Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.14. 21:14:00

palesz77 írta:Jaj, még az Inceptiont kihagytam.
mult héten néztem 4. alkalommal, egyre jobb :D az utolsó álomszint (havas rész) elég gagyi lett, de azt leszámítva nagyon jó film
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.14. 21:11:50

Jaj, még az Inceptiont kihagytam. Hogy az mitől lett ennyire túlhypeolva.. Érdekes az alapsztori, de ennyi, nem értem mitől kezelik ezt sokan kultuszfilmként. Felhőatlasz szintén, attól is többet vártam. Nem mondom, tetszett mindegyik, de újra nem nézném meg őket..:D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.14. 20:59:23

ZBarca írta:Én csak egyet írok: John Carter

Anno pedig még moziban is meg akartam nézni, :roll: #-o de szerencsére nem jött össze, mert megbetegedtem, utána meg már nem mentem el rá. Jobban is tettem. :D
hát mondjuk egy imdb 6.6-os filmet nehéz túlértékeltnek nevezni :D

ryan közlegény megmentése: ha hiszed ha nem, tegnapelőtt láttam életemben először. nagyon elvagyok maradva háborús filmek terén, sosem szerettem őket, most vhogy bejönnek, nekem ez is tetszett. néztem a sólyom végveszélybent, hajnali mentőakciót, hős alakulatot, meg franc tudja mind simán bejött. oké, amcsi filmek, mind túlzás, de jók, most valahogy élveztem őket. mondjuk kelly hőseitől, piszkos 12-től, full metal jackettől, meg a többi oldszkúl stufftól kicsit óckodom, de egyszer talán nekik is eljön az idejük :D vmelyik estére a szakaszt terveztem az nem olyan régi és állítólag nagyon jó :D

werckmeister warmóniák: újabb ember került a tiltólistámra, neve danianevem :D aki a tarr bubut nem szereti, jó ember nem lehet :D a családi tűzfészek melett ez az egytlen filmje amiben valami értelem feltűnt :D

száll a kakukk fészkére: sztem is túlértékelt, de azért bőven jó film. érdekes, hogy én a női kópiáját, az észvesztőt angelina jolieval és barátaival sokkal jobban szeretem.

drive: imdb 7.8 annyira nem túlértékelt, nézhető film, de amugy tényleg semmi különös

hú miket írtatok még véres gyémánt, memento mindkettő nagyon jó film, én nagyon szeretem őket... viharsziget... noh sztem az is nagyon jó film, de annyira egyszer nézős, hogy én, aki néha orrvérzésig filmezik sem tudom magam rávenni h mégegyszer megnézzem :D

star wars, hát igen. klasszikus love or hate kategória, olyan nincs itt, hogy "elmegy". valaki vagy rajong érte vagy fikázza.

én amugy azért utálom a keresztapát mert rém unalom az egész, a 9 órát bele lehetett volna sűríteni egy 3 órás filmbe, sokkal combosabb lenne az egész.

amit még utálok az a vissza a jövőbe. 8.5-en áll, de sztem egy ritka gagy B kategóriás film az egész, akárcsak az indiana jonesok :D

nah meg az összes 50-60-70-es évekbeli film, ami az imdb-n 8.0 felett áll. néha bepróbálok 1-2-t, d annyira ósdiak, meg unalmasak hogy néha félúton kikapcsolom őket.

jah és az új batmenek, főleg az utolsó. vicc az a film. a második is csak híszledzsör miatt jó. nolan batman újragondolása nálam megölte az egész lényegét.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.14. 20:51:01

bence-barca írta:
danianevem írta: A Sötét Lovag: Felemelkedés, Viharsziget, Száll a kakukk a fészkére
Jól van, ti se értetek a filmekhez. :mrgreen:
Érvet is kérek. :wink: Leírom a sajátomat:

Sötét lovag:

Az első órát követően elképesztően szájbarágós lett, olyan kérdésekre is válaszolt, amit nem is tett fel. Tulajdonképpen két filmnyi sztorit sűrített egybe Nolan.
Viharsziget:

Az esésnél rájöttem a "nagy fordulatra", onnantól már nem volt izgalmas, de igazán a befejezés miatt írtam. Túlpörögnek, pedig teljesen egyértelmű.
Száll a kakukk a fészkére: 2-szer estem neki fél óránál tovább nem jutottam. Imdb Top 50-en belül csak ennél volt ilyen..
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.14. 20:47:48

Nekem a Benjamin Button vagy mi volt az egyik legnagyobb csalódás, meg a Csillagainkban a hiba. Egyik sem egy rossz film, de amekkora hype volt körülöttük, sokkal többet vártam.

John Wick meg tényleg elég jó, tegnap este lestem meg, nagyon bejött!
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.01.14. 20:44:51

Petr írta:Mementó.
danianevem írta: A Sötét Lovag: Felemelkedés, Viharsziget, Száll a kakukk a fészkére
Jól van, ti se értetek a filmekhez. :mrgreen:

Már várom, h valaki a Remény rabjait betolja, az imdb elsőt. :lol:

Amúgy ami még eszembe jutott, bár imdbn elég jó helyezése van, de a Faun labirintusa.
Illetve az Alien, de az nálam betudható annak, h nem vagyok nagy sci-fis.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.01.14. 20:36:30

Én csak egyet írok: John Carter

Anno pedig még moziban is meg akartam nézni, :roll: #-o de szerencsére nem jött össze, mert megbetegedtem, utána meg már nem mentem el rá. Jobban is tettem. :D
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.01.14. 20:30:45

Ajánlanám a John Wick-et mindenkinek. Valószínűleg az idei év egyik legjobb akciófilmje. Semmi extra, de pörgős. hangulatos és nem túlnyújtott. Eléggé(nagyon) Die Hard szagú a dolog, de a jó értelemben.
A Fifa egy szégyen
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.14. 20:29:25

Amelie, Werckmeister Harmóniák (magyar viszonylatban), A Sötét Lovag: Felemelkedés, Viharsziget, Ütközések, Száll a kakukk a fészkére, Hacsi, Ryan közlegény megmentése (meg az amerikai háborús filmek 99%-a)...

A Drive szerintem inkább hangulatfilm, maga a történet piszkosul sablonos, de ha elkap a zene/látvány kombó, akkor üt. A Star Wars-ra nem írok semmit, azt nem lehet nem szeretni. :mrgreen:
Petr
Entrenador del Barça

2015.01.14. 20:27:23

Mementó, Véres gyémánt, Drive
Hirtelen ezek ugrottak be.
soadroli
Llegenda del Barça

2015.01.14. 20:16:29

Star Wars, Schinder listája így hirtelen...amúgy mi számít túlértékeltnek? Ami sok díjat kapott pl, de egy kalap trágya? :D
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.01.14. 20:13:16

visca el barca írta:pörgessük meg kicsit a topicot, mindekitől várom a legtúlértékeltebb filmek listáját.
pont jó téma egymás hülyézéshez :D hajrá. holnapra én is összeszedek párat, a keresztapa biztos no 1 lesz :mrgreen:
Erről ez jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=4wMQz3iJDzE" target="_blank Magyarul nem találtam a részletet, csak angolul. :lol:

Egyébként most hirtelen ami eszembe jut, az a Drive (Remy :mrgreen: ). Valahogy nem értettem sose, mi alapján copkodták a kritikusok.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.14. 19:56:58

pörgessük meg kicsit a topicot, mindekitől várom a legtúlértékeltebb filmek listáját.
pont jó téma egymás hülyézéshez :D hajrá. holnapra én is összeszedek párat, a keresztapa biztos no 1 lesz :mrgreen:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2015.01.13. 13:19:45

Fury

Elment egynek, de egy év múlva max. arra emlékszek majd belőle, hogy Pitt volt a főszereplő meg hogy tankokkal mászkáltak.
Nagyon nem tudott meghatni, színészek nem is nagyon voltak előtérben a Pitt-en és a kölykön kívül.
A vége meg még mindig vicc.

Mikor próbálják majd reálisan előadni egy német sereg működését? Mert kb. 5 percig tartott volna ez a harc, de ehelyett átmentek megint nagy hős amcsi rambóba, és persze fejenként legyaktak egy egész hadosztály, mielőtt hősies halált haltak volna...
szánalmas.

6/10
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Pachenko
Barça C

2015.01.11. 13:58:52

A Feláldozhatók 3 nekem nagyon tetszett, mondjuk Willis karaktere jobban megfogott mint Fordé, de összességében esemény dús és akcióval telített film volt. :mrgreen:
Amelyiket még ajánlanám mindenkinek az a Védelmező című film, természetesen D.Wasinhgtonnal és Csókás Mártonnal a főszerepben. 8)
Ibra: ,,Amikor elhagytam a Barcelonát, akkor is tudtam, hogy a világ legjobbját hagyom el, de mindenkinek így volt jobb"
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.11. 12:38:09

ha már fősterep osztás.

scarlett johansson lesz a ghost in the shell főszereplője. várós film nagyon.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2015.01.11. 11:47:20

danianevem írta:Engem Géza bácsi jobban aggaszt. Illetve, hogy elvileg két részben akarják megvalósítani a sztorit...
Az a hír elvileg fake volt, legalább is én így olvastam. De nem lenne rossz, azért elég gigászi sztori a két nagy története ahhoz, hogy elbírjon két filmet.

Fecóval egyet értek, én sem tartom jó választásnak, így elsőre Jesse-t. Igaz, hogy a Zombiland-ben bejött a karaktere, de én Lex-nek mást képzelnék el. Azért még is csak egy főgonoszról van szó, akitől nem árt, ha kicsit megretten a néző. Mondjuk így Ben apó nem lett volna rossz.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.11. 10:10:28

Eisenberg szerintem tökéletes választás. A kicsit esetlen, okoskodó karakterek megformálása nagyon megy neki (Zombieland, A tintahal és a bálna, Social Network...). Luthor pedig pont ilyen, kétszínű, nagyképű, utálatos alak.

Engem Géza bácsi jobban aggaszt. Illetve, hogy elvileg két részben akarják megvalósítani a sztorit...
messideco
Presidente del Barça

2015.01.11. 09:27:43

Nem föltétlenül :wink:

Ugye a karakter kopasz. Szóval Eisenberg tar fejjel elég para fog lenni szerintem :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Fecooo
Llegenda del Barça

2015.01.11. 07:56:57

Kíváncsiságból ránéztem a Batman VS Superman film castingjára... azt már tudtam, hogy Géza lesz a bőregér, de Lex Luthor megformálójánál csak ennyi jutott eszembe reakció gyanánt: "tényleg ennyire retardált ez a zack snyder?!"

akit érdekel:

dzsesszi jéghegy biztos hiteles lesz kopasz "evil genius" szerepben
lui1698
Llegenda del Barça

2015.01.09. 20:02:33

soadroli írta:közben már az Inherent Vice is tölthető gyerekek \:D/ 8) nem mintha bárkit is érdekelne rajtam kívül :mrgreen: semmit nem vártam ennyire.
Nyugi, engem is érdekel. ( na jó, nem is csak rendes vagyok)

Sword of the Stranger (Sutorenjia: Mukô hadan)

Baromi jó, pörgős anime aki bírja a szamuráj sztorikat azoknak bátran ajánlom.

8/10

Mezítlábas Gen (Hadashi no Gen)

83-as klasszikus, ami nem véletlenül lett az. Témája komolyabb, mint az előzőé, konkrétan 45-ben játszódik Hiroshima-ban. Ebből kitalálható, hogy az atombombázás a központi témája a filmnek, amit egy kis srác (Gen) és családja történetén keresztül mesél el. A képi világa, annak ellenére, hogy nem mai darab fantasztikus szerintem, néhol sokkolóan brutális, és a történet is teljesen jól fel lett építve. Hatalmas mű!

9/10

Nézzetek animét, mer' jó! :D
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2015.01.08. 22:55:09

közben már az Inherent Vice is tölthető gyerekek \:D/ 8) nem mintha bárkit is érdekelne rajtam kívül :mrgreen: semmit nem vártam ennyire.
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.08. 19:51:47

lui1698 írta:
danianevem írta:Taxidermia? Nyers, durva, de zseniális.
Már tervezem egy ideje, hogy megnézem, de még eddig nem volt bátorságom. Lehet, hogy most már sort kerítek rá.
Ha a film eléggé sajátságos nyelvezetét valahogy sikerül megszoknod, na onnantól kezdve lesz zseniális az alkotás. Ha nem, akkor nagyjából 20 perc után ki fogod kapcsolni.

Ja és lehetőleg ne közvetlenül étkezés előtt/után nézd. :lol:
lui1698
Llegenda del Barça

2015.01.08. 19:18:18

danianevem írta:Taxidermia? Nyers, durva, de zseniális.
Már tervezem egy ideje, hogy megnézem, de még eddig nem volt bátorságom. Lehet, hogy most már sort kerítek rá.
hank1ee írta:A németek egyébként baromi jó filmesek, ma este Az orvosdoktort tervezem megnézni, állítólag az is remek.
Igaz, hogy ezt még nem láttam, de azzal egyet értek, hogy abszolút ajánlatos a németeknél szétnézni filmek után, hogy csak talán a legnépszerűbb Mások életét említsem, zseniális filmeket készítenek.
De azt hiszem, hogy mostanra ez elmondható szinte az egész európai filmiparról. Kezdve a spanyolokkal (Almodóvar, Iñárritu) a skandinávokon át (Vinterberg, von Trier) a franciákig (Jeunet, Audiard) kiváló filmek jönnek ki minden évben. De lehetne írni ugyanígy olaszokat, a briteket vagy 1-2 hazai alkotást is.
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.08. 18:58:30

messideco írta:8) Az európai filmek Bermuda-háromszöge ez a három film nálam. Etalon mindhárom ha (közép) Európa filmművészetéről beszélünk :D
Taxidermia? Nyers, durva, de zseniális.
hank1ee írta:A németek egyébként baromi jó filmesek, ma este Az orvosdoktort tervezem megnézni, állítólag az is remek.
Csak megerősíteni tudom, tényleg jó kis film.
Válasz küldése