ESPN:Grat Cumbeenak ez az 50 pont ez szinte semmi, de pont elég volt arra, hogy ezzel te még reménykedjél én meg búcsút intsek a PO-nak. Elég szerencsétlenül sikerült ebben a ligában az év, gyakorlatilag semmilyen elképzelés nem jött be.

Se Noel, se Stephenson, se Calderón, se Sanders....Egy öröm van, hogy legalább jövőre George-dzsal egy normális keeper hármassal tudok neki vágni az évnek. Előzőleg Green nem jött be mint harmadik opció idén meg Noel nem jött be. Azért amit lehet megpróbálok megtenni, nézegetem a játékosokat de gyakorlatilag nincs csere irányítóm és SG/SF poszt meg egész évben hatalmas luk. Te viszont szépen feljöttél 1-6 után zsinór négy győzelem.
A nap hőse aukciósban szerencsére nálam volt (meg még pár helyen) Whiteside soha nem fogja elfeledni ezt a napot.

És nem tudom ki látta az interjút vele, biztos hogy hatalmas volt benne a bizonyítási vágy, mert a Clippersnek nem kellett erre Jordanéket oda-vissza verte kenterbe.
Sírás kerülgette a gyereket miközben mesélt arról, hogy egy NBA csapatnak se kellett. Szép történet az övé. Larry Sanders meg tudjuk mennyi pénzért mit nem akar csinálni...
keeper: Visszavágás megtörtént, jöhet Slither. Kicsit kezd szétszakadni a mezőny úgy néz ki. Az első hat picit meglépett de a 2-6 között hét kategória különbség van.

Nagy sorozatban vagyok, de most úgy érzem megfog szakadni mindenesetre tetszik a csapatom sok fiatallal. Viszont az év lúzer díja is az enyém, KCP-ért adtam még cetlit is, most meg kitettem...Finoman szólva sem jött be ez a projekt és fájt a szívem kitenni mert továbbra is értékes de Wesleynek nem tudtam ellenállni.

És Mozgov-Len kettőst is muszáj voltam felvenni. Remélem Slither ellen is fog pörkölni pár jó meccset Johnson, személyes okokból is.

Az év menedzsere meg úgy néz ki Game lesz. Azért az hogy eladja az egyik legjobb játékosát (keeper hármason kívül) és kap draftjogokat de nem hogy gyengülne hanem még erősödik is az hihetetlen.

Hassan Whiteside nála is befigyel. Kemény az év, neo nélkül ez tök jó liga lenne.