2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A kupa szerintem a mienk lesz, a BL-ben pedig van esélyünk egy döntőre vért izzadva. A ligát a Realnak adnám már most, nagyon komolyan gondolják, előnyben vannak, és segít ott nekik az is, hogy a kupából már kiszálltak. Ugye mennek a címvédésre is. 2012-től minden évben vártam a Clasicot a fináléban, nem jött össze. Most van rá az utóbbi évekből a legkevesebb esély szerintem, hogy ez történjen, és ugye általában ilyenkor jön Murphy törvénye... Hát pikáns lenne, ettől függetlenül Európában elsősorban a Chelseat várom a döntő egyik helyére.BarcaGeri777 írta:hank1ee! Te hogy látod az idei esélyeinket?
CR azért top30-ba befér nálad?Leon írta:Az aranylabda pedig szánalmas volt,ennek a sorrendnek kellett volna lennie:
1.Di Maria,2. Kroos,3.Messi
Mondjuk ezzel nem értek egyet, mert a régi rendszer szerinti díjátadón - UEFA Év Játékosa Díj - 2012-ben Ini nyert, 2013-ban meg Ribery, és az Aranylasztit is ők nyerték volna nagy eséllyel, ha a régi szempontokat veszik figyelembe - a kupákat jobban magyarul.hank1ee írta:Nekem ez jobban bejött, a változás viszont nem a rendszer mássága, hanem Ronaldo és Messi elképesztő fölénye miatt van.
Ezt szépen leírtad, bár kicsit tömör lett szerintem..BarcaGeri777 írta:...
Habár nem engem kérdeztél, de akkor már leírom az én véleményem!BarcaGeri777 írta:hank1ee! Te hogy látod az idei esélyeinket?
+Ott volt egy CR,Neuer, aki egész évben világklasszis szinten védett. Csak ugye a kapus munkája nem túl látványos és azért nehezen lehet bogyót kapni.zola8787 írta:
Mascherano. Egész évben világklasszis szintet hozott le és nem csak akkor amikor volt kedve játszani.
Mascherano. Egész évben világklasszis szintet hozott le és nem csak akkor amikor volt kedve játszani.Initom írta:Nagyon kíváncsi lennék,hogy szerinted egyénileg ki volt nála még jobb...hajnesz írta:
De azért remélem nem sokan hiszik el,hogy jelenleg ő a világ második legjobb játékosa,mint ahogy meg lett választva. Harmadjára is leirom,képességek alapján top1, de a 2014es év Messije szerintem nem szerepel a top3 névsorában.
Nagyon kíváncsi lennék,hogy szerinted egyénileg ki volt nála még jobb...hajnesz írta:
De azért remélem nem sokan hiszik el,hogy jelenleg ő a világ második legjobb játékosa,mint ahogy meg lett választva. Harmadjára is leirom,képességek alapján top1, de a 2014es év Messije szerintem nem szerepel a top3 névsorában.
Ez így ebben a formában nem igaz. A Messi-transzfer téma ennél kicsit összetettebb, én például (meg olvastam másoktól is) egy 250 milliós ajánlat esetén bele tudnék nyugodni az eladásába, valamint akkor szakmailag is indokoltnak érzem, főleg ha a "tavaszi mentalitását" hozná ebben a szezonban is. Szerencsére utóbbi "csak" pár találkozón fordult elő.hajnesz írta:Ha jól számolom, csak hárman voltunk olyanok,akik eladnák, akármilyen rosszul is játszott, ellenünk meg a többi fórumozó. Ez van, ha csak a fórumról van szó...
Objektívan nem igazán lehet összevetni más poszton játszókkal, de ha szigorúan a támadókat nézzük, akkor bőven ott van a világon a legjobbak között. Sőt, igazából már évek óta felváltogatva első-második CR-rel. Idén - a Depor ellenit nem beszámolva - 24 meccsen 25 gól és 10 gólpassz. Azért ez csak nem olyan rossz, hogy ne férjen be a top 3-ba. Az egyéni legjobbjához képest valóban gyengébb, de ahhoz ki nem lenne az...hajnesz írta:De azért remélem nem sokan hiszik el,hogy jelenleg ő a világ második legjobb játékosa,mint ahogy meg lett választva.
Azért ez csak az egyik oldala amit írsz. Amikor írtam,hogy jobban járna a klub az eladásával, bőven jöttek az olyan kommentek,hogy "Klublegendát nem szabad eladni" , "Ő határozza meg egyedül a Barca játékát",stb. Ha jól számolom, csak hárman voltunk olyanok,akik eladnák, akármilyen rosszul is játszott, ellenünk meg a többi fórumozó. Ez van, ha csak a fórumról van szó...csababarca írta:Azért nem három ilyen meccse volt, de jah persze nincs élete formájában. De ettől azt mondani hogy túlértékelt, az ilyenektől ledobom a láncot.
Fórumon is eléggé helyén van kezelve, ha nem megy neki kapja a savat ő is rendesen. meg ment az adjuk el kampány is bőven az okosoktól, akkor mi alapján van itt a fórumon túlértékelve?!
De nekem mindegy, csak ez szemet szúrt.
Neymar és Mascherano. Ha leültetnénk egy olyan embert a tv elé, aki még életében nem hallott focistákról, és az lenne a feladata, hogy mondja meg kik emelkednek ki a csapatból, Ney-t és Masch-ot említené. Természetesen Messi a múltja miatt istenkirály az én szememben is, viszont 2 éve már nem emelkedik ki a csapatból. Természetesen csak én látom így és szubjektív vélemény.csababarca írta:zola8787 írta:
Hogy ő a világ legjobbja, közben meg csak a Barcelonában van 2 játékos akik jobbak nála.
![]()
és ki az a kettő?