Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mult héten néztem 4. alkalommal, egyre jobbpalesz77 írta:Jaj, még az Inceptiont kihagytam.
hát mondjuk egy imdb 6.6-os filmet nehéz túlértékeltnek nevezniZBarca írta:Én csak egyet írok: John Carter
Anno pedig még moziban is meg akartam nézni,![]()
de szerencsére nem jött össze, mert megbetegedtem, utána meg már nem mentem el rá. Jobban is tettem.
Érvet is kérek.bence-barca írta:Jól van, ti se értetek a filmekhez.danianevem írta: A Sötét Lovag: Felemelkedés, Viharsziget, Száll a kakukk a fészkére![]()
Petr írta:Mementó.
Jól van, ti se értetek a filmekhez.danianevem írta: A Sötét Lovag: Felemelkedés, Viharsziget, Száll a kakukk a fészkére
Erről ez jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=4wMQz3iJDzE" target="_blank Magyarul nem találtam a részletet, csak angolul.visca el barca írta:pörgessük meg kicsit a topicot, mindekitől várom a legtúlértékeltebb filmek listáját.
pont jó téma egymás hülyézéshezhajrá. holnapra én is összeszedek párat, a keresztapa biztos no 1 lesz
Az a hír elvileg fake volt, legalább is én így olvastam. De nem lenne rossz, azért elég gigászi sztori a két nagy története ahhoz, hogy elbírjon két filmet.danianevem írta:Engem Géza bácsi jobban aggaszt. Illetve, hogy elvileg két részben akarják megvalósítani a sztorit...
Nyugi, engem is érdekel. ( na jó, nem is csak rendes vagyok)soadroli írta:közben már az Inherent Vice is tölthető gyerekek![]()
nem mintha bárkit is érdekelne rajtam kívül
semmit nem vártam ennyire.
Ha a film eléggé sajátságos nyelvezetét valahogy sikerül megszoknod, na onnantól kezdve lesz zseniális az alkotás. Ha nem, akkor nagyjából 20 perc után ki fogod kapcsolni.lui1698 írta:Már tervezem egy ideje, hogy megnézem, de még eddig nem volt bátorságom. Lehet, hogy most már sort kerítek rá.danianevem írta:Taxidermia? Nyers, durva, de zseniális.
Már tervezem egy ideje, hogy megnézem, de még eddig nem volt bátorságom. Lehet, hogy most már sort kerítek rá.danianevem írta:Taxidermia? Nyers, durva, de zseniális.
Igaz, hogy ezt még nem láttam, de azzal egyet értek, hogy abszolút ajánlatos a németeknél szétnézni filmek után, hogy csak talán a legnépszerűbb Mások életét említsem, zseniális filmeket készítenek.hank1ee írta:A németek egyébként baromi jó filmesek, ma este Az orvosdoktort tervezem megnézni, állítólag az is remek.
Taxidermia? Nyers, durva, de zseniális.messideco írta:Az európai filmek Bermuda-háromszöge ez a három film nálam. Etalon mindhárom ha (közép) Európa filmművészetéről beszélünk
Csak megerősíteni tudom, tényleg jó kis film.hank1ee írta:A németek egyébként baromi jó filmesek, ma este Az orvosdoktort tervezem megnézni, állítólag az is remek.