Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Enrique, you had one job!Erxy írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
ez a kezdő már volt :O
Bravo helyett Ter Stegen, nehogy megszakadjon a sorozat.palesz77 írta:Rac1 szerint ez lesz a kezdőnk:
Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Én is erre tippelnék, most hogy az állása a tét folyamatosan, lehet Lucho elkezd következetes lenni..![]()
ez engem is sokat foglalkoztató gondolat! de: a szerencse forgandó! a játék képe viszont vagy alátámasztja, vagy kétségbe vonhatja a szerencse-faktor jelentőségét! továbbá: össze kell vetni a szerencsétlenségekkel is!! pl.tegnap: a bíró, Neymar lerúgása, a jogtalan büntető, a mellé ment,kihagyott helyzetek, a helyzetek száma...stb. ebből alakul ki általában az amit úgy mondunk, hogy megérdemelt vagy nem érdemelt....eredmény.Yokozuna írta:ehhez kellett egy szokatlanul motivált, rengeteget mozgó, kiszámíthatatlan Messi. Egy gyenge napot kifogó, fáradt ellenfél. És nem kis szerencse mindhárom gólnál.
Az elsőnél Suarez vétlen beleérése, a másodiknál Messi kezezése, a harmadiknál az ellenfél gólpassza. Mi lesz, ha valamelyik csatár tényleg lesérül, vagy ne adj isten kettő. Ne legyen ilyen, de nem látok alternatív megoldásokat.
Nem tudom milyen körbegurigázást láttál, de pont, hogy azt hanyagoltuk és igazi direkt focit láttunk, folyamatosan offenzív volt a játékunk. A második félidőre törvényszerű volt, hogy váltunk és inkább a meccs kontrollálását vesszük elő.macgabi írta:Aha. Ok.Samper írta:
Alighanem egy másik meccset láttál. Nem volt körbegurigázás! (Amint hogy Xavi sem.)
Nesze. Reverse jinx for the win!MessiFan írta:Durva, hogy az Atletico ellen ilyen eredményeink születtek még pár éve: 6-1, 4-1, 5-2, 5-0.
Most meg örülünk ha leikszelünk velük.
Samper írta:
Alighanem egy másik meccset láttál. Nem volt körbegurigázás! (Amint hogy Xavi sem.)
Alighanem egy másik meccset láttál. Nem volt körbegurigázás! (Amint hogy Xavi sem.)macgabi írta:Nagyon tanulságos végig olvasni az összes fórumban a meccs utáni reakciókat.
A taktika? Mint mindig, 4-3-3, labdabirtoklás forever, gurigázni, aztán lesz valami...
.
Ezt szerintem mindenki így gondolja. Az első félidőben úgy játszottunk, ahogy kell. A másodikban viszont egy kissé szétestünk. A középpálya néha eltűnt, mind védekezésben, mind támadásban, de ami még kevésbé tetszett, az agresszió, ami nem azonos a jó értelembe vett tökösséggel. Minek vitatkozni a bíróval, meg rugdosni az ellenfelet??? Ez nem a Barca stílusa! Tulajdonképpen senkié sem szabadna, hogy legyen...macgabi írta: Tehát - szerintem - eddig sem az összeállítás és a taktika volt a gond, hanem a hozzáállás, a játék. De ezt már többször leírtam.
Most mindenki így gondolja - én is. Azt azonban tudni kell, hogy Simeone nem erre a Barcara készítette fel a csapatát és nem tudott korrigálni. A többi edző viszont már erre készül majd, úgyhogy nehezebb lesz. De a bajnokikon ez elsősorban a Real ellen probléma. A BL-ben gyakrabban. Reméljük azonban, hogy ha ez az összeállítás és játékmód stabilizálódik, akkor fejlődni fog a csapatjátékunk is.Res írta:Akkor ha jól számolom én vagyok a negyedik, aki egyetértek a fentiekkel... Ha LE-t mégis elküldik pályázz!nagyatyesz írta:Tegnap azt kell mondjam, hogy jó felállásban játszottunk, mindenki jó helyen volt. Ezt a kezdőt kéne nyomatni, kevesebbet rotálni. Talán a rotációban leginkább Bartra ugorhatna be Masc helyére, MAsc meg Busi helyére. Csereként Rafinhát és Munirt nyomatni 20-30 percekre. Jelen állás szerint ez a legjobb kezdőnk, és ha mindenki hozza magát nem lesz ez rossz! Rakitic a hétközi meccshez képest olyan klasszis szintet hozott, amit elvárnánk tőle. Nem hittem volna, hogy ezt tudhója a csütörtöki meccse után, ami katasztrófa volt. Szóval ha kritizálunk, dícséjünk is. A tegnap jó volt és ezt kéne nyomatni kicsit háttérbe szorítva főként Xavit.
Akkor ha jól számolom én vagyok a negyedik, aki egyetértek a fentiekkel... Ha LE-t mégis elküldik pályázz!nagyatyesz írta:Tegnap azt kell mondjam, hogy jó felállásban játszottunk, mindenki jó helyen volt. Ezt a kezdőt kéne nyomatni, kevesebbet rotálni. Talán a rotációban leginkább Bartra ugorhatna be Masc helyére, MAsc meg Busi helyére. Csereként Rafinhát és Munirt nyomatni 20-30 percekre. Jelen állás szerint ez a legjobb kezdőnk, és ha mindenki hozza magát nem lesz ez rossz! Rakitic a hétközi meccshez képest olyan klasszis szintet hozott, amit elvárnánk tőle. Nem hittem volna, hogy ezt tudhója a csütörtöki meccse után, ami katasztrófa volt. Szóval ha kritizálunk, dícséjünk is. A tegnap jó volt és ezt kéne nyomatni kicsit háttérbe szorítva főként Xavit.
nagyatyesz írta:Tegnap azt kell mondjam, hogy jó felállásban játszottunk, mindenki jó helyen volt. Ezt a kezdőt kéne nyomatni, kevesebbet rotálni. Talán a rotációban leginkább Bartra ugorhatna be Masc helyére, MAsc meg Busi helyére. Csereként Rafinhát és Munirt nyomatni 20-30 percekre. Jelen állás szerint ez a legjobb kezdőnk, és ha mindenki hozza magát nem lesz ez rossz! Rakitic a hétközi meccshez képest olyan klasszis szintet hozott, amit elvárnánk tőle. Nem hittem volna, hogy ezt tudhója a csütörtöki meccse után, ami katasztrófa volt. Szóval ha kritizálunk, dícséjünk is. A tegnap jó volt és ezt kéne nyomatni kicsit háttérbe szorítva főként Xavit.
A felállás, játékosok, rotáció tekintetében tökéletesen ugyanezt gondolom. Pont ugyanezekkel az emberekkel.nagyatyesz írta:Tegnap azt kell mondjam, hogy jó felállásban játszottunk, mindenki jó helyen volt. Ezt a kezdőt kéne nyomatni, kevesebbet rotálni. Talán a rotációban leginkább Bartra ugorhatna be Masc helyére, MAsc meg Busi helyére. Csereként Rafinhát és Munirt nyomatni 20-30 percekre. Jelen állás szerint ez a legjobb kezdőnk, és ha mindenki hozza magát nem lesz ez rossz! Rakitic a hétközi meccshez képest olyan klasszis szintet hozott, amit elvárnánk tőle. Nem hittem volna, hogy ezt tudhója a csütörtöki meccse után, ami katasztrófa volt. Szóval ha kritizálunk, dícséjünk is. A tegnap jó volt és ezt kéne nyomatni kicsit háttérbe szorítva főként Xavit.