Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajna elég sok meccset vagyok kénytelen stream-en nézni.MQuCsabi írta:A Digin sajnos a legnagyobb csürhe gyűlik össze mindig. Megy a hangulatkeltés meg az ökörködés, ennyi. Meg sem szabad hallani, amiket mondanak. Én neten néztem valami spanyol csatornán.Nem értettem, mégis élvezhetőbb volt, az biztos.
Szerintem meg csak lője Leo. A tizi mindig egy lutri és a frász jön rám, főleg ha ilyen kiélezett egy meccs, de azért Ő eléggé hatékony ebben. A csapatból bárki be tudná rúgni szerintem, meg ki is tudná hagyni. Leo azért sokszor lövi fel, ami szerintem védhetetlen. Ezt a lövést mondjuk Bravo már nem fogta volna kiFeast4 írta: Viszont valaki lentebb mondta és egyet kell vele értenem Messi 11-einél én sem vagyok soha nyugodt. Lehet meg kéne engedni Rakiticnek, hogy lőön. Sőt a szabadokat is jobban lövi szerintem.
Már ne haragudj, de ez kétségnélküli tizi. Oly annyira, hogy még a kezét is felteszi, tudván hogy mit vétett. Az hogy Busi eljátszotta mellé a nagyhalált, hát na, melyik nem teszi meg ugyan ezt.Feast4 írta: Szinte vártam, hogy valaki erre ráharap.Nem akarlak kiábrándítani, de több kameraállást megnéztem az elsőre én is jogosnak láttam, de csak az egyik állásból látszik rendesen. Hozzá se ért. Mellé lépett látta, hogy nem lesz meg a labda eldobta magát a bíró meg beette.
Feast4 írta:Alcantara írta:Feast4 írta:A második állásból nézd: a kapu felőliből. https://www.youtube.com/watch?v=eO4lg2JfhRo" target="_blank
Viszont valaki lentebb mondta és egyet kell vele értenem Messi 11-einél én sem vagyok soha nyugodt. Lehet meg kéne engedni Rakiticnek, hogy lőön. Sőt a szabadokat is jobban lövi szerintem.
Lehet objektívek, csak fogalmatlanokNem is értem. A madridisták szerint objektív és korrekt a kommentátorok/szakértők vannak a diginél...Nem is értem. A madridisták szerint objektív és korrekt a kommentátorok/szakértők vannak a diginél...jethrotull írta:Számomra rendkívül idegesítő, amit a "szakértők" a Digin lehoznak! Eddig is éreztem egyfajta Barca ellenességet - főleg, ha Sallói ott van - de a tegnap esti, sokszor lenéző minősítgetéseik kiverték a biztosítékot nálam! Lehet kritizálni, magam is azt teszem kedvenc csapatommal, de ennyire "alig" elismerni a Barca teljesítményét, az már kész röhej!...
Nagyon megfeledkeztek róla, hogy az Atletico ott van Európa top 5 csapatában!
Nem is értem. A madridisták szerint objektív és korrekt a kommentátorok/szakértők vannak a diginél...jethrotull írta:Számomra rendkívül idegesítő, amit a "szakértők" a Digin lehoznak! Eddig is éreztem egyfajta Barca ellenességet - főleg, ha Sallói ott van - de a tegnap esti, sokszor lenéző minősítgetéseik kiverték a biztosítékot nálam! Lehet kritizálni, magam is azt teszem kedvenc csapatommal, de ennyire "alig" elismerni a Barca teljesítményét, az már kész röhej!...
Van még egy amúgy amit nem találtam neten csak az okoskolbász szakértőink mutatták az a legjobb szög az oldalvonali kamera kicsit a szögletzászló felől vette ott pont jól látszik mint csinált Juanfran a háta mögött azt kutatom amúgy de azt még neten nem láttam, de valahol biztos megvan. De mint mondtam igazából mindegy. Az a 11-es amit a bíró befúj.Alcantara írta:Megnéztem. Ez ugyanaz a felvétel, amit előtted belinkeltek és mindenki "csonttizire" mondja, akár csak én. Azt hittem olyat mutatsz, hogy vezekelnem kell majd tőle, de hát nyilván nincsenek csodák.Feast4 írta:A második állásból nézd: a kapu felőliből. https://www.youtube.com/watch?v=eO4lg2JfhRo" target="_blank
Szerintem nagyon véleményes, de ha te másképp látod szíved joga.
Így aztán végképpen nem tudtam kiábrándulni, mert ez bizony jogos volt, térdhajlatot talált lendületből, méghozzá azért, mert lyukat rúgott a lelkem. Ahogyan az első, "ráharapós" hsz-ben említettem, nem az számít, hogy milyen teátrálisan esik össze valaki, hanem az, hogy történt-e szabálytalanság. Itt pedig bizony történt.
Megnéztem. Ez ugyanaz a felvétel, amit előtted belinkeltek és mindenki "csonttizire" mondja, akár csak én. Azt hittem olyat mutatsz, hogy vezekelnem kell majd tőle, de hát nyilván nincsenek csodák.Feast4 írta:A második állásból nézd: a kapu felőliből. https://www.youtube.com/watch?v=eO4lg2JfhRo" target="_blank
Szerintem nagyon véleményes, de ha te másképp látod szíved joga.
jethrotull írta:Számomra rendkívül idegesítő, amit a "szakértők" a Digin lehoznak! Eddig is éreztem egyfajta Barca ellenességet - főleg, ha Sallói ott van - de a tegnap esti, sokszor lenéző minősítgetéseik kiverték a biztosítékot nálam! Lehet kritizálni, magam is azt teszem kedvenc csapatommal, de ennyire "alig" elismerni a Barca teljesítményét, az már kész röhej!...
A második állásból nézd: a kapu felőliből. https://www.youtube.com/watch?v=eO4lg2JfhRo" target="_blankAlcantara írta:Nem tudsz kiábrándítani. Linkeld be a kameraállásodat és készségesen elismerem, ha így van.Feast4 írta: Szinte vártam, hogy valaki erre ráharap.Nem akarlak kiábrándítani, de több kameraállást megnéztem az elsőre én is jogosnak láttam, de csak az egyik állásból látszik rendesen. Hozzá se ért. Mellé lépett látta, hogy nem lesz meg a labda eldobta magát a bíró meg beette.
Nem tudsz kiábrándítani. Linkeld be a kameraállásodat és készségesen elismerem, ha így van.Feast4 írta: Szinte vártam, hogy valaki erre ráharap.Nem akarlak kiábrándítani, de több kameraállást megnéztem az elsőre én is jogosnak láttam, de csak az egyik állásból látszik rendesen. Hozzá se ért. Mellé lépett látta, hogy nem lesz meg a labda eldobta magát a bíró meg beette.
Alcantara írta:Nem akarlak ezzel megtalálni, de most komolyan: miért írsz ilyet?Feast4 írta: Nagy szerencsénk volt, hogy a bíró megette azt a kamu esést különben nem tudunk nekik gólt rúgni.
Teljesen jogos büntető volt, az hogy valaki milyen módon esik össze egy szabálytalanság után, nincs jelentősége a szankció szempontjából.
Azért várjunk ezzel, tegnap pl semmi dolga nem volt védés szempontjából, meg úgy un bloc eddigi karrierje alatt még nem emlékszem akkora védésekre. Ez a 'Neuering'-ezés tetszik tőle nekem is, de várjunk még az olyan kijelentésekkel, h legjobb vagy messze a legjobb. Még nem is csinált semmit, nem is vt rá alkalma kb.visca el barca írta: multkori meccs után mindenkit dicsértem, most nagyon nem tudok senkit, talán a védelmet. jah meg ter stegent a kapuba, hihetetlen ez a pali h mennyire érzi a mezőnymunkát meg a 30 méteres passzokat. 15 (16,17,18?) éve szurkolok a csapatnak, de sztem messze ő az eddigi legjobb kapusunk. jó lenne ha nem pazarolnák el, akkor kb 15 évre ez a poszt is le lenne tudva...
Gonzalez ritka fogalmatlan volt. Az leején próbálta nyugtatni a kedélyeket, de túl sokat vitázott a játékosokkal, üvöltözött velük, teljesen rossz irányba vitte az egészet. Aztán inkább hagyta "játszani" őket. Nem értem, miért nem lehetett lapokat előhúzni, kissé azért lenyugszanak attól a kedélyek. De mostmár mindegy. Szerencsére jól jöttük ki belőle.Alcantara írta:játékvezetőnél inkább azt kellene felemlegetni, ha már szóba került, hogy a szándékos kezezések miért nem vonnak szankciót maguk után, Messi belépője miért nem volt szankcionálva valamint pár hentesmunka az Atleticótól