USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
daffy
Madridista

2015.02.25. 10:04:40

Rose meniscus szakadás. Újabb műtét.
Nagyon sajnálom,de itt kell azt mondania,hogy elég volt. A szervezete már mondta 3x,be kell látnia. Egyszerűen nem alkalmas erre
neobarca
Director del Fútbol

2015.02.20. 09:23:36

Atya ég mi volt itt a végén. Rendesen felkavarták az állóvizet. Mondjuk 1-2 cserét nem értek. És fantasy szempontból is érdekesen alakultak a dolgok... :mrgreen:
http://kezdo5.hu/nba/hirmorzsak-hirmorz ... ssul-16707" target="_blank
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.19. 17:22:23

Csendes volt a topik az utóbbi napokban, de majd ma. :D

Blockbuster csere készülőben, Lopez-Reggie Jackson-Jack-Thad Young-KG ötös fogat részvételével 4 csapatot érintve. Garnett vissza Minnesota, Young-Jackson a Netshez, Lopez-Jack OKC-be, Philly meg besegít. :D

Dragicért keményen hajt a Miami (ahol hosszabbítana is elvileg), Afflalo közel a Blazershez. Lawson mindent megtesz hogy cseréljék. 21-kor itteni idő szerint vége a cserelehetőségeknek, izgalmas pár óra van hátra.

Blazers will send Will Barton, Victor Claver, a future lottery protected 1st and a second-round pick to Denver for Afflalo and Alonzo Gee.
Thomas Robinson goes to the Nuggets too, source tells Yahoo.
Portland's sending 2016 first-round lottery protected pick. If not conveyed, becomes '17 lottery protected. After that, it's two future 2nds.
Damian Lillard, Harrison Barnes, Terrence Ross and Andre Drummond were the four picks directly after Thomas (three times traded) Robinson.

KABOOOM
Denver has agreed to send JaVale McGee to Philadelphia, along with a first-round pick via OKC, league source tells Yahoo Sports.
The pick Denver is sending to Philly with McGee is OKC's 1-18 protected pick in this June's draft, source says.
The Sixers also received the rights to Nigerian forward Chu Chu Maduabum from Denver in the JaVale McGee trade.
In the two trades, the #Nuggets have created nearly $19 million in traded player exceptions.

Kings trading Ramon Sessions to Washington for Andre Miller, source tells Yahoo.

Megy ám a kavarás rendesen. :D Jackson most már szóba került a Pistonsszal és az Indianával. Dragicért két első körös menne meg Cole-Anderson-McRoberts. Philly tovább mozgolódik cetlikért vadászva. Kanter is szóba került az OKC-nél.

Kevin Garnett agrees to waive his no-trade and will move to Minnesota for Thad Young, league source tells Yahoo Sports
Wolvesnál megfognak őrülni az első meccsén. Ott mi lesz te jó ég. Jó csere mindkét oldalról, Younggal erősödik a Nets, KG meg nyugodtan visszavonulhat egykori csapatánál.

Oklahoma City has traded Reggie Jackson to Detroit, league source tells Yahoo Sports.
Detroit will send Kyle Singler to Oklahoma City, league sources tells Yahoo Sports.
As part of three-way deal with Detroit, OKC will send Kendrick Perkins to the Jazz, source tells Yahoo Sports.

Phoenix is finalizing a deal to send Goran Dragic to the Miami Heat, league source tells Yahoo Sports.
Source: Miami sends Danny Granger, Norris Cole, Shawne Williams, Jordan Hamilton and two first-round picks to the Suns for Dragic brothers.

Mi van itt? Imádom. :D
ESPN sources: Brandon Knight to Phoenix. MCW and Tyler Ennis to Milwaukee. Isaiah Thomas and picks to Philadelphia

New York has traded Pablo Prigioni to the Houston Rockets, league source tells Yahoo Sports.

Nem lehet követni mi folyik.
Phoenix has traded Isaiah Thomas to the Boston Celtics, league source tells Yahoo Sports.

Utah-OKC-Detroit deal, Thunder get guard D.J. Augustin and Kyle Singler from Pistons, Steve Novak from Jazz.

K.J. McDaniels Traded By 76ers To Rockets For Isaiah Canaan, 2nd Round

For Isaiah Thomas, Boston will send Marcus Thornton and a 2016 first-round pick via Cleveland to Phoenix, league source tells Yahoo Sports.
Hearing Tayshaun Prince to Detroit for Jerebko and Datome

Sources: As part of Brandon Knight trade, Milwaukee gets Michael Carter-Williams, Tyler Ennis and Miles Plumlee.
As part of deal, New Orleans trades John Salmons to Phoenix, league source tells Yahoo Sports.

Nagyjából ennyi, később jönnek a pontosítások, ŐRÜLET VOLT az utolsó fél óra. Thomas konkrétan már Phillybe írták mikor egyszer csak kelta lett. :D
Itt össze van szedve mi történt:
http://www.basketballinsiders.com/2015- ... ine-diary/" target="_blank

Phoenix annyira berágott Dragicra hogy gyakorlatilag megbolondultak. :D Elment IT-Dragic jött Salmons-Thonrton-Knight-Cole-Granger és még a Lakerses picket is el bukták. Mindegy, a léyeg a Celtics szép csendben elég szépet húzott megint. Mondjuk a Philly se panaszkodhat.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.02.15. 17:38:21

Nah én is végignéztem az egész műsört. Nem volt rossz. Picit lehetett volna nagyobb hangulat, de a szervezők megint kitettek magukért. 8)

3 pontos versenyt nagyon vártam erre teljesen sima volt. Korver azért égett picit. :oops: :mrgreen:

Zákoló verseny látva a neveket nem hozott lázba. Aztán egyszer csak jött Oladipo majd LaVine :!: :!: :!: Te jóóó ég milyet rántott elsőre? Felugrottam az ágyamból. Hozzá a Space Jam zene és a Jordan póló. ÁÁÁÁ... Megvan az új Carter az én szememben. Nagyon szimpatikus a srác és nem csak a látványos zsákolásai miatt. Kíváncsi leszek hova tud fejlődni. Legjobbakat kívánom neki! =D> =D> =D>
Kép

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.15. 11:21:53

Na ennyit a jóslásokról, sima Curry lett. Redick meg állandóan rálépett a vonalra. :D
Zsákolón meglepődtem Plumlee-n, elég ügyes volt. Lavine viszont egyértelműen jobb volt mindenkinél. Oladipo meg jobban énekel mint Minaj meg Rihanna együttvéve. :lol: Giannis viszont csalódás volt.

Boshnak meg itt megvolt a Tripeat.

Itt vannak a zsákolások:
https://www.youtube.com/watch?v=TM6geugdhqI

Az egész progit meg a szokásos nbafullgames oldalon meglehet nézni.
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.02.14. 09:26:44

daffy írta:
Bob_Marley írta: Tippelni szinte lehetetlen én valamiért Redickre tennék. :D Irving-Harden szerintem nem lesz olyan jó. Belinelli szerintem korán kiesik idén a tavalyi győzelem, után. Matyi-Korver sokáig mehet a GSW duó meg szerintem nem nyeri meg. Meglátjuk én JJ-t mondom, de ez teljesen más mint éles meccsen. Gyors elengedés sokat számít mert ketyeg az idő. Korver-Curry is elég gyors, de utóbbi azért leginkább mozgásból dob és azért az más mint egy helyből. Na ennyi okoskodás elég is, Redick lehet be se dob egyet sem. :lol:
Na,helyes :D
Akkor jöttem kötekedni. :mrgreen: Szerintem Korver - Klay pajtás közt dől el.
Szerintem Korver elviszi. Brutál, hogy mit állatkodik ebben a szezonban...
daffy
Madridista

2015.02.14. 09:13:53

Bob_Marley írta: Tippelni szinte lehetetlen én valamiért Redickre tennék. :D Irving-Harden szerintem nem lesz olyan jó. Belinelli szerintem korán kiesik idén a tavalyi győzelem, után. Matyi-Korver sokáig mehet a GSW duó meg szerintem nem nyeri meg. Meglátjuk én JJ-t mondom, de ez teljesen más mint éles meccsen. Gyors elengedés sokat számít mert ketyeg az idő. Korver-Curry is elég gyors, de utóbbi azért leginkább mozgásból dob és azért az más mint egy helyből. Na ennyi okoskodás elég is, Redick lehet be se dob egyet sem. :lol:
Na,helyes :D
Akkor jöttem kötekedni. :mrgreen: Szerintem Korver - Klay pajtás közt dől el.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.14. 09:03:30

Zseniális képek, rohadtul irigykedik az ember. :D Mondjuk hiányolom hogy a Fenway park kimaradt ha már a Yaknees stadion megvolt és voltál Bostonban is. :D

Lezajlott a World Team vs Usa Team meccs, érdemes visszanézni jó kis csörte volt. Mondjuk szerintem erősebb kerete volt a világválogatottnak Schroderrel, Goberttel, Wigginsszel na meg persze a göröggel. :D

Ma van talán a legjobban várt esemény, azaz a hárompontos viadal.
• Marco Belinelli (Spurs)
• Stephen Curry (Warriors)
• James Harden (Rockets)
• Kyrie Irving (Cavaliers)
• Kyle Korver (Hawks)
• Wesley Matthews (Blazers)
• J.J. Redick (Clippers)
• Klay Thompson (Warriors)

Tippelni szinte lehetetlen én valamiért Redickre tennék. :D Irving-Harden szerintem nem lesz olyan jó. Belinelli szerintem korán kiesik idén a tavalyi győzelem, után. Matyi-Korver sokáig mehet a GSW duó meg szerintem nem nyeri meg. Meglátjuk én JJ-t mondom, de ez teljesen más mint éles meccsen. Gyors elengedés sokat számít mert ketyeg az idő. Korver-Curry is elég gyors, de utóbbi azért leginkább mozgásból dob és azért az más mint egy helyből. Na ennyi okoskodás elég is, Redick lehet be se dob egyet sem. :lol:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.13. 17:45:43

Bocs a dupláért,itt vannak az ígért képek!

https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing" target="_blank
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.13. 00:29:41

Nah Isten éltesse az öreget,hatalmas karaktere az NBA-nak, remélem még megél egy C'-s bajnoki címet 8)
Ennek örömére, holnap feltöltögetek pár képet, lesz kis TD Garden, Yankees stadium, Patriots aréna, Jordan-szobor Chicagoból,meg talán akad Soldier Field is, Bobnak külön örömére. :P
Ha elfelejteném, nyugodtan szóljatok, és linkelem is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.12. 23:05:43

Boixos írta:ma van Bill Russell 81. születésnapja, Isten éltesse az öreget még sokáig!
az milyen kemény már, h jordant, bryant-et vagy a hameszt gyakorlatilag mindenki ismeri a világon, az Öregnek meg egyedül van majdnem annyi gyűrűje, mint az előbbi háromnak összesen, mégsem gondolonám, h egyből beugrik mindenkinek, h kiről van szó, remélem, tévedek...
tudom, h ötvenes-hatvanas évek, meg akkor más volt még minden, mittudomén, de akkor is.
tizenegyszeres NBA-bajnok a Celtics-szel.
Valakinek azért nem kell bemutatni. :D Bostonban azért ő továbbra is legenda és a celtic pride kultuszba nagyon hozzátartozik, hogy pont az ilyen legendák adják az erőt a mostaniaknak. Havlicek stole the ball, Cousy, Bird, McHale, JoJo, Heinsohn stb. A kelta mitológiához hozzátartozik hogy ott van ezeknek az embereknek a szelleme a parketten. :D Nem megyek bele hosszan ezekbe, mert nem kézzelfogható, de több játékos is elmondta már, hogy ha belép a Gardenbe egyszerűen valami különös érzés van abban a csarnokban és ha felnéz valaki a plafonra akkor meg ott lóg a sok bajnoki cím, visszavonultatott mez. Hagyomány kultusz, máshogy nem lehet nevezni, röviden celtic pride. Pár év és remélhetőleg lesz olyan csapat megint Bostonban akik tovább tudják vinni a hagyományokat és megörvendeztetik a nagyon hálás Celtics közönséget. Most is azért egy kialakulóban lévő mag megvan, s itt nagyon fontosak a draftolt játékosok akik tovább tudják vinni az örökséget. Bradley-Smart-Sullinger fogják alkotni a jövő Celticsét. Így is gyakorlatilag Po-ért harcol a csapat pedig lehetnénk rosszabbak is a cetli miatt. :D

Meg az egész NBA-t tekintve sem hiszem hogy el lenne feledve, nem hiába a döntő MVP cím is Russell díj és ő adja át. Nagyon nagy forma amúgy az öreg és rendkívül jó humorú. Abban az időben ha számolták volna a blokkokat szerintem bőven 7-8 felett lett volna, ő és Chamberlain annyira uralta a palán alatti területet. Talán a legjobb csere ami valaha volt, hogy Russellt a Boston megtudta szerezni. Auerbach papa mindenáron őt akarta és össze is jött, mondhatni bevált. :D
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2015.02.12. 22:02:20

ma van Bill Russell 81. születésnapja, Isten éltesse az öreget még sokáig!
az milyen kemény már, h jordant, bryant-et vagy a hameszt gyakorlatilag mindenki ismeri a világon, az Öregnek meg egyedül van majdnem annyi gyűrűje, mint az előbbi háromnak összesen, mégsem gondolonám, h egyből beugrik mindenkinek, h kiről van szó, remélem, tévedek...
tudom, h ötvenes-hatvanas évek, meg akkor más volt még minden, mittudomén, de akkor is.
tizenegyszeres NBA-bajnok a Celtics-szel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.08. 06:52:45

csababarca írta:

Az kemény, bár a közönség jófej volt,alig füttyögtek, egyből nekiláttak énekelni, kisegítve az okos kishölgyet.
=D>
de,hogy ez a TD Garden milyen gyönyörűű,ahhh, és voltam ott, sétálhattam a folyosókon,öltözőben, vip páholyokban, raktárakban...de nagy volt. 8)

Ha van esetleg pár kép akkor megoszthatnád. Egyszer én is elfogok jutni oda ez bakancslistás feladat. :D Irigykedik az ember na, mert még meccs nélkül is nagy élmény, meccsel meg leírhatatlan érzés lehet. És nem csak Celtics, bármelyik major sport meccs annyira profin megvan szervezve hogy hihetetlen. Látja az ember a videókat meg a TV-ben is és a kiszolgálás magas szintje van. Mondjuk ez is benne van. :D
Mason Plumlee Spills Beer Everywhere

Kis egyetemi kosárlabda is legyen már. (Valakit ebben az évben ez jobban foglalkoztat, vajh miért? :lol: )
WILLIE CAULEY-STEIN
Picit bezúzta a srác. Okafort írják mindenhol 1/1-nek a Duke-ról, de vannak még potenciális magas reménységek mint pl WCS-Towns-Turner-Alexander.

Kép
CHI-NO was tied 35-35 before Anthony Davis left the game with a shoulder injury. The Bulls outscored the Pelicans by 35 the rest of the way.

Karl közel a Kingshez.

Játékosok akkor és most:
http://www.businessinsider.com/what-the ... ears-old-1
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.07. 15:01:17

Az kemény, bár a közönség jófej volt,alig füttyögtek, egyből nekiláttak énekelni, kisegítve az okos kishölgyet.
=D>
de,hogy ez a TD Garden milyen gyönyörűű,ahhh, és voltam ott, sétálhattam a folyosókon,öltözőben, vip páholyokban, raktárakban...de nagy volt. 8)

Davis triplája nem semmi, mondjuk számomra ezek mindig a vicces kategóriába esnek, 1 sec vissza, teljesen könnyen le kéne védekezni ezeket, mégis szinte minden fordulóban van egy ilyen meghajítom hátha bejön,és WIN dobás. :D
neobarca
Director del Fútbol

2015.02.07. 14:59:37

Bob_Marley írta:Az amerikaik Király Linda. :D
National Anthem Fail - Miss Massachusetts, Celtics vs 76ers
Ciki... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
De őt legalább nem fütyülték ki meg hurrogták le, mint az inteligens honfitársaink... 8)

Jövő 7en All Star hétvége. Megmondom őszintén, nagyon várom. A tripla dobó verseny iszonyat jónak ígérkezik. A zsákoló verseny sem tűnik rossznak. Illetve NYC biztos gondoskodik majd a méltó show-ról... :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.05. 12:40:26

Szépen olvasta a játékot és odaugrott. Nagy játék volt tőle.

Pár érdekesség:
Cowboys RB Joseph Randle was arrested on drug charges in Wichita, Kan. on Wednesday morning.

Packers NT Letroy Guion was arrested for possession of marijuana in Stake, Fla. on Tuesday night.

Colts ILB D'Qwell Jackson was arrested for assault in Washington, D.C. on Tuesday night. Jackson allegedly punched a pizza delivery boy in the face and in the back of the head in a fight over a parking spot.

NFL announces Josh Gordon suspended at least 1 year for violating Policy and Program for Substances of Abuse. Suspension begins immediately.

Mindjárt jön a meleg ők meg mennek a hűvösre....:D
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2015.02.03. 19:03:07

frankón korrekt, ennél alaposabban nehéz lenne kivesézni a szitut!
természetesen én is kívülállóként, egyszerű szurkolóként néztem, engem mondjuk sokkolt. :shock:
de láttam olyan magyarázatot is, h direkt lett a rookie butlerre dobva a labda, h biztos benézi egy ilyen szituban, meg hogy a patsnál is ledöbbentek ezen a választáson, hogy wilson már akkor tudta, h gáz van, amikor elhagyta a kezét a zsuga stb.
történt, ami történt, de az biztos, h az egyik legjobb, ha nem a legjobb sb volt az utóbbi 15-20 évben!
(mondjuk a ravens-49ers sem volt piskóta, de ez verte azt is)

szerk: ha már a "Fűzővel kifelé" lett idézve, náluk találtam a cuccot. azért ez kemény. :lol: :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.03. 18:39:29

Boixos írta:persze, egyértelmű, h abszolút jogos volt a pats győzelme, akkor meg pláne, ha mondjuk brady szemszögéből nézem a dolgokat. ha valaki 37 évesen csinál 4 (négy) td-t egy meccsen, akkor nehogy már ne essen le neki a dolog! szóval ez a része okés.
én csak attól kerültem "idegállapotba", h miért kellett a legvégén, amikor van csóró wilsonnak legalább három lehetősége, h 1YARDról megnyerje a csapatával a meccset, miért a lehető leszrabbat választja???? bármit csinálhatott volna, lynch, másik ember, mondjuk egy fal, akinek lépnie sem kell, csak átesik a vonalon, vagy ő beviszi, vagy esetleg passzol vkinek, mindegy.
erre beküldi a dzsumbujba.... nemértemnemértemnemértem. :?
mindegy. majd jövőre.

csak,hogy mennyire is volt rossz döntés:
http://goingdeep.postr.hu/playelemzes-a ... terception" target="_blank

Korrekt cikk, érdemes elolvasni, szerintem nagyon jól leírja azt az ominózus play-t.
Persze laikusként én is arra gondoltam egyből,hogy miért nem futnak...pláne,hogy volt még lehetőségük,ha 4.re próbálkozik ezzel akkor érthetőbb lett volna.
Boixos
Llegenda del Barça

2015.02.03. 18:13:58

persze, egyértelmű, h abszolút jogos volt a pats győzelme, akkor meg pláne, ha mondjuk brady szemszögéből nézem a dolgokat. ha valaki 37 évesen csinál 4 (négy) td-t egy meccsen, akkor nehogy már ne essen le neki a dolog! szóval ez a része okés.
én csak attól kerültem "idegállapotba", h miért kellett a legvégén, amikor van csóró wilsonnak legalább három lehetősége, h 1YARDról megnyerje a csapatával a meccset, miért a lehető leszrabbat választja???? bármit csinálhatott volna, lynch, másik ember, mondjuk egy fal, akinek lépnie sem kell, csak átesik a vonalon, vagy ő beviszi, vagy esetleg passzol vkinek, mindegy.
erre beküldi a dzsumbujba.... nemértemnemértemnemértem. :?
mindegy. majd jövőre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.03. 09:22:01

Remek meccs volt, én Patriotsos vagyok,de a Seattlet is bírom, igazából akármelyik nyerte volna megérdemelt lett volna.
A seattle durva,hogy mennyire tiszta meccset hozott le, talán 2 sárga zászlót kaptak, egyet a legvégén, meg egyet valamikor a második negyedben talán bemozgásért. Azon kívül semmi hiba, majd az utolsó INT. Haverokkal néztük, végig győzködtem mindenkit,hogy olyan nincs,hogy hiba nélkül hozzák le a meccset, és hogy van Wilson kezében egy labdaeladás. Jött is, akkora kő esett le a szívemről mint a ház... :mrgreen:

És igen,ahogy Ozsi is mondta, az nagyon morbid lett volna,hogy egy még abszurdabb elkapással kapjanak ki megint ugyanott.
Lynch meg egy állat, megérdemelte volna,hogy bevigye, de nem baj, ez így volt tökéletes. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.02.03. 07:02:52

Nekem mindkét csapat szimpi volt, de a Pats-nak drukkoltam, sok lett volna ha a 3. döntőjét is elveszíti egymás után Brady...a Seattle meg tavaly amúgy is megnyerte :) Bár Lynchnek kijárna 10 SB is.

Az azért túlzás,h a Seattle bukta el, először is a 4.negyedben levegőt sem hagytak nekik Bradyék, és két TD-t gyönyörűen végigvittek,és meg is fordították -10ről egy negyed alatt. Majd jött egy olyan elkapás,aminek a szerencse legalább akkor részese volt mint 7 évvel ezelőtt ugyanitt ( :evil: ). Olyan kb nincs, és,h megint ugyanez a csapat legyen annak a bizonyosnak a rossz végén, hát nagyon durva lett volna. Ezért tudtam én, meg szerintem a semleges drukkerek is tiszta szívből örülne Wilson gondolatának :D

Meg amúgy is, fiatal csapat a Seahawks, nekik lesz még bőven itt keresnivalójuk, Bradyéknek már nem annyira, jó volt ez így 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.02. 20:46:57

This season, Lynch got the ball five times at the opponent's 1-yard line. He scored just once (5 times this season. 1 TD, 2 runs for no gain, 2 runs for a loss.). Career 15/36 at the 1 yd

Attól függetlenül 2 lövéssel ezt be kellett volna vállalni, vagy akkor Wilson be kellett volna vetődjön így a legrosszabb ami történhetett. Nagyon sajnálom a Seattlet, iszonyat közel voltak hozzá és szinte tökéletes meccset hoztak le. Pats megérdemelte, de bárki nyerhetett volna. Na majd jövőre ha nem a Chicago vagy a Ravens jut be a döntőbe. :D
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2015.02.02. 17:40:28

elnézést hogy csak most írok, de tegnap a rendkívül izgalmas halftime showban bealudtam.. most néztem a meccset végig. MI A FRANC VOLT EZ A VÉGÉN A SEAHAWKSTÓL?... 1 YARDRA PASSZ?! és utána amit csináltak a QB Kneel után.... undorító egy csapat! eddig sem szerettem őket, hát ezután pláne nem fogom! Szép volt Pats!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Boixos
Llegenda del Barça

2015.02.02. 08:54:58

Bob_Marley írta:Röviden tömören, Hajrá Seahawks.
Lynch fusson ki a világból is, Bradyt meg össze kell törni.
ugyanezzel szórakoztattam a környezetemet egész hétvégén. sajnos, nem jött be...
de a francba, h megint kezdtem hátradőlni a harmadik qt végén, h okés, innen meg kell lennie, pedig láttam a packers elleni meccset és a pats ravens elleni bugiját is.
sajnálom nagyon a hawks-t, de ez a meccs végi passz 91 centiméterről... ilyen nincs.
ugyan a pats nálam kb realmadrid kategória, ettől függetlenül természetesen gratulálok nekik, nagyot nyomtak, egy sb-t sem adnak ingyen. ezzel együtt ezt a meccset a seahawks bukta el, sztem ezt nem bírták benyelni a végén, ezért volt a márázkodás, amit kihagyhattak volna.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése