Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
palesz77 írta:Egyedül Suárez kihagyásával van bajom nekem is, önbizalom növelő meccsek kellenek neki most, nem az, hogy padra tegye Lucho.. Fél órát remélem játszani fog legalább. Amúgy jó kezdő.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Montoya Pique Bartra Alba - Xavi Mascherano Rafinha - Pedro Messi Neymar
suarezt az ilyen meccseken kellene játszatni...

Stalkyard írta:ember szerdán leharapja Godin fejét és odadobja Simeonéhez.

Egyedül Suárez kihagyásával van bajom nekem is, önbizalom növelő meccsek kellenek neki most, nem az, hogy padra tegye Lucho.. Fél órát remélem játszani fog legalább. Amúgy jó kezdő.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Montoya Pique Bartra Alba - Xavi Mascherano Rafinha - Pedro Messi Neymar
suarezt az ilyen meccseken kellene játszatni...

100%-ig ezt a kezdőt várom én is (piqué helyett matyira gondoltam, de látom keretben sincs)danianevem írta:Bravo- Montoya, Piqué, Bartra, Adriano - Masch, Rafinha, Xavi - Messi, Suárez, Pedro

Ne ijesztgess!zola8787 írta:Azért olyan fú, de nagy pihentetés ne legyen szerintem, még a végén lehozzuk egy 0-0-val
Én azért még egy Busit vagy egy Maschot is elnézegetnék mellettük..Erxy írta:Keret az Elche ellen: Ter Stegen, Bravo, Montoya, Piqué, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano i Dani Alves.
Xavi-Rafinha kp-t szeretnék holnapra.