értékes az első kör, de sztem az jobb ha mondjuk az első 4 ben van több cetlid, mint ha csak cserélsz pl 10 helyet.varnagykrisztian írta:Nem vettem támadásnak, a keeper ligában a pick-ek terén (is) "tudatlan" vagyok, nem gondoltam volna hogy az öregekért kérhettem volna egy 2. körös pick-et is.
Nem vettem támadásnak, a keeper ligában a pick-ek terén (is) "tudatlan" vagyok, nem gondoltam volna hogy az öregekért kérhettem volna egy 2. körös pick-et is.Mondjuk azzal ti is tisztában lehettek hogy hiába erősödnék jó pick-ekkel a jövőre nézve ti tudás szintjén is hendivel indultok.Pl. nem értem hogy a Gordon - Brewer csere miért nem jó hisz 10 statban is a Houston-i a jobb 5-el ellentétben.Jó lenne egy "mentor" de ennek hiányában is próbálok okosodni, olvasgatok, figyelem a piacot, stb. próbálok megfelelni az elvárásoknak.Cumbee a héten nem kell idegeskedned......MichaaBee írta:Szerintem félreértesz, nem téged akartunk támadni a vétóval, hanem inkább védeni. Mert Bob cseréjével összehasonlítva nekem úgy tűnt, hogy a Wade-Duncan kettőst tartalmazó csere erősen lehúzás.Legalábbis összehasonlításban mindenképp. Nem arról van szó, hogy pickekért nem passzolhatod le ezt a kettőt, sőt, okosan építkezel a jövőre nézve, viszont ennél jobb árat is meg lehet értük kérni.Az már nyilván nézőpont kérdése, hogy Bob adott túl sokat, vagy neo túl keveset. Annyi biztos, hogy ha az egyik trade jogos, akkor a másik nem, az már egyéni elbírálás kérdése, hogy melyik korrektebb.
Hát köszönöm szépen Bob!Bob_Marley írta:Kemény az év, neo nélkül ez tök jó liga lenne.
Szerintem félreértesz, nem téged akartunk támadni a vétóval, hanem inkább védeni. Mert Bob cseréjével összehasonlítva nekem úgy tűnt, hogy a Wade-Duncan kettőst tartalmazó csere erősen lehúzás.varnagykrisztian írta:Bob, Michaa és a többiek......Nem kényszerítettem senkit hogy ilyen pickeket adjon és ha jól (nem biztos) emlékszem mindenkitől a "legszarabb" játékosát kértem cserébe.Ti PO-ba jutásért vagy a bajnoki címért harcoltok én meg a jövőmért ha még nem is korrekt értékekért......de hát ilyen az élet is, valamit valamiért.Ti annyira jól nyomjátok hogy hiába szereznék sok értékes picket nem hiszem hogy bajnokesélyes lennék, kicsit fejlődtem tavaly óta de még van mit tanulni.Félre ne értsetek nincs harag, megtisztelő a bizalmatok, ha vétó akkor vétó......ja és a keepereimen kivűl mindenki vihető.
Lehet, hogy le lett tisztázva, csak az én figyelmemet kerülte elCumbee írta:Őszintén szólva én abban a hitben éltem, hogy ez már le van tisztázva. Ezek szerint nincs, ami elég ciki. Idén nagyon automata üzemmódban van a liga, nem működünk túl hatékonyan, ha valami nem megszokott dologról van szó.
Szerencsére Harden szinte az összes kategóriában fejlődött, miközben Curry kevesebbet játszik. Mivel teljesen máshogy vannak felépítve a csapataink, nálam például alapból le van adva a TO meg a FG%, ezért nekem Harden jobban jön, mint Curry.Cumbee írta:Idén igen. Annyira legalábbis, hogy preferencia kérdése legyen. Nekem Curry az egyik kedvenc játékosom, így nekem személy szerint ő értékesebb, de ha reálisan nézem, akkor idén kb egy szint.
Akkor gondolom nálad Davis-Durant-Harden/Curry a sorrend. Az 5.-ed ki?
Wade-Duncan páros erősebb mint az Leonard-Green. Csak van a két páros között 20-25 év különbség.neobarca írta:Sztem nem volt ennyire irreális a csere, de akkor finomítunk tovább rajta. Egyébként Bob cseréje megosztó lehet. Sokat ad, de akit kap duo igen csak értékes páros... Bob ezt te is vágod és sztem tutod mire gondolok...
A nincsen keeperem dolog nálam úgy jött össze, hogy a legelső draftról késtem 5 percet és a gép behúzta nekem Josh Smith-t. Elég nagy kompetitív hátrányból indulok azzal szemben, aki a legeslegelső drafton Kevin Duranttel vagy Steph Curryvel kezdett, iykwim.Cumbee írta: Na ezen a kommenten én nagyon durván besírtam.![]()
![]()
![]()
Viszont nemtom, hogy hogy csináljátok, hogy nincsenek keepereitek, minden évben egy 100-as csomag papírzsepit minimum telebőgök, hogy nem tarthatok meg 4 embert. Te meg pláne jól draftolsz mindig.