Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd meglássuk.danianevem írta:Nincsenek határidők, csak bedobunk pár filmet hátha megjön másoknak is a kedve egy kis filmnézéshez.P.U.Y.O.L. írta:...
Nincsenek határidők, csak bedobunk pár filmet hátha megjön másoknak is a kedve egy kis filmnézéshez. A Felperzselt földet tényleg csak ajánlani tudom, az About Schmidt meg évek óta watchlisten van most már időt is kerítek rá.P.U.Y.O.L. írta:...
Egy régi nagy kedvencem, amit most jó volt előszedi és azóta (megintlui1698 írta: Pluszegylájkegyetértekszerintemisúgyvan.
Igen a Felperzselt földet én tuti ajánlottam anno, hogy itt vagy klubban is, arra már nem emlékszem. Hatalmas film, aminek a végén kb. 10 percig néztem magam elé, mint egy marha.danianevem írta:Benne vagyok. Először a Felperzselt föld c. mesterművet akartam ajánlani, de ha jól értelmeztem Lui egyik hsz-ét, akkor már látta a filmet. Aztán a Senki többet jutott eszembe, de arról is írt már korábban.![]()
Na, ezt felírom, jónak néz ki.danianevem írta:Szóval, legyen a Mandarinok (Mandariinid). Valamivel lentebb írtam róla egy "villámkritikát". Letisztult, szép film komoly morális dilemmákról. Nagy valószínűséggel a Leviatán fogja megkapni az Oscart, nem is érdemtelenül, viszont ezt az észt drámát is érdemes megnézni.
Legyen hát:messideco írta:Lui, danianevem: mivel nagyon úgy néz ki, hogy a filmklub nem jön össze, ezért dobjatok be 1-1 filmet ide, vagy a filmklub topicba, és majd megnézem/zükOké?
Pluszegylájkegyetértekszerintemisúgyvan.visca el barca írta:10/10, nagyjából 78-79 alkalommal néztem meg, abszolut top 10-es film.P.U.Y.O.L. írta:Schmidt története
Remémélem még nem láttátok. Jack Nicholson zseniális benne.
10/10, nagyjából 78-79 alkalommal néztem meg, abszolut top 10-es film.P.U.Y.O.L. írta:Schmidt története
Remémélem még nem láttátok. Jack Nicholson zseniális benne.
Bár én nem hiszem, hogy tudnám tartani a filmklubos tempót, illetve nekem a beszerzés is nehézkes, de azért bedobok a közösbe nektek egy nem túl ismert, de kiváló filmet. Pont a napokban szedtem elő: Schmidt történetemessideco írta:Lui, danianevem: mivel nagyon úgy néz ki, hogy a filmklub nem jön össze, ezért dobjatok be 1-1 filmet ide, vagy a filmklub topicba, és majd megnézem/zükOké?
na jó de az sajnos borzalmasan unalmas volt.soadroli írta:azigenvisca el barca írta:160 ügyvédetpersze a mastert lehúztad mint a büdösszrt, pedig az is a szcientológiával foglalkozik, csak nincs kimondva
azigenvisca el barca írta:160 ügyvédet
Benne vagyok. Először a Felperzselt föld c. mesterművet akartam ajánlani, de ha jól értelmeztem Lui egyik hsz-ét, akkor már látta a filmet. Aztán a Senki többet jutott eszembe, de arról is írt már korábban.messideco írta:Lui, danianevem: mivel nagyon úgy néz ki, hogy a filmklub nem jön össze, ezért dobjatok be 1-1 filmet ide, vagy a filmklub topicba, és majd megnézem/zükOké?
Barcaforever írta:A túlélőt megnéztem én is, kemény jelenetek belassítva,(szenzációs) és mindenki olyan sérülést szenved el a filmben PONTOSAN, amit az orvosi jelentések mutattak.Igazi háborús film. És Dan Bilzerian ott van a szakaszban elöl végig, hát nem hiszem el a palit.
![]()
Majd talán valamikor megnézem ezt is.Barcaforever írta:Mortdecai, egyszer nézős, 1-2 jó jelenet, Joke személye az üde színfolt.
Sajnos Tom Cruise miatt nem nem vesz rá a lélek, pedig sok jót lehet hallani róla.Barcaforever írta:A holnap határát most néztem meg, Tom Cruise a Jack Reacher féle filmek után, úgy látom magára talált, nekem tetszett.
Minőségi cucc mindkettőBarcaforever írta:Várnak rám:Nyomtalanul,Senki többet
Nekem megért, jól végigvitt film, és Denzel elég jól alakít ismétBarcaforever írta:A védelmező megér egy estét?
Lehet én az idén kihagyom az Oscart, tavaly sem néztem már az összes filmet, de ha valamelyikről nagyon jókat olvasok, akkor szakítok időt. Meg hát a Lost-maraton minden szabadidőmet elemésztidanianevem írta:Vizsgaidőszakban két tanulás közé jutott egy-egy Oscar-jelölt alkotás. Úgyhogy most egyben bedobom az összeset és kritika-cunamit indítok.![]()
Már egy ideje watchlistes nálam, szóval sor kerül rá és elmondomzola8787 írta:Skacok látta már valaki A zéró elméletet? Miről szól?
Egyrészt társadalomkritika a 21. századi számítógépes világban elé emberekről.zola8787 írta:Skacok látta már valaki A zéró elméletet? Miről szól?
Ezt most nem hallottam meg.visca el barca írta:terry gilliamnek van bármi olyan filmje ami szól valamiről?![]()
terry gilliamnek van bármi olyan filmje ami szól valamiről?zola8787 írta:Skacok látta már valaki A zéró elméletet? Miről szól?
Simán. Könnyed, laza akciófilm, Denzel-bácsi meg nagyon badass.Barcaforever írta:A védelmező megér egy estét?
Roger That! Megnéztem eddig a 3:10 to Yuma-t és The Salvationt, nem volt rossz egyik se, majd jövő héten folytatom a Western napokat ezzel, a Jesse James meggyilkolásával, és a Nincs bocsánattal.messideco írta:+1 Coenék filmjéhez
@Palesz:
ha jól tudom, te kerestél modern westernt. Egy 2014-es, némethez mit szólsz?
The dark valley
Igazából egyik filmklubba szántam, de megosztom a nagyérdeművel ezt a remekművet