Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
corol
Entrenador del Barça

2015.01.14. 10:33:48

TiTiHenry írta:Hát ez zseniális :D
https://www.youtube.com/watch?v=VwsUyIcBgjc" target="_blank

Nem kedvelem C. Ronaldo-t ,de azért vannak jobb pillanatai :)

Itt van hogy mit mondanak:
LM10 to CR7 jr: What's up... how are you doing? Good?
CR7: He's always watching football videos about us online and he talks about you... [to son] don't be ashamed now!
Igen a Nemzeti Sport is feltette ezt a video részletet, az az igazság, hogy nem ellenségek ők, tisztában vannak egymás képességével. Valóban abban van most különbség, hogy CR maximálisan motivált a saját sikerei érdekében, míg Messi-t talán annyira nem érdekli már a siker. Ha van kedve brilliáns, ha nincs akkor elvan a pályán.
http://media3.fcbarcelona.com/media/ass ... 169771.JPG" target="_blank
TiTiHenry
Jugador del Barça

2015.01.13. 23:31:03

Hát ez zseniális :D
https://www.youtube.com/watch?v=VwsUyIcBgjc" target="_blank

Nem kedvelem C. Ronaldo-t ,de azért vannak jobb pillanatai :)

Itt van hogy mit mondanak:
LM10 to CR7 jr: What's up... how are you doing? Good?
CR7: He's always watching football videos about us online and he talks about you... [to son] don't be ashamed now!
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.13. 17:59:03

bence-barca írta:Ne haragudj, h közbeszólok, de a MU már régóta Nike. :)
Vagy lemaradtam valamiről? :-k
Nyáron kötöttek egy gigaszerződést, 10 évre 750 millió fontot kaszálnak elvileg. Szóval a következő szezontól már Adidas lesz a mezük, ráadásul a németek elvileg beszállnának a transzferbe (a Chelsea híreknél ilyet írtak, a MU-nál gondolom még könnyebben hajlanának rá).
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.01.13. 17:53:32

Bob_Marley írta: Nem hiába a MU-val hozták össze, az egyik legjobban támogatott csapata az Adidasnak (és biztos vagyok benne, hogy ők pl nagyon szeretnék ha egy "gyári csapatban" játszana). És lőn a RM is Adidas csapat. Na és akkor össze esküvéselméletek kikapcsolva. :D
Ne haragudj, h közbeszólok, de a MU már régóta Nike. :)
Vagy lemaradtam valamiről? :-k
Gery0704
Jugador del Barça

2015.01.13. 17:35:04

Egyértelmű hogy azért volt lila öltönybe mert újpestre igazol... :D
egyébként én többet adok az uefa díjra, az aranylabdákat is úgy adtam volna, tavaly Ribery előtte Iniesta :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.01.13. 17:15:31

Megtette nem tette meg, úgyis minden a jövőben derül ki. Azért azt is hozzá kell tenni, hogy ez óriási reklám neki, hogy róla beszélnek. Amit lehet nem ő irányít de ezeket soha nem tudjuk meg. Ronaldo Messi csatában óriási szerepet játszik az Adidas vs Nike csata is, s pl most hogy Ronaldo nyert mégis lehet Messiről is beszélni, hogy mi van vele stb. Nem hiába a MU-val hozták össze, az egyik legjobban támogatott csapata az Adidasnak (és biztos vagyok benne, hogy ők pl nagyon szeretnék ha egy "gyári csapatban" játszana). És lőn a RM is Adidas csapat. Na és akkor össze esküvéselméletek kikapcsolva. :D
Kép
Kép
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.01.13. 16:43:06

albicelesteX írta:Én nagyon unom már...Nevetséges az egész.Miért nem hív össze egy sajtótájékoztató azt jelenti ki egyértelműen, hogy marad vagy megy, ha kap egy jó ajánlatot.Mert enélkül minden nap eladják valahova.Nem hiszem, hogy Ő nem unja és, hogy most ezekre a találgatásokra szüksége van...Nso...szenny lap!!!
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... quet/16437" target="_blank
ő megtette ezt, azt hogy a sok szennylap hogy fordítja ki a szavait már nem tudja kontrollálni.
nem kell őket olvasni.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2015.01.13. 16:30:57

Én nagyon unom már...Nevetséges az egész.Miért nem hív össze egy sajtótájékoztató azt jelenti ki egyértelműen, hogy marad vagy megy, ha kap egy jó ajánlatot.Mert enélkül minden nap eladják valahova.Nem hiszem, hogy Ő nem unja és, hogy most ezekre a találgatásokra szüksége van...Nso...szenny lap!!!
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.01.13. 15:46:27

Az NSO szenzációsat robbantott ma: délelőtt összeboronálták a MU csapatával Messit, délutánra meg elökaparták Paulo Futrét valahonnan, aki szerint a Realba igazolhat.

Most azon tűnődöm, hogy vajon véletlen volt a FIFA gálán, az egykori felcsúti gázszerelő/mostani polgármester Mészáros Lőrinc vagy esetleg sanszos, hogy a PAFC színeiben láthatjuk jövőre Leot. :shock:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.13. 15:08:02

Chino írta:Talán Neymar lehet az aki letaszítja ezt a két játékost a trónról.
meg varane. ne felejtsd, egyszer leszerelte messit.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.01.13. 15:04:49

hank1ee írta:
palesz77 írta:ki a jobb focista, Owen vagy Henry?
Cannavaro
:D

Azért ezekhez a dolgokhoz hozzátartozik, hogy ebben a korszakban gyakorlatilag ez a két játékos van, utána hatalmas szakadék. Korábban azért ez nem így volt. (elég megnézni a '90-es éveket) Lehet, hogy egy-egy évben kiemelkedett valaki, de nem volt ilyen különbség. És úgy néz ki ez még eltarthat egy ideig. Talán Neymar lehet az aki letaszítja ezt a két játékost a trónról.
Az Aranylabda pedig elég fals dolog. Ha mindkét sztár gyengébb szezont fut, akkor is kettőjük között fog eldőlni, mert hiába nyer címeket valaki, egyszerűen nem előzheti meg őket.
Neuert igazán azért nem értem, mert mindenki azt emeli ki, hogy nagyszerű szezont futott, bajnokságot, VB-t nyert. De ott volt pl. Ini. Már csak tudása alapján is ott volt a helye az első háromban, szintén VB-t nyert, ahol talán ő volt a válogatott legjobbja, a BL-cím sem múlt sokon, mégsem ért oda.
És ezt nem lehet kizárólag a rendszerre fogni.

Én ezt hiányolom manapság. Anno azért egy Rivaldo, aki nem egy kiemelkedő szezont futott (sorozatosan BL-gólkirály volt), volt Copa America győztes, ott is gólkirály, Barcaval bajnokság és kupagyőztes, de lehetne sorolni. Mind a válogatottban, mind a klubjában évekig húzóember volt. Nagyrészt neki köszönhető, hogy a Barca Ronaldo után is meghatározó tudott maradni. Tudásban, tehetségben szerintem Messire és Ronaldora is ráver, mégis csak egy Aranylabdát kapott. Lehet kicsit elfogult vagyok vele, mert a valaha volt kedvenc játékosom.

De visszatérve Messire. Igazán nem tartom meghatározónak, hogy most ki hány bogyót nyert. Elég csak belegondolni abba, hogy mondjuk 10-15 év múlva kire fognak jobban emlékezni?
Elfogultság nélkül, és szerintem látatlanban is mondhatom, hogy egyértelműen az argentinra. És ez az ami számít, nem az hogy melyikük mennyi Aranylabdát nyert, vagy ki rúgta a legtöbb mesterhármast.
Forca Barca!!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2015.01.13. 14:58:54

palesz77 írta:
Ronaldinho0408 írta: de ha mondjuk ugyanannyi díjjal zárják a karrierjüket, akkor nehéz lenne kiállni amellett, hogy Messi mennyivel fölötte van játéktudásban és tehetségben, mert szerintem így van.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ki a jobb focista, Owen vagy Henry? Nem az Aranylabdák száma határozza meg, hogy ki mekkora klasszis.. A CR fanokat úgyse győzöd meg arról, hogy Messi nagyobb playa, mert több lasztija van, ha meg Cé beelőzi Leot, akkor sem lesz egy olyan Barca drukker se szerintem, aki emiatt fogja jobbnak gondolni Ronaldot.

Messi stílusa sokkal közelebb áll hozzám, imádom a játékát, és Ronaldot amellett, hogy nagyon tisztelem a pályán nyújtott teljesítménye miatt, de sosem fogom jobbnak tartani Leonál. Nyerhet mostantól 10 Aranylabdát is. Pont úgy, mint ahogy Dinhonál se fogom jobbnak tartani egyiküket sem, pedig őt csak 1-2 évig láttam a csúcson, és csak 1 Aranylabdát nyert.. :D
A régiekkel azért sem szabad hasonlítani, mert más a rendszer. Ebben a rendszerben DInho is 2-3 aranylabdát kapott volna, abban biztos vagyok.
Mint ahogy a régiben '10ben Iniesta/Xavi kapta volna, idén meg Neuer.

De az viszont igaz, hogy nem az fog dönteni, hogy ki hány labdát nyer. Senki sem fogja a másikat megszeretni csak azért mert többet nyert,stb.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.13. 13:43:56

Ronaldinho0408 írta: de ha mondjuk ugyanannyi díjjal zárják a karrierjüket, akkor nehéz lenne kiállni amellett, hogy Messi mennyivel fölötte van játéktudásban és tehetségben, mert szerintem így van.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ki a jobb focista, Owen vagy Henry? Nem az Aranylabdák száma határozza meg, hogy ki mekkora klasszis.. A CR fanokat úgyse győzöd meg arról, hogy Messi nagyobb playa, mert több lasztija van, ha meg Cé beelőzi Leot, akkor sem lesz egy olyan Barca drukker se szerintem, aki emiatt fogja jobbnak gondolni Ronaldot.

Messi stílusa sokkal közelebb áll hozzám, imádom a játékát, és Ronaldot amellett, hogy nagyon tisztelem a pályán nyújtott teljesítménye miatt, de sosem fogom jobbnak tartani Leonál. Nyerhet mostantól 10 Aranylabdát is. Pont úgy, mint ahogy Dinhonál se fogom jobbnak tartani egyiküket sem, pedig őt csak 1-2 évig láttam a csúcson, és csak 1 Aranylabdát nyert.. :D
senkialfonz40
Capitá del Barça

2015.01.13. 12:55:20

Ronaldinho0408 írta:örülök, hogy látszólag Messit tényleg nem érdekli, hogy hány aranylabdát kap, vagy hogy esetleg Ronaldo beéri, sajnos én viszont hülye vagyok és engem foglalkoztat. Nem azt mondom, hogy az elmúlt év alapján nem érdemelte meg a portugál, de ha mondjuk ugyanannyi díjjal zárják a karrierjüket, akkor nehéz lenne kiállni amellett, hogy Messi mennyivel fölötte van játéktudásban és tehetségben, mert szerintem így van. Ha Messi jól játszik, az meghatározza az egész csapat játékát, a többiek felnőnek mellé, ezzel tényleg egy emberként képes eldönteni a meccseket. Ronaldonál szerintem nincs ilyen, ott fordítva működik a dolog, ha a csapat jól játszik, akkor ő is képes magas teljesítményt nyújtani. Persze nem azt mondom, hogy nem vette még a hátára soha a csapatát, de akárhogy is nézem, nekem meggyőződésem, hogy kb nem egy kategória a két játékos. Ha Messi annyi energiát ölne bele a fociba, mint a riválisa, akkor szerintem készülhetne a hetedik aranylasztijára, Ronaldo csak azért nyerte meg a legutóbbi kettőt mert az argentín kicsit leeresztett magához képest. Persze ha csak a tehetség számítana, lehet hogy még mindig Ronaldinhonak kéne adni az aranylabdát :D
Bocs a baromi elfogult, szubjektív kommentért, de én így látom a dolgot, nem utálom Ronaldot egyáltalán, simán ő a 2.-3. legjobb játékos, de szerintem nem több. De annyi igaz, hogy a legutóbbi szezonban jobb formát mutatott, így a díj jogosan jár azt hiszem.
Ugyanezt gondolom, amit leírtál, meg sem közelíti Messit, amikor Bolha tényleg odateszi magát.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
macgabi
Barça B

2015.01.13. 12:28:40

tothnandor1 írta:Tudja valaki: Volt-e Messin kívül akárki is, aki a négy zsinórban elnyert aranylabdája mellett a következő években is ott volt nem csupán a három jelölt között, de közvetlenül a győztes mögött?!

Messi az egyetlen négyszeres győztes, tehát nem. Talán az is rekord, hogy egymás után (vagy összesen is) hétszer került be az első háromba.
tothnandor1
Barça B

2015.01.13. 12:03:02

Tudja valaki: Volt-e Messin kívül akárki is, aki a négy zsinórban elnyert aranylabdája mellett a következő években is ott volt nem csupán a három jelölt között, de közvetlenül a győztes mögött?!
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2015.01.13. 10:17:31

örülök, hogy látszólag Messit tényleg nem érdekli, hogy hány aranylabdát kap, vagy hogy esetleg Ronaldo beéri, sajnos én viszont hülye vagyok és engem foglalkoztat. Nem azt mondom, hogy az elmúlt év alapján nem érdemelte meg a portugál, de ha mondjuk ugyanannyi díjjal zárják a karrierjüket, akkor nehéz lenne kiállni amellett, hogy Messi mennyivel fölötte van játéktudásban és tehetségben, mert szerintem így van. Ha Messi jól játszik, az meghatározza az egész csapat játékát, a többiek felnőnek mellé, ezzel tényleg egy emberként képes eldönteni a meccseket. Ronaldonál szerintem nincs ilyen, ott fordítva működik a dolog, ha a csapat jól játszik, akkor ő is képes magas teljesítményt nyújtani. Persze nem azt mondom, hogy nem vette még a hátára soha a csapatát, de akárhogy is nézem, nekem meggyőződésem, hogy kb nem egy kategória a két játékos. Ha Messi annyi energiát ölne bele a fociba, mint a riválisa, akkor szerintem készülhetne a hetedik aranylasztijára, Ronaldo csak azért nyerte meg a legutóbbi kettőt mert az argentín kicsit leeresztett magához képest. Persze ha csak a tehetség számítana, lehet hogy még mindig Ronaldinhonak kéne adni az aranylabdát :D
Bocs a baromi elfogult, szubjektív kommentért, de én így látom a dolgot, nem utálom Ronaldot egyáltalán, simán ő a 2.-3. legjobb játékos, de szerintem nem több. De annyi igaz, hogy a legutóbbi szezonban jobb formát mutatott, így a díj jogosan jár azt hiszem.
corol
Entrenador del Barça

2015.01.13. 09:35:40

Csabinho91 írta:Az aranylabda gálával és Messi öltözködésével kapcsolatban megfigyelhettétek, hogy az utóbbi években orbitálisan giccses öltönyöket adtak rá :D Tavaly is valami piros pipacs volt, előtte volt a pöttyös szerkó... igazán kirúghatná már a stylistját :D
Hát igen a Dolce&Gabbana öltözteti ezekre az alkalmakra is, szörnyű cuccokat aggatnak rá, persze van az a pénz. :D
MatyiG
Adminisztrátor

2015.01.12. 21:33:01

"5th Ballon d'Or next year? I hope to win trophies with the team, not thinking about individual trophies."

Kicsit más a fontossági sorrend közte és CR között. :D
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.01.12. 20:57:52

Na remélem Leo most összekapja magát, és ráhajt az ötödikre, nehogy beérje CR. És természetesen ezt úgy tegye, hogy kupákkal, és ne gólokkal akarja megelőzni. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Messi2015
Barça B

2015.01.12. 20:37:28

Szerintem a tavalyelőttit nem lehet überelni, az valami hihetetlen giccses volt. A mai most elment egy sörrel és mogyoróval :mrgreen:
"Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt." Simeone
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.12. 20:21:03

Victor_Valdes írta:Nyilvan a szponzorok aggatjak ra. :)
És be is jön, csomóan az ő öltönyéről beszélnek.. Amúgy az idei szerintem nem is volt olyan vészes, durvábbra számítottam. :? :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2015.01.12. 19:28:47

Csabinho91 írta:
Biztosan de akkor is parádé..
Teny, hogy erdekes ruhadarabokat tudnak raaggatni. :D Ellenben a tobbiekkel. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Csabinho91
Barça B

2015.01.12. 19:25:40

Biztosan de akkor is parádé..
Visca el Barca! Més que un club!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2015.01.12. 19:23:06

Nyilvan a szponzorok aggatjak ra. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Válasz küldése