2015.01.23. 16:12:43
Engem nem igazán érdekelnek a félidei kommentárok a hatalmas "szakértőktől". A Sport Tv-n is megnézem a félidei összefoglalót aztán kapcsolok el. Ajánlom mindenkinek!
A tizenegyes ha nem is megkérdőjelezhetetlen, de jogos volt. Busi lábát kihúzták, ennyi. Arról nem beszélve, hogy ez már a 3. volt csak ezen a meccsen, amit befújhattak volna.
Azért bizakodásra ad okot, hogy a védelmünk két meccsen kb. 3-4 lehetőséget engedett egy ATMA-nak, gólt is csak egy kamutiziből szereztek. Főleg annak tudatában, hogy szupervédelméről híres Realnak berámoltak 4-et.
Mondjuk nyugodtabb lettem volna, ha a helyzeteinket értékesítjük, de nagy előny, hogy nem szereztek idegenben gólt a madridiak, így ha sikerül betalálnunk már hármat kell lőniük. Godin eltiltása is fájó pont nekik, talán a legjobban fejelő emberüket vesztették el, aki ráadásul a védelem oszlopa is egyszemélyben.
LE-nek viszont óvatosnak kell lennie, mert fontos lesz a rotáció, főleg, ha a kupában továbbmegyünk, jön majd a BL is, tehát elég sokáig nyomhatjuk heti két meccsel. Viszont túlzásba sem szabad vinni, szívtuk már be ezzel.
Remélem ez a győzelem tovább növeli a játékosok önbizalmát, (de túlzásba sem esnek) és folytatódhat a jó sorozat. Abban viszont biztos vagyok, hogy előbb-utóbb visszajön a temetőhaíngulat és nemsokára követelik LE fejét.
A meccsre visszatérve, nem volt szép meccs, nem is volt gála, de ez szerintem várható volt. Sikerült bedarálni őket,és ez a lényeg, valami hasonlóra számítottam. Rakiticet, Masch-ot, Neymart, Iniestat lehetne pihentetni. Egy Busi-Xavi-Rafinha szerintem bőven elég egy Elche ellen, és a Bartra-Masch/Piqué védőpáros is jól végezheti a dolgát.
Forca Barca!!!!