Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy apa labdáját odaadja neki MessinekMessa írta:Az milyen lett volna, ha a kiscsávó elszólja magát, hogy apa mindig azt mondja otthon, hogy "nem nézheted a törpét"TiTiHenry írta:Hát ez zseniális![]()
https://www.youtube.com/watch?v=VwsUyIcBgjc" target="_blank
Nem kedvelem C. Ronaldo-t ,de azért vannak jobb pillanatai
Itt van hogy mit mondanak:
LM10 to CR7 jr: What's up... how are you doing? Good?
CR7: He's always watching football videos about us online and he talks about you... [to son] don't be ashamed now!
Az milyen lett volna, ha a kiscsávó elszólja magát, hogy apa mindig azt mondja otthon, hogy "nem nézheted a törpét"TiTiHenry írta:Hát ez zseniális![]()
CR7: He's always watching football videos about us online and he talks about you... [to son] don't be ashamed now!
Igen a Nemzeti Sport is feltette ezt a video részletet, az az igazság, hogy nem ellenségek ők, tisztában vannak egymás képességével. Valóban abban van most különbség, hogy CR maximálisan motivált a saját sikerei érdekében, míg Messi-t talán annyira nem érdekli már a siker. Ha van kedve brilliáns, ha nincs akkor elvan a pályán.TiTiHenry írta:Hát ez zseniális![]()
Nyáron kötöttek egy gigaszerződést, 10 évre 750 millió fontot kaszálnak elvileg. Szóval a következő szezontól már Adidas lesz a mezük, ráadásul a németek elvileg beszállnának a transzferbe (a Chelsea híreknél ilyet írtak, a MU-nál gondolom még könnyebben hajlanának rá).bence-barca írta:Ne haragudj, h közbeszólok, de a MU már régóta Nike.![]()
Vagy lemaradtam valamiről?
Ne haragudj, h közbeszólok, de a MU már régóta Nike.Bob_Marley írta: Nem hiába a MU-val hozták össze, az egyik legjobban támogatott csapata az Adidasnak (és biztos vagyok benne, hogy ők pl nagyon szeretnék ha egy "gyári csapatban" játszana). És lőn a RM is Adidas csapat. Na és akkor össze esküvéselméletek kikapcsolva.
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... quet/16437" target="_blankalbicelesteX írta:Én nagyon unom már...Nevetséges az egész.Miért nem hív össze egy sajtótájékoztató azt jelenti ki egyértelműen, hogy marad vagy megy, ha kap egy jó ajánlatot.Mert enélkül minden nap eladják valahova.Nem hiszem, hogy Ő nem unja és, hogy most ezekre a találgatásokra szüksége van...Nso...szenny lap!!!
meg varane. ne felejtsd, egyszer leszerelte messit.Chino írta:Talán Neymar lehet az aki letaszítja ezt a két játékost a trónról.
hank1ee írta:Cannavaropalesz77 írta:ki a jobb focista, Owen vagy Henry?
A régiekkel azért sem szabad hasonlítani, mert más a rendszer. Ebben a rendszerben DInho is 2-3 aranylabdát kapott volna, abban biztos vagyok.palesz77 írta:Erre csak annyit tudok mondani, hogy ki a jobb focista, Owen vagy Henry? Nem az Aranylabdák száma határozza meg, hogy ki mekkora klasszis.. A CR fanokat úgyse győzöd meg arról, hogy Messi nagyobb playa, mert több lasztija van, ha meg Cé beelőzi Leot, akkor sem lesz egy olyan Barca drukker se szerintem, aki emiatt fogja jobbnak gondolni Ronaldot.Ronaldinho0408 írta: de ha mondjuk ugyanannyi díjjal zárják a karrierjüket, akkor nehéz lenne kiállni amellett, hogy Messi mennyivel fölötte van játéktudásban és tehetségben, mert szerintem így van.
Messi stílusa sokkal közelebb áll hozzám, imádom a játékát, és Ronaldot amellett, hogy nagyon tisztelem a pályán nyújtott teljesítménye miatt, de sosem fogom jobbnak tartani Leonál. Nyerhet mostantól 10 Aranylabdát is. Pont úgy, mint ahogy Dinhonál se fogom jobbnak tartani egyiküket sem, pedig őt csak 1-2 évig láttam a csúcson, és csak 1 Aranylabdát nyert..
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ki a jobb focista, Owen vagy Henry? Nem az Aranylabdák száma határozza meg, hogy ki mekkora klasszis.. A CR fanokat úgyse győzöd meg arról, hogy Messi nagyobb playa, mert több lasztija van, ha meg Cé beelőzi Leot, akkor sem lesz egy olyan Barca drukker se szerintem, aki emiatt fogja jobbnak gondolni Ronaldot.Ronaldinho0408 írta: de ha mondjuk ugyanannyi díjjal zárják a karrierjüket, akkor nehéz lenne kiállni amellett, hogy Messi mennyivel fölötte van játéktudásban és tehetségben, mert szerintem így van.
Ugyanezt gondolom, amit leírtál, meg sem közelíti Messit, amikor Bolha tényleg odateszi magát.Ronaldinho0408 írta:örülök, hogy látszólag Messit tényleg nem érdekli, hogy hány aranylabdát kap, vagy hogy esetleg Ronaldo beéri, sajnos én viszont hülye vagyok és engem foglalkoztat. Nem azt mondom, hogy az elmúlt év alapján nem érdemelte meg a portugál, de ha mondjuk ugyanannyi díjjal zárják a karrierjüket, akkor nehéz lenne kiállni amellett, hogy Messi mennyivel fölötte van játéktudásban és tehetségben, mert szerintem így van. Ha Messi jól játszik, az meghatározza az egész csapat játékát, a többiek felnőnek mellé, ezzel tényleg egy emberként képes eldönteni a meccseket. Ronaldonál szerintem nincs ilyen, ott fordítva működik a dolog, ha a csapat jól játszik, akkor ő is képes magas teljesítményt nyújtani. Persze nem azt mondom, hogy nem vette még a hátára soha a csapatát, de akárhogy is nézem, nekem meggyőződésem, hogy kb nem egy kategória a két játékos. Ha Messi annyi energiát ölne bele a fociba, mint a riválisa, akkor szerintem készülhetne a hetedik aranylasztijára, Ronaldo csak azért nyerte meg a legutóbbi kettőt mert az argentín kicsit leeresztett magához képest. Persze ha csak a tehetség számítana, lehet hogy még mindig Ronaldinhonak kéne adni az aranylabdát
Bocs a baromi elfogult, szubjektív kommentért, de én így látom a dolgot, nem utálom Ronaldot egyáltalán, simán ő a 2.-3. legjobb játékos, de szerintem nem több. De annyi igaz, hogy a legutóbbi szezonban jobb formát mutatott, így a díj jogosan jár azt hiszem.
tothnandor1 írta:Tudja valaki: Volt-e Messin kívül akárki is, aki a négy zsinórban elnyert aranylabdája mellett a következő években is ott volt nem csupán a három jelölt között, de közvetlenül a győztes mögött?!
Hát igen a Dolce&Gabbana öltözteti ezekre az alkalmakra is, szörnyű cuccokat aggatnak rá, persze van az a pénz.Csabinho91 írta:Az aranylabda gálával és Messi öltözködésével kapcsolatban megfigyelhettétek, hogy az utóbbi években orbitálisan giccses öltönyöket adtak ráTavaly is valami piros pipacs volt, előtte volt a pöttyös szerkó... igazán kirúghatná már a stylistját
És be is jön, csomóan az ő öltönyéről beszélnek.. Amúgy az idei szerintem nem is volt olyan vészes, durvábbra számítottam.Victor_Valdes írta:Nyilvan a szponzorok aggatjak ra.
Teny, hogy erdekes ruhadarabokat tudnak raaggatni.Csabinho91 írta:Biztosan de akkor is parádé..Victor_Valdes írta:Nyilvan a szponzorok aggatjak ra.