ZBarca írta:Én csak egyet írok: John Carter
Anno pedig még moziban is meg akartam nézni,

de szerencsére nem jött össze, mert megbetegedtem, utána meg már nem mentem el rá. Jobban is tettem.

hát mondjuk egy imdb 6.6-os filmet nehéz túlértékeltnek nevezni
ryan közlegény megmentése: ha hiszed ha nem, tegnapelőtt láttam életemben először. nagyon elvagyok maradva háborús filmek terén, sosem szerettem őket, most vhogy bejönnek, nekem ez is tetszett. néztem a sólyom végveszélybent, hajnali mentőakciót, hős alakulatot, meg franc tudja mind simán bejött. oké, amcsi filmek, mind túlzás, de jók, most valahogy élveztem őket. mondjuk kelly hőseitől, piszkos 12-től, full metal jackettől, meg a többi oldszkúl stufftól kicsit óckodom, de egyszer talán nekik is eljön az idejük

vmelyik estére a szakaszt terveztem az nem olyan régi és állítólag nagyon jó
werckmeister warmóniák:
újabb ember került a tiltólistámra, neve danianevem 
aki a tarr bubut nem szereti, jó ember nem lehet

a családi tűzfészek melett ez az egytlen filmje amiben valami értelem feltűnt
száll a kakukk fészkére: sztem is túlértékelt, de azért bőven jó film. érdekes, hogy én a női kópiáját, az észvesztőt angelina jolieval és barátaival sokkal jobban szeretem.
drive: imdb 7.8 annyira nem túlértékelt, nézhető film, de amugy tényleg semmi különös
hú miket írtatok még
véres gyémánt, memento mindkettő nagyon jó film, én nagyon szeretem őket...
viharsziget... noh sztem az is nagyon jó film, de annyira egyszer nézős, hogy én, aki néha orrvérzésig filmezik sem tudom magam rávenni h mégegyszer megnézzem
star wars, hát igen. klasszikus love or hate kategória, olyan nincs itt, hogy "elmegy". valaki vagy rajong érte vagy fikázza.
én amugy azért utálom a
keresztapát mert rém unalom az egész, a 9 órát bele lehetett volna sűríteni egy 3 órás filmbe, sokkal combosabb lenne az egész.
amit még utálok az a
vissza a jövőbe. 8.5-en áll, de sztem egy ritka gagy B kategóriás film az egész, akárcsak az
indiana jonesok
nah meg az összes 50-60-70-es évekbeli film, ami az imdb-n 8.0 felett áll. néha bepróbálok 1-2-t, d annyira ósdiak, meg unalmasak hogy néha félúton kikapcsolom őket.
jah és az új
batmenek, főleg az utolsó. vicc az a film. a második is csak híszledzsör miatt jó. nolan batman újragondolása nálam megölte az egész lényegét.