Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.14. 16:58:46

Bob_Marley írta:Na és ennek fényében meg akkor valamelyik csere eleve ugrik.
Igen. Ennek fényében igen. De ha ugrania kell valamelyiknek, akkor ugorjon az aránytalanabb.
Egyébként megmondom őszintén, én erre a max 6 cetlit cserélhetsz el szabályra nem emlékeztem. Nyilván az én figyelmetlenségem... :oops:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.14. 16:44:57

Elso 6 korbol legalabb 4 picknek kell lennie.
Na és ennek fényében meg akkor valamelyik csere eleve ugrik.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.14. 16:40:57

Bob_Marley írta:Én azért a Matthews trade-t vétóztam. 7 kör különbség az irreális nálam. Másiknál szerintem ok.
Rendben. Semmi gond! Akkor aki erősnek érzi, az vétózzon. Majd megegyezünk másképp Slitherrel. :roll:

Duncan cserét én is korrektnek érzem egyébként... :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.14. 16:31:08

Én azért a Matthews trade-t vétóztam. 7 kör különbség az irreális nálam. Másiknál szerintem ok.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.14. 16:23:51

MichaaBee írta:Neo, most nem fogok vétózni, mert a Te dolgod, de nem értem ezt a Wesley Matthews hadjáratot. :D Annyival nem jobb szerintem, hogy három picket odaadj érte, nem erősödsz véleméynem szerint ennyit, arról nem is beszélve, hogy így is utcahosszakkal a többiek előtt vagy erősségben.
Én sem értem nyugi. :D Na jó de... :mrgreen: De, hogy miért kellett ennyire, az maradjon az én titkom. Egyébként meg kedvelem a srácot. :wink:
Lehet erős a csapatom, de hosszú még a szezon. A jövő évem így is kuka, akkor meg szinte mind1. Egyébként meg Game a példaképem. Idén ő még rosszabb helyzetben volt azt mégis ott liheg a PO helyeken. Akárhogy is alakul ez az év, jövőre a feladatom adott... 8) =D>
Slither írta:@Neo: a pickjeidnek max a felet cserelheted el, szoval max 6-t, utana mar csak a cserebe kapott pickekkel gazdalkodhatsz. Jelenleg mar 4-et elcsereltel, a mostani 2 tradeben tovabbi 3 sajat picked van bent, ami mar szabalyellenes. Vard meg amig atmegy a mi cserenk es utana a tolem kapott 7. koros picket hasznald a krisztiannal kotendo csereben. :wink:
Anyukám, hogy miért ilyen nehéz ezt az öreg, reumás Duncant a csapatomba tudni. Sztem jelentősen nem befolyásolja ez a max 6 pickedet cserélheted szisztéma, de ahogy gondolod. Az biztos, hogy a 2 körös ugrásokat figyelem és be is tartom... :wink:

MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.01.14. 14:19:51

Neo, most nem fogok vétózni, mert a Te dolgod, de nem értem ezt a Wesley Matthews hadjáratot. :D Annyival nem jobb szerintem, hogy három picket odaadj érte, nem erősödsz véleméynem szerint ennyit, arról nem is beszélve, hogy így is utcahosszakkal a többiek előtt vagy erősségben.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2015.01.14. 14:11:21

@Neo: a pickjeidnek max a felet cserelheted el, szoval max 6-t, utana mar csak a cserebe kapott pickekkel gazdalkodhatsz. Jelenleg mar 4-et elcsereltel, a mostani 2 tradeben tovabbi 3 sajat picked van bent, ami mar szabalyellenes. Vard meg amig atmegy a mi cserenk es utana a tolem kapott 7. koros picket hasznald a krisztiannal kotendo csereben. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.13. 20:25:28

Az egész akkor volt bevezetve mikor valami nagy Howardos csere történt, amivel sokan nem értetek egyet. De lényegtelen is, ha megvétózzák tovább kell rajta dolgozni.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.13. 19:35:54

varnagykrisztian írta:Ilyen baráti közösségben mint a mienk ilyen is megtörténhet? :shock:
Nem volt rá még példa szerintem... 8)

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.01.13. 19:12:43

Bob_Marley írta:Vétózni általában azért szoktak, mert lehet nektek jó de ha nem érzi valaki igazságosnak akkor ellenezheti. Összejátszás is megtörténhetne adott esetben.
Ilyen baráti közösségben mint a mienk ilyen is megtörténhet? :shock:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.13. 18:45:56

Slither! Reagálj majd kérlek, mert ha nem, akkor haladnék tovább... Köszönöm! 8)
Persze fő célom összehozni a cserét! :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.13. 16:09:39

Vétózni általában azért szoktak, mert lehet nektek jó de ha nem érzi valaki igazságosnak akkor ellenezheti. Összejátszás is megtörténhetne adott esetben.
Én már többször írtam jobban örültem volna ha a miénket vétózzák meg, mert akkor kevesebbet is ajánlhattam volna. :D

Crowder látom népszerű lett. :D Nem hiába, elég jól tolja a srác nálunk, s mióta kezdő ( előtte 10-15 perc alatt is nagyon jó volt) és Stevens nyilatkozta is hogy imádja azt az energiát, amit Jae mutat. Azóta azért már jönnek sorban a 10+ meccsek tőle. Ügyesen tegnap aukciósban meg nem játszattam. :D
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.01.13. 15:46:05

neobarca írta:A mi cserénkbe lehet bele lehetett volna tenni nagyobb pick eltéréseket, vagy még egy hátsó pickcserét. Bbbal meg lehet kisebb különbségekkel kellett volna megegyezni. Faramuci helyzet, sztem nem lehet rámondani egyikre sem, hogy ez botrányosan sok, vagy az a botrányosan kevés... Minden esetre a miénk vétó lett, tudomásul kell venni. Dolgozunk tovább. Vagy jobb játékost adok, vagy több picket. :wink:
Köszönöm az elemzést, hát nem mondom hogy megvilágosodtam de azért fényt gyújtottál az alagútban. :lol: Mondjuk ez a vétós téma nem a szívem csücske, igaz engem védett de ha mindkét ember rábólint akkor meg minek......na mindegy jó ez így.Ne adj jó játékost én mindenkitől a "legrosszabb" játékosát kérem és jó kis pick-eket cserébe. :) Már párszor leírtam és már uncsi lehet számotokra de tele jó pick-el is keményen kéne küzdenem egy jó bajnoki helyezésért.Ez az év a tanulásé jövőre meg majd meglátjuk......ha PO-ba való jutásért harcolhatnék azzal már beérném az első "tiszta" évemben......evés közben jön meg az étvágy. :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.13. 09:32:50

varnagykrisztian írta:Nem vettem támadásnak, a keeper ligában a pick-ek terén (is) "tudatlan" vagyok, nem gondoltam volna hogy az öregekért kérhettem volna egy 2. körös pick-et is.
Nem. Ez nem így működik. Csak, hogy világos legyen. Minden játékosnak van egy képzeletbeli értéke. Itt sok mindent figyelembe kell venni. Átlag teljesítmény, szerepe a csapatban, kor, sérülékenység. És amikor cserélsz, a kapott játékos értékével kell összevetni. A pickek csak kompenzálások. Pl ha X cserébe kapod Y-t aki csak picivel gyengébb, akkor nyilván hátsó körös pickeket kaphatsz. Vagy közepeset nagyobb pick különbséggel. Ha viszont Z-t ajánlják fel aki kb FA kaliber akkor várhatod, hogy korai körös 1-4 pickekkel kompenzáltok. Továbbá az is számít, hogy mekkora különbség van a 2 pick között. Pl egy 1 csere 2 re szerintem nem képvisel akkora értéket a 2 csere 4-re mondjuk. Mivel nincs akkora különbség köztük mint a második esetben. Persze, értékes az első kör, de sztem az jobb ha mondjuk az első 4 ben van több cetlid, mint ha csak cserélsz pl 10 helyet. 8)

A mi cserénkbe lehet bele lehetett volna tenni nagyobb pick eltéréseket, vagy még egy hátsó pickcserét. Bbbal meg lehet kisebb különbségekkel kellett volna megegyezni. Faramuci helyzet, sztem nem lehet rámondani egyikre sem, hogy ez botrányosan sok, vagy az a botrányosan kevés... Minden esetre a miénk vétó lett, tudomásul kell venni. Dolgozunk tovább. Vagy jobb játékost adok, vagy több picket. :wink:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.01.12. 21:43:46

MichaaBee írta:Szerintem félreértesz, nem téged akartunk támadni a vétóval, hanem inkább védeni. Mert Bob cseréjével összehasonlítva nekem úgy tűnt, hogy a Wade-Duncan kettőst tartalmazó csere erősen lehúzás. :) Legalábbis összehasonlításban mindenképp. Nem arról van szó, hogy pickekért nem passzolhatod le ezt a kettőt, sőt, okosan építkezel a jövőre nézve, viszont ennél jobb árat is meg lehet értük kérni.Az már nyilván nézőpont kérdése, hogy Bob adott túl sokat, vagy neo túl keveset. Annyi biztos, hogy ha az egyik trade jogos, akkor a másik nem, az már egyéni elbírálás kérdése, hogy melyik korrektebb.
Nem vettem támadásnak, a keeper ligában a pick-ek terén (is) "tudatlan" vagyok, nem gondoltam volna hogy az öregekért kérhettem volna egy 2. körös pick-et is.Mondjuk azzal ti is tisztában lehettek hogy hiába erősödnék jó pick-ekkel a jövőre nézve ti tudás szintjén is hendivel indultok.Pl. nem értem hogy a Gordon - Brewer csere miért nem jó hisz 10 statban is a Houston-i a jobb 5-el ellentétben.Jó lenne egy "mentor" de ennek hiányában is próbálok okosodni, olvasgatok, figyelem a piacot, stb. próbálok megfelelni az elvárásoknak.Cumbee a héten nem kell idegeskedned...... :mrgreen:

Sajnos a Roto ligában is gyengélkedek, szerintem max. az 5. hely a legjobb amit elérhetek de 8.-nál nem szeretnék hátrébb végezni.
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.12. 13:26:24

Bob_Marley írta:Kemény az év, neo nélkül ez tök jó liga lenne. :mrgreen:
Hát köszönöm szépen Bob! :D :D :D
Azért azt hozzátenném, hogy nem teljesen érdemtelenül tartok ott ahol tartok. Tavaly hoztam egy döntést. Vagy harcolok a PO-ban és kiesek max 2. körben, vagy beáldozom az évet és készülök az ideire. Emellett a jövő évem is kuka esélyes. Pluszban bizalmat adtam 1-2 olyan játékosnak, (pl Gasol, Chandler) akit ti az elején lehúztatok. Persze nagyon azért még nem kell előre szaladni. Jöhet még bármi. Sérülések, rossz forma és lazán elveszthetem a bajnokesélyes pozíciót.

Gratula Cumbee-nak, nagy meccs volt a héten. Végig vezetett, kb a 6-6-ak se láttam esélyét, aztán csak sikerült a hajrában 1-2 extra teljesítménynek köszönhetően megfordítani. Gasol karrier csúcsa és Vucevic remeklése döntő faktor volt. Randolph is visszatért a végére, nem is akárhogyan. Örülnék neki, ha James és Chandler is rendbe lenne és végre lenne egy teljes keretes hetem mert így nem vagyok olyan erős. :mrgreen: :mrgreen:

A héten Michaa csapata jön. Vissza kell vágnom a súlyos vereségért amit az év elején elszenvedtem tőle. 8)

Jut eszembe. Fél távon vagyunk srácok! Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert nem mindenkivel meg le a 2. menet PO-ig, de mindenki harcolt már mindenkivel. Élvezetes ez a szezon. Hatalmas a tolongás. Nem mernék jósolni, mi lesz a PO befutó vége. =D> =D> =D>

ESPN-t én feladtam. Nem volt rossz csapatom de egyszerűen teljesen elfelejtkeztem róla. Ritkán állítok, így meg azért nehéz… Na majd jövőre észben tartom…

MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.01.12. 13:00:03

varnagykrisztian írta:Bob, Michaa és a többiek......Nem kényszerítettem senkit hogy ilyen pickeket adjon és ha jól (nem biztos) emlékszem mindenkitől a "legszarabb" játékosát kértem cserébe.Ti PO-ba jutásért vagy a bajnoki címért harcoltok én meg a jövőmért ha még nem is korrekt értékekért......de hát ilyen az élet is, valamit valamiért.Ti annyira jól nyomjátok hogy hiába szereznék sok értékes picket nem hiszem hogy bajnokesélyes lennék, kicsit fejlődtem tavaly óta de még van mit tanulni.Félre ne értsetek nincs harag, megtisztelő a bizalmatok, ha vétó akkor vétó......ja és a keepereimen kivűl mindenki vihető. :mrgreen:
Szerintem félreértesz, nem téged akartunk támadni a vétóval, hanem inkább védeni. Mert Bob cseréjével összehasonlítva nekem úgy tűnt, hogy a Wade-Duncan kettőst tartalmazó csere erősen lehúzás. :) Legalábbis összehasonlításban mindenképp. Nem arról van szó, hogy pickekért nem passzolhatod le ezt a kettőt, sőt, okosan építkezel a jövőre nézve, viszont ennél jobb árat is meg lehet értük kérni.

Az már nyilván nézőpont kérdése, hogy Bob adott túl sokat, vagy neo túl keveset. Annyi biztos, hogy ha az egyik trade jogos, akkor a másik nem, az már egyéni elbírálás kérdése, hogy melyik korrektebb.
H a t t r i c k
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.12. 12:23:22

ESPN:Grat Cumbeenak ez az 50 pont ez szinte semmi, de pont elég volt arra, hogy ezzel te még reménykedjél én meg búcsút intsek a PO-nak. Elég szerencsétlenül sikerült ebben a ligában az év, gyakorlatilag semmilyen elképzelés nem jött be. :D Se Noel, se Stephenson, se Calderón, se Sanders....Egy öröm van, hogy legalább jövőre George-dzsal egy normális keeper hármassal tudok neki vágni az évnek. Előzőleg Green nem jött be mint harmadik opció idén meg Noel nem jött be. Azért amit lehet megpróbálok megtenni, nézegetem a játékosokat de gyakorlatilag nincs csere irányítóm és SG/SF poszt meg egész évben hatalmas luk. Te viszont szépen feljöttél 1-6 után zsinór négy győzelem.

A nap hőse aukciósban szerencsére nálam volt (meg még pár helyen) Whiteside soha nem fogja elfeledni ezt a napot. :D És nem tudom ki látta az interjút vele, biztos hogy hatalmas volt benne a bizonyítási vágy, mert a Clippersnek nem kellett erre Jordanéket oda-vissza verte kenterbe.
Sírás kerülgette a gyereket miközben mesélt arról, hogy egy NBA csapatnak se kellett. Szép történet az övé. Larry Sanders meg tudjuk mennyi pénzért mit nem akar csinálni...

keeper: Visszavágás megtörtént, jöhet Slither. Kicsit kezd szétszakadni a mezőny úgy néz ki. Az első hat picit meglépett de a 2-6 között hét kategória különbség van. :D Nagy sorozatban vagyok, de most úgy érzem megfog szakadni mindenesetre tetszik a csapatom sok fiatallal. Viszont az év lúzer díja is az enyém, KCP-ért adtam még cetlit is, most meg kitettem...Finoman szólva sem jött be ez a projekt és fájt a szívem kitenni mert továbbra is értékes de Wesleynek nem tudtam ellenállni. :D És Mozgov-Len kettőst is muszáj voltam felvenni. Remélem Slither ellen is fog pörkölni pár jó meccset Johnson, személyes okokból is. :P Az év menedzsere meg úgy néz ki Game lesz. Azért az hogy eladja az egyik legjobb játékosát (keeper hármason kívül) és kap draftjogokat de nem hogy gyengülne hanem még erősödik is az hihetetlen. :D Hassan Whiteside nála is befigyel. Kemény az év, neo nélkül ez tök jó liga lenne. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.10. 18:11:35

Ne felejtsétek srácok, hogy 19-től már Hornets-Knicks!! Jó sokan még nem állították be a csapataikat.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.01.10. 16:19:33

Jó a buli srácok! :D Bob szerintem nagyon sokat adott, neo helyében meg nem tepernék a Wade - Duncan kettősért.
Cumbee írta:Őszintén szólva én abban a hitben éltem, hogy ez már le van tisztázva. Ezek szerint nincs, ami elég ciki. Idén nagyon automata üzemmódban van a liga, nem működünk túl hatékonyan, ha valami nem megszokott dologról van szó.
Lehet, hogy le lett tisztázva, csak az én figyelmemet kerülte el :oops:

De ahogy látom, mindenki ez alapján csinálja a cseréit, szóval vehető hivatalosnak.
Cumbee írta:Idén igen. Annyira legalábbis, hogy preferencia kérdése legyen. Nekem Curry az egyik kedvenc játékosom, így nekem személy szerint ő értékesebb, de ha reálisan nézem, akkor idén kb egy szint.
Akkor gondolom nálad Davis-Durant-Harden/Curry a sorrend. Az 5.-ed ki?
Szerencsére Harden szinte az összes kategóriában fejlődött, miközben Curry kevesebbet játszik. Mivel teljesen máshogy vannak felépítve a csapataink, nálam például alapból le van adva a TO meg a FG%, ezért nekem Harden jobban jön, mint Curry.

Ötödik? Nem tudok dönteni, ezért hármat is írok, CP3/Lillard/Westbrook. De azért egy LBJ-t is elfogadnék a csapatomba :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.10. 10:08:15

neobarca írta:Sztem nem volt ennyire irreális a csere, de akkor finomítunk tovább rajta. Egyébként Bob cseréje megosztó lehet. Sokat ad, de akit kap duo igen csak értékes páros... Bob ezt te is vágod és sztem tutod mire gondolok... :wink:
Wade-Duncan páros erősebb mint az Leonard-Green. Csak van a két páros között 20-25 év különbség. :D Én sokkal jobban örültem volna ha az enyémet vétózzák, látva milyen árak vannak.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.01.10. 09:30:21

Sztem nem volt ennyire irreális a csere, de akkor finomítunk tovább rajta. Egyébként Bob cseréje megosztó lehet. Sokat ad, de akit kap duo igen csak értékes páros... Bob ezt te is vágod és sztem tutod mire gondolok... :wink:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.01.09. 21:06:50

Bob, Michaa és a többiek......Nem kényszerítettem senkit hogy ilyen pickeket adjon és ha jól (nem biztos) emlékszem mindenkitől a "legszarabb" játékosát kértem cserébe.Ti PO-ba jutásért vagy a bajnoki címért harcoltok én meg a jövőmért ha még nem is korrekt értékekért......de hát ilyen az élet is, valamit valamiért.Ti annyira jól nyomjátok hogy hiába szereznék sok értékes picket nem hiszem hogy bajnokesélyes lennék, kicsit fejlődtem tavaly óta de még van mit tanulni.Félre ne értsetek nincs harag, megtisztelő a bizalmatok, ha vétó akkor vétó......ja és a keepereimen kivűl mindenki vihető. :mrgreen:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.01.09. 15:49:01

Cumbee írta: Na ezen a kommenten én nagyon durván besírtam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Viszont nemtom, hogy hogy csináljátok, hogy nincsenek keepereitek, minden évben egy 100-as csomag papírzsepit minimum telebőgök, hogy nem tarthatok meg 4 embert. Te meg pláne jól draftolsz mindig.
A nincsen keeperem dolog nálam úgy jött össze, hogy a legelső draftról késtem 5 percet és a gép behúzta nekem Josh Smith-t. Elég nagy kompetitív hátrányból indulok azzal szemben, aki a legeslegelső drafton Kevin Duranttel vagy Steph Curryvel kezdett, iykwim. :D Soha nem volt olyan játékos a csapatomban így, akihez foggal körömmel kellene ragaszkodni, ezek a top10 játékosok pedig elérhetetlenek. És elég nehéz ilyen játékost szerezni, ha 2-3 csapat rajtacsücsül majdnem az egész top10-en és nem engedi el. :D Ami persze érthető, mert én ugyanezt tenném, de pont ezért sokkal nehezebb ott lenni a tűzközelben és nagy áldozatokat kell hozni a hosszútávú előrelépés érdekében, vagy be kell mákolni egy rookie-t.

No meg hiába draftolok jól, azért a végjátéknál nem mindegy, hogy pl. Harden van ott vagy Monta Ellis. Mivel meg folyamatosan PO-ban voltam eddig a jó draftokkal, még az első körben is rendszeresen hátulról húztam. Az ideiről nem is beszélve, késtem megint a kolis net miatt és Kobe-val indultam. Remélem Anthony összeszedi magát jövőre és akkor lehet már valami egy jó drafttal kiegészülve. :)
H a t t r i c k
MichaaBee
Llegenda del Barça

2015.01.09. 15:33:08

Akartam írni én is, de Bob megelőzött. :D Elég túlzónak tartom ezt a Wade+Duncan trade-et. Első és második körös játékosok mennek Krisztiánhoz szinte használhatatlan FA-listás játékosokért az effektív pick mozgás pedig egy 4. körös egy 9. körösért... Azért beszéljük meg ezt, mert ez így erős. :D

szerk.: korrigálom magam, mert Chandler nem használhatatlan, sőt. Viszont továbbra is erős a dolog, főleg a párhuzamos csereügylet fényében.
H a t t r i c k
Válasz küldése