Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
kristop
Entrenador del Barça

2015.01.22. 18:01:51

sky sports, szintén angol. érthető, élvezethető kommentátorok, jó szakértők (guillem balague), vendég volt futballisták (jamie redknapp, gary neville, luis garcia), nálam most ez a favorit.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Leon
Director del Fútbol

2015.01.22. 17:44:53

Mivel a digi nevű szennyadót nem tudom fogni így a neten szoktam nem sport tv-s Barca meccseket nézni.Azon belül is a BeINsport nevű angol nyelvű adót/stream-et ajánlom minden Barca drukkernek,ugyanis ott mindkét kommentátor az összes szép (még ha nem is hasznos) Messi+Neymar+Ini megmozdulás láttán azonnal a nadrágjába nyúl! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
splinter
Jugador del Barça

2015.01.22. 17:22:02

MQuCsabi írta:A Digin sajnos a legnagyobb csürhe gyűlik össze mindig. Megy a hangulatkeltés meg az ökörködés, ennyi. Meg sem szabad hallani, amiket mondanak. Én neten néztem valami spanyol csatornán. :D Nem értettem, mégis élvezhetőbb volt, az biztos.
Sajna elég sok meccset vagyok kénytelen stream-en nézni.
De azt hiszem megtaláltam a tökéletes megoldást... Sopcast+ rojadirecta.me Általában spanyol vagy orosz adásokon nézem..ott nem kell kettéhajtani a Led Tv-t, a Digi tv-sztárkommentátorainak a sületlenségei miatt... Egri Viktor meg tuti Reálos, azt gyanítom :)))...
Amúgy meg Horti Gábort minden sport TV-re!! :) Horti for prezi! :D
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.22. 17:09:18

Feast4 írta: Viszont valaki lentebb mondta és egyet kell vele értenem Messi 11-einél én sem vagyok soha nyugodt. Lehet meg kéne engedni Rakiticnek, hogy lőön. Sőt a szabadokat is jobban lövi szerintem.
Szerintem meg csak lője Leo. A tizi mindig egy lutri és a frász jön rám, főleg ha ilyen kiélezett egy meccs, de azért Ő eléggé hatékony ebben. A csapatból bárki be tudná rúgni szerintem, meg ki is tudná hagyni. Leo azért sokszor lövi fel, ami szerintem védhetetlen. Ezt a lövést mondjuk Bravo már nem fogta volna ki :mrgreen:
Feast4 írta: Szinte vártam, hogy valaki erre ráharap. :D Nem akarlak kiábrándítani, de több kameraállást megnéztem az elsőre én is jogosnak láttam, de csak az egyik állásból látszik rendesen. Hozzá se ért. Mellé lépett látta, hogy nem lesz meg a labda eldobta magát a bíró meg beette.
Már ne haragudj, de ez kétségnélküli tizi. Oly annyira, hogy még a kezét is felteszi, tudván hogy mit vétett. Az hogy Busi eljátszotta mellé a nagyhalált, hát na, melyik nem teszi meg ugyan ezt.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
ZolTano
Jugador d'estrella

2015.01.22. 17:05:39

Feast4 írta:
Alcantara írta:
Feast4 írta:A második állásból nézd: a kapu felőliből. https://www.youtube.com/watch?v=eO4lg2JfhRo" target="_blank

Viszont valaki lentebb mondta és egyet kell vele értenem Messi 11-einél én sem vagyok soha nyugodt. Lehet meg kéne engedni Rakiticnek, hogy lőön. Sőt a szabadokat is jobban lövi szerintem.

jobban lövi, mint Messi?? azért ne essünk már át a ló túl oldalára.jelenleg Messi a világ top3 szabadrugáslövője között van. és a másik kettő nem barca játékos.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.01.22. 16:22:15

Nem is értem. A madridisták szerint objektív és korrekt a kommentátorok/szakértők vannak a diginél...
jethrotull írta:Számomra rendkívül idegesítő, amit a "szakértők" a Digin lehoznak! Eddig is éreztem egyfajta Barca ellenességet - főleg, ha Sallói ott van - de a tegnap esti, sokszor lenéző minősítgetéseik kiverték a biztosítékot nálam! Lehet kritizálni, magam is azt teszem kedvenc csapatommal, de ennyire "alig" elismerni a Barca teljesítményét, az már kész röhej!...
Nagyon megfeledkeztek róla, hogy az Atletico ott van Európa top 5 csapatában!
Nem is értem. A madridisták szerint objektív és korrekt a kommentátorok/szakértők vannak a diginél... :lol:
Lehet objektívek, csak fogalmatlanok :D És az üt mindent.
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.01.22. 15:31:17

Én sem vagyok teljesen nyugodt Messi tizenegyeseinél, de ez nem őmiatta van. Ez lutri, simán benne van a hibázás. Nem volt még tizenegyesrúgó, aki nem hibázta volna el. Balotelli egyedülálló volt még nemrég a 25 vagy mennyi sikeres büntetőjével, aztán ő is elrontotta. Ha meg akkora állat kapus áll bent, mint Oblak, ennek pláne van esélye. Messinek kell lőni továbbra is szerintem, ha még egyet hibázna döntő pillanatban, talán akkor gondolnék másra.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.01.22. 15:29:15

jethrotull írta:Számomra rendkívül idegesítő, amit a "szakértők" a Digin lehoznak! Eddig is éreztem egyfajta Barca ellenességet - főleg, ha Sallói ott van - de a tegnap esti, sokszor lenéző minősítgetéseik kiverték a biztosítékot nálam! Lehet kritizálni, magam is azt teszem kedvenc csapatommal, de ennyire "alig" elismerni a Barca teljesítményét, az már kész röhej!...
Nem is értem. A madridisták szerint objektív és korrekt a kommentátorok/szakértők vannak a diginél... :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.22. 15:16:05

Alcantara írta:
Feast4 írta:A második állásból nézd: a kapu felőliből. https://www.youtube.com/watch?v=eO4lg2JfhRo" target="_blank

Szerintem nagyon véleményes, de ha te másképp látod szíved joga.
Megnéztem. Ez ugyanaz a felvétel, amit előtted belinkeltek és mindenki "csonttizire" mondja, akár csak én. Azt hittem olyat mutatsz, hogy vezekelnem kell majd tőle, de hát nyilván nincsenek csodák.
Így aztán végképpen nem tudtam kiábrándulni, mert ez bizony jogos volt, térdhajlatot talált lendületből, méghozzá azért, mert lyukat rúgott a lelkem. Ahogyan az első, "ráharapós" hsz-ben említettem, nem az számít, hogy milyen teátrálisan esik össze valaki, hanem az, hogy történt-e szabálytalanság. Itt pedig bizony történt.
Van még egy amúgy amit nem találtam neten csak az okoskolbász szakértőink mutatták az a legjobb szög az oldalvonali kamera kicsit a szögletzászló felől vette ott pont jól látszik mint csinált Juanfran a háta mögött azt kutatom amúgy de azt még neten nem láttam, de valahol biztos megvan. De mint mondtam igazából mindegy. Az a 11-es amit a bíró befúj.

Viszont valaki lentebb mondta és egyet kell vele értenem Messi 11-einél én sem vagyok soha nyugodt. Lehet meg kéne engedni Rakiticnek, hogy lőön. Sőt a szabadokat is jobban lövi szerintem.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.01.22. 14:06:21

Megnéztem. Ez ugyanaz a felvétel, amit előtted belinkeltek és mindenki "csonttizire" mondja, akár csak én. Azt hittem olyat mutatsz, hogy vezekelnem kell majd tőle, de hát nyilván nincsenek csodák.
Így aztán végképpen nem tudtam kiábrándulni, mert ez bizony jogos volt, térdhajlatot talált lendületből, méghozzá azért, mert lyukat rúgott a lelkem. Ahogyan az első, "ráharapós" hsz-ben említettem, nem az számít, hogy milyen teátrálisan esik össze valaki, hanem az, hogy történt-e szabálytalanság. Itt pedig bizony történt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.01.22. 14:03:19

Sallói és Bánki Dodi,két beszédhibás nímand, mit vártok tőlük? Ezek senkik, ugyanolyan idióták mint a sport tv-nél is, bár ott legalább Nyilasi meg Puhl letettek valamit az asztalra, de a többi semmirekellő ott is, a diginél meg aztán pláne.
Egri Viktort meg bírom,de tegnap, eléggé elvetette a sulykot többször is.
Maradjon a kézilabdánál,az jobban megy neki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cseri
Entrenador del Barça

2015.01.22. 13:55:12

Érdekes egy olyan ország "szakértőitől" ilyen lekezelő hangnem,amely 30 éve világesemény közelébe sem jutott és a legjobbnak mondott játékosa a mindig kiváló orosz bajnokságban huszárkodik.Én évek óta nem nézek magyar közvetítést,felkészületlen,stand upolni próbáló "páva",bulvár bemondó vagy mi a nagy részük.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.22. 13:40:09

Engem az idegesített nagyon amikor elkezdte szajkózni, hogy ki kellett volna Messit állítani de egy 5 percen belül elmondta vagy 4x. Bakker az előző meccsönkön Neymar bokáját széthasították és még lap sem lett. Hagyjuk már! Amit megengednek néha az Atleticonak az hihetetlen nehogy már még mi legyünk a gonosz favágók akik megusznak mindent!
Kép
jethrotull
Barça B

2015.01.22. 13:31:07

Számomra rendkívül idegesítő, amit a "szakértők" a Digin lehoznak! Eddig is éreztem egyfajta Barca ellenességet - főleg, ha Sallói ott van - de a tegnap esti, sokszor lenéző minősítgetéseik kiverték a biztosítékot nálam! Lehet kritizálni, magam is azt teszem kedvenc csapatommal, de ennyire "alig" elismerni a Barca teljesítményét, az már kész röhej!...
A Barca a Fradi!
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.22. 13:20:31

Alcantara írta:
Feast4 írta: Szinte vártam, hogy valaki erre ráharap. :D Nem akarlak kiábrándítani, de több kameraállást megnéztem az elsőre én is jogosnak láttam, de csak az egyik állásból látszik rendesen. Hozzá se ért. Mellé lépett látta, hogy nem lesz meg a labda eldobta magát a bíró meg beette.
Nem tudsz kiábrándítani. Linkeld be a kameraállásodat és készségesen elismerem, ha így van.
A második állásból nézd: a kapu felőliből. https://www.youtube.com/watch?v=eO4lg2JfhRo" target="_blank

Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.22. 13:14:30

Azt még értem, hogy az ellentábor szerint nem büntető, de hogy még itt is vitatéma legyen:
az ominózus eset. Azt leszámítva, hogy pár ütemet késett Juanfran, valamint a labda helyett Busquets lábát kaszálta, valóban egészen szabályos volt.
mvik
Jugador d'estrella

2015.01.22. 13:11:26

üdv. hát én nem tudom h milyen kameraállásból láttad ezt a tizit mert 2-3 kameraállásból mutatták csak (most néztem meg megint) és mindegyiken látszik h eltalálta Sergio lábát, nem lábfejjel rúgta meg hanem sípcsonttal vagy térdel találta el a vádli v térdhajlat körül, nem volt egy nagy rúgás rá is játszott egy kicsit Sergio, de akkor is egyértelmű büntető volt.
mvik
Alcantara
Director del Fútbol

2015.01.22. 12:26:44

Nem tudsz kiábrándítani. Linkeld be a kameraállásodat és készségesen elismerem, ha így van.
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.22. 12:16:26

Alcantara írta:
Feast4 írta: Nagy szerencsénk volt, hogy a bíró megette azt a kamu esést különben nem tudunk nekik gólt rúgni.
Nem akarlak ezzel megtalálni, de most komolyan: miért írsz ilyet?

Teljesen jogos büntető volt, az hogy valaki milyen módon esik össze egy szabálytalanság után, nincs jelentősége a szankció szempontjából.

Szinte vártam, hogy valaki erre ráharap. :D Nem akarlak kiábrándítani, de több kameraállást megnéztem az elsőre én is jogosnak láttam, de csak az egyik állásból látszik rendesen. Hozzá se ért. Mellé lépett látta, hogy nem lesz meg a labda eldobta magát a bíró meg beette.

De igazából tekjesen mindegy ha a bíró befújta 11-es. CR delfinezése fényében nekünk is lehet szerencsénk néha.
Én igazából a jövő héttől tartok. Nagyon jól védekeztek jó igazi veszélyt jelentő támadásuk nem nagyon volt, de otthon más lesz. Fizikálisan erőssebbnek érzem őket jóval és ezt ki is használják. Talán 3-4 játékosunk van akik ha kontaktra kerülne a sor nem maradnának alul, szóval inkább valahogy jobban és gyorsabban kéne járatni a labdát, egyérintőkkel had fussanak utána. (Jó persze kívülröl könnyen okoskodunk a másik csapat os kell hozzá, hogy meg lehessen csinálni.) Úgyanúgy nekik kell majd esni mint tegnap, ha találnánk egy gyors gólt akkor vége a dalnak! (Nagyon remélem, hogy nem akar LE most okos lenni és X-re játszani mert azzal bajbann lehetünk.) A másik meg az a legjobb védekezés a támadás ha kappuhoz tudnánk őket szegezni akko ők se virgonckodhatnak annyira.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.01.22. 11:55:53

messideco írta:Még nem olvastam sérülésről, talán megúszták a mészárlást a játékosok. :)
Korán szóltam: Alves, Iniesta és Messi a többiektől külön dolgoztak. Remélem csak pihentetés/elővigyázatosság miatt :)
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.01.22. 11:54:22

visca el barca írta: multkori meccs után mindenkit dicsértem, most nagyon nem tudok senkit, talán a védelmet. jah meg ter stegent a kapuba, hihetetlen ez a pali h mennyire érzi a mezőnymunkát meg a 30 méteres passzokat. 15 (16,17,18? :D ) éve szurkolok a csapatnak, de sztem messze ő az eddigi legjobb kapusunk. jó lenne ha nem pazarolnák el, akkor kb 15 évre ez a poszt is le lenne tudva...
Azért várjunk ezzel, tegnap pl semmi dolga nem volt védés szempontjából, meg úgy un bloc eddigi karrierje alatt még nem emlékszem akkora védésekre. Ez a 'Neuering'-ezés tetszik tőle nekem is, de várjunk még az olyan kijelentésekkel, h legjobb vagy messze a legjobb. Még nem is csinált semmit, nem is vt rá alkalma kb. :)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.01.22. 11:47:24

A Digin sajnos a legnagyobb csürhe gyűlik össze mindig. Megy a hangulatkeltés meg az ökörködés, ennyi. Meg sem szabad hallani, amiket mondanak. Én neten néztem valami spanyol csatornán. :D Nem értettem, mégis élvezhetőbb volt, az biztos.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.22. 11:41:13

3 nagy klubnak igényelnie kellene a spanyol szövetségnél, hogy az egymás elleni meccsekre hozzanak külföldi játékvezetőt, mert évek óta nincs egy normalis spori a derbiken.

a meccsről annyit, hogy nyertünk, 3 pont zsebben és mehetünk tovább :mrgreen:

viccet félretéve shutter leírta a lényeget, idegenben kell egy gól és akkor tuti továbbmegyünk. az atleticonak 180 perc alatt nem volt helyzete, nem hinném hogy 1 hét múlva majd szórnak 3-4 gólt.

multkori meccs után mindenkit dicsértem, most nagyon nem tudok senkit, talán a védelmet. jah meg ter stegent a kapuba, hihetetlen ez a pali h mennyire érzi a mezőnymunkát meg a 30 méteres passzokat. 15 (16,17,18? :D ) éve szurkolok a csapatnak, de sztem messze ő az eddigi legjobb kapusunk. jó lenne ha nem pazarolnák el, akkor kb 15 évre ez a poszt is le lenne tudva...

ez az egri viktor meg egy kis görcs, 2 percenként azt hajtotta h messit ki kellett volna állítani... én kétlem h az a szolíd talpalás, amiből van egy csomó a meccseken pirosat ért volna (és ezt még akkor is tartanám ha pepe csinálta volna)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.01.22. 11:35:51

Még nem olvastam sérülésről, talán megúszták a mészárlást a játékosok. :)
Kép
"And my heart will leave you never."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.01.22. 11:17:15

Alcantara írta:játékvezetőnél inkább azt kellene felemlegetni, ha már szóba került, hogy a szándékos kezezések miért nem vonnak szankciót maguk után, Messi belépője miért nem volt szankcionálva valamint pár hentesmunka az Atleticótól
Gonzalez ritka fogalmatlan volt. Az leején próbálta nyugtatni a kedélyeket, de túl sokat vitázott a játékosokkal, üvöltözött velük, teljesen rossz irányba vitte az egészet. Aztán inkább hagyta "játszani" őket. Nem értem, miért nem lehetett lapokat előhúzni, kissé azért lenyugszanak attól a kedélyek. De mostmár mindegy. Szerencsére jól jöttük ki belőle.
Kép
Válasz küldése