Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem láttam sokszor, de a milanos ismerősöm nincs jó véleménnyel róla. Szerinte az elmúlt fél-egy évben inkább visszafejlődött, már amikor nem volt sérült, mert konkrétan most is az.Alcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ro-2395473
Ki tudja milyen ez a gyerek? Csak olyan írjon, aki látta kettőnél több meccsen legalább, mert alapdolgokat én is tudok, azzal nem vagyok előrébb.
Elszomorító, hogy ilyen nagy múltú klubok tűnnek el a futballtérképről. A Parma hatalmas mélypontját éli, bízom a feltámadásukban, de érzésem szerint ez nem igazán fog bekövetkezni, sőt.Boixos írta:veb, brader, 1 euróért adták el a parmát...
ha előbb tudom, veszek százat!
meg még 400 milkó adósságot...
Gyökér gyerek. Én, ha Inter szurkoló lennék vasvillával kergetném ki az országból az ilyen embert. Nem is tudom mit vár, hogy majd elalélnak a retkes mezétől? Mert ki ő? Ilyen balhékat egy Zanetti sem engedett meg magának, pedig ő mintha, egy hangyafsznyival többet tett volna le az asztalra. Olvastam egy kommentet, abban azt írta valaki, hogy pár éve még a padra se fért volna oda ez a fickó most meg itt veri magát.Boixos írta:ezen nagyon jót szórakoztam! amikor egy ilyen nulla, mint az ikardi, aki ha nem nyúlta volna le a csapattársa ribanc feleségét, akkor azt sem tudnák az emberek, h a világon van, tehát ez a takony puffog azon, h visszadobták a mezét egy, a brutális, világverő SASSUOLOtól 3-1re lezakózott meccs után a szurkolók!
ez a gyökér is picit fordítva ül azon a bizonyos lovon.
sajnos, filu már a romában sem volt normális, sokmindent "köszönhettünk" neki már akkor is. már a nyitása sem volt semmi, amikor a leigazolása miatt két szezonra kiszórtak minket az igazolásokból, bár abban a balhéban inkább sensi volt a hunyó...bence-barca írta:Mexest 4 mérkőzésre kaszálták el. Hát... azért bőven lehetett volna több is, látom nem csak a spanyol szövetség brillírozik.
Dettó. Én valami olasz fociműsort néztem, parádés volt a pali. Miatta tényleg megérte leülni a tv elé, parádé volt a pali. Crespo mondta nemrég, hogy ma már Messi vagy Ronaldo be se tenné a lábát Olaszországba, pedig régen ott nyomták a világ legjobb játékosai. És ez tényleg így volt. Akkora gólokat, mint Recoba talán csak Juninho tudott tartósan lőni, még a sorozatban hétszer bajnok Lyonban.MQuCsabi írta:Recoba. Istenem. Miatta ültem le Inter meccseket nézni. Mindig benne volt egy dugó, vagy egy húsz méterről áttekert gól.
Fel is nevettem, mikor most olvastam Foci videók topicba a "záróvizsga tételsort" : "Recoba - Kis gól is gól"
És mikor azon kellett tanakodni, hogy ő vagy Mihajlovic rúgja el a szabadot.MQuCsabi írta:Recoba. Istenem. Miatta ültem le Inter meccseket nézni. Mindig benne volt egy dugó, vagy egy húsz méterről áttekert gól.
Fel is nevettem, mikor most olvastam Foci videók topicba a "záróvizsga tételsort" : "Recoba - Kis gól is gól"
Na valami ilyesmit sejtettem, csak én akkoriban még csak felcseperedőben voltam - meg alapból 06 körül lett TV-nk csak Sportcsatornákkal, szóval követni se tudtam a focit előtte -, úgyhogy nem tudtam, hogy milyen aranygeneráció volt ott meg mikor..Bob_Marley írta:Nem akarok helyette válaszolni, de a Parma régen elég népszerű csapat volt, Buffon, Asprilla, Zola, Thuram, Cannavaro, Crespo, Veron, Brolin azért vitték azt a csapatot a 90-es évek elején-közepén. Ez kb olyan mint az Inter nálam, hogy az Uefa kupagyőztes csapatot nagyon szerettem és azóta is Inter felé húzok. Zamorano, Djorkaeff, Bergomi, Zanettti, Recoba, Simeona, Sousa, Ronaldo, West. (Song elődje .) nagyon jó csapat volt.
Uh, akkor rosszabb volt mint Mexés..MQuCsabi írta:Hát, hazaköltözöm, úgyhogy "volt jobb", hogy finoman fogalmazzak
Gondolom úgy, ahogy GT Tottenham drukker. No offense, remélem tudod GTpalesz77 írta:Te hogy lettél amúgy Parma drukker?
Hát, hazaköltözöm, úgyhogy "volt jobb", hogy finoman fogalmazzakpalesz írta:Remélem azért nem annyira mint Mexés..
Te hogy lettél amúgy Parma drukker?visca el barca írta:a mai nappal minden reményemet feladtam. még a cesenat sem tudtuk megverni otthon, most már kb 1% esélyt sem adnék arra h bent marad szeretett csapatom....
Remélem azért nem annyira mint Mexés..MQuCsabi írta: Egyébként nem tudom, mi a bré volt hétvégén... Telihold? Még az asszony is megőrült![]()
Egyébként nem tudom, mi a bré volt hétvégén... Telihold? Még az asszony is megőrültEz igen, ez aztán sportolóhoz méltó viselkedés.. Ez rosszabb, mint amit CR csinált, pedig nem hittem, hogy még a hétvégén azt überelni fogja valaki. Kíváncsi vagyok hány meccs eltiltást fog kapni..
danianevem írta:Mexés ámokfutása. Az ütésért jogos a piros lap, az még "semmi extra", de amit utána csinált...
Kéne egy masszív védelem nekik.visca el barca írta:két ilyen lúzer gólt kapni... mindkétszer ott állt 3 védő és csak nézték ahogy elmegy a labda közöttük...