Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt most mire föl? Európai szinten hol volt a Roma, Juve, stb?bence-barca írta:A LEGERŐSEBB BAJNOKSÁGOK RANGSORA 2014-BEN AZ IFFHS SZERINT(ZÁRÓJELBEN A 2013-AS HELYEZÉS)
1. (1.) Spanyolország 1259 pont
2. (4.) Olaszország 998
3. (2.) Anglia 958
4. (6.) Argentína 938
5. (3.) Németország 912
6. (5.) Brazília 893
7. (7.) Franciaország 871
8. (18.) Portugália 758
9. (9.) Kolumbia 697.5
10. (11.) Paraguay 671.5
...
60. (76.) Magyarország 335
Ennyire lehet komolyan venni ezt....
A kupa szerintem a mienk lesz, a BL-ben pedig van esélyünk egy döntőre vért izzadva. A ligát a Realnak adnám már most, nagyon komolyan gondolják, előnyben vannak, és segít ott nekik az is, hogy a kupából már kiszálltak. Ugye mennek a címvédésre is. 2012-től minden évben vártam a Clasicot a fináléban, nem jött össze. Most van rá az utóbbi évekből a legkevesebb esély szerintem, hogy ez történjen, és ugye általában ilyenkor jön Murphy törvénye... Hát pikáns lenne, ettől függetlenül Európában elsősorban a Chelseat várom a döntő egyik helyére.BarcaGeri777 írta:hank1ee! Te hogy látod az idei esélyeinket?
CR azért top30-ba befér nálad?Leon írta:Az aranylabda pedig szánalmas volt,ennek a sorrendnek kellett volna lennie:
1.Di Maria,2. Kroos,3.Messi
Mondjuk ezzel nem értek egyet, mert a régi rendszer szerinti díjátadón - UEFA Év Játékosa Díj - 2012-ben Ini nyert, 2013-ban meg Ribery, és az Aranylasztit is ők nyerték volna nagy eséllyel, ha a régi szempontokat veszik figyelembe - a kupákat jobban magyarul.hank1ee írta:Nekem ez jobban bejött, a változás viszont nem a rendszer mássága, hanem Ronaldo és Messi elképesztő fölénye miatt van.
Ezt szépen leírtad, bár kicsit tömör lett szerintem..BarcaGeri777 írta:...
Habár nem engem kérdeztél, de akkor már leírom az én véleményem!BarcaGeri777 írta:hank1ee! Te hogy látod az idei esélyeinket?
+Ott volt egy CR,Neuer, aki egész évben világklasszis szinten védett. Csak ugye a kapus munkája nem túl látványos és azért nehezen lehet bogyót kapni.zola8787 írta:
Mascherano. Egész évben világklasszis szintet hozott le és nem csak akkor amikor volt kedve játszani.
Mascherano. Egész évben világklasszis szintet hozott le és nem csak akkor amikor volt kedve játszani.Initom írta:Nagyon kíváncsi lennék,hogy szerinted egyénileg ki volt nála még jobb...hajnesz írta:
De azért remélem nem sokan hiszik el,hogy jelenleg ő a világ második legjobb játékosa,mint ahogy meg lett választva. Harmadjára is leirom,képességek alapján top1, de a 2014es év Messije szerintem nem szerepel a top3 névsorában.
Nagyon kíváncsi lennék,hogy szerinted egyénileg ki volt nála még jobb...hajnesz írta:
De azért remélem nem sokan hiszik el,hogy jelenleg ő a világ második legjobb játékosa,mint ahogy meg lett választva. Harmadjára is leirom,képességek alapján top1, de a 2014es év Messije szerintem nem szerepel a top3 névsorában.
Ez így ebben a formában nem igaz. A Messi-transzfer téma ennél kicsit összetettebb, én például (meg olvastam másoktól is) egy 250 milliós ajánlat esetén bele tudnék nyugodni az eladásába, valamint akkor szakmailag is indokoltnak érzem, főleg ha a "tavaszi mentalitását" hozná ebben a szezonban is. Szerencsére utóbbi "csak" pár találkozón fordult elő.hajnesz írta:Ha jól számolom, csak hárman voltunk olyanok,akik eladnák, akármilyen rosszul is játszott, ellenünk meg a többi fórumozó. Ez van, ha csak a fórumról van szó...
Objektívan nem igazán lehet összevetni más poszton játszókkal, de ha szigorúan a támadókat nézzük, akkor bőven ott van a világon a legjobbak között. Sőt, igazából már évek óta felváltogatva első-második CR-rel. Idén - a Depor ellenit nem beszámolva - 24 meccsen 25 gól és 10 gólpassz. Azért ez csak nem olyan rossz, hogy ne férjen be a top 3-ba. Az egyéni legjobbjához képest valóban gyengébb, de ahhoz ki nem lenne az...hajnesz írta:De azért remélem nem sokan hiszik el,hogy jelenleg ő a világ második legjobb játékosa,mint ahogy meg lett választva.
Azért ez csak az egyik oldala amit írsz. Amikor írtam,hogy jobban járna a klub az eladásával, bőven jöttek az olyan kommentek,hogy "Klublegendát nem szabad eladni" , "Ő határozza meg egyedül a Barca játékát",stb. Ha jól számolom, csak hárman voltunk olyanok,akik eladnák, akármilyen rosszul is játszott, ellenünk meg a többi fórumozó. Ez van, ha csak a fórumról van szó...csababarca írta:Azért nem három ilyen meccse volt, de jah persze nincs élete formájában. De ettől azt mondani hogy túlértékelt, az ilyenektől ledobom a láncot.
Fórumon is eléggé helyén van kezelve, ha nem megy neki kapja a savat ő is rendesen. meg ment az adjuk el kampány is bőven az okosoktól, akkor mi alapján van itt a fórumon túlértékelve?!
De nekem mindegy, csak ez szemet szúrt.