Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem Korver elviszi. Brutál, hogy mit állatkodik ebben a szezonban...daffy írta:Na,helyesBob_Marley írta: Tippelni szinte lehetetlen én valamiért Redickre tennék.Irving-Harden szerintem nem lesz olyan jó. Belinelli szerintem korán kiesik idén a tavalyi győzelem, után. Matyi-Korver sokáig mehet a GSW duó meg szerintem nem nyeri meg. Meglátjuk én JJ-t mondom, de ez teljesen más mint éles meccsen. Gyors elengedés sokat számít mert ketyeg az idő. Korver-Curry is elég gyors, de utóbbi azért leginkább mozgásból dob és azért az más mint egy helyből. Na ennyi okoskodás elég is, Redick lehet be se dob egyet sem.
Akkor jöttem kötekedni.Szerintem Korver - Klay pajtás közt dől el.
Na,helyesBob_Marley írta: Tippelni szinte lehetetlen én valamiért Redickre tennék.Irving-Harden szerintem nem lesz olyan jó. Belinelli szerintem korán kiesik idén a tavalyi győzelem, után. Matyi-Korver sokáig mehet a GSW duó meg szerintem nem nyeri meg. Meglátjuk én JJ-t mondom, de ez teljesen más mint éles meccsen. Gyors elengedés sokat számít mert ketyeg az idő. Korver-Curry is elég gyors, de utóbbi azért leginkább mozgásból dob és azért az más mint egy helyből. Na ennyi okoskodás elég is, Redick lehet be se dob egyet sem.
Zseniális képek, rohadtul irigykedik az ember.csababarca írta:
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing" target="_blank
Valakinek azért nem kell bemutatni.Boixos írta:ma van Bill Russell 81. születésnapja, Isten éltesse az öreget még sokáig!
az milyen kemény már, h jordant, bryant-et vagy a hameszt gyakorlatilag mindenki ismeri a világon, az Öregnek meg egyedül van majdnem annyi gyűrűje, mint az előbbi háromnak összesen, mégsem gondolonám, h egyből beugrik mindenkinek, h kiről van szó, remélem, tévedek...
tudom, h ötvenes-hatvanas évek, meg akkor más volt még minden, mittudomén, de akkor is.
tizenegyszeres NBA-bajnok a Celtics-szel.
Ha van esetleg pár kép akkor megoszthatnád. Egyszer én is elfogok jutni oda ez bakancslistás feladat.csababarca írta:
Az kemény, bár a közönség jófej volt,alig füttyögtek, egyből nekiláttak énekelni, kisegítve az okos kishölgyet.
![]()
de,hogy ez a TD Garden milyen gyönyörűű,ahhh, és voltam ott, sétálhattam a folyosókon,öltözőben, vip páholyokban, raktárakban...de nagy volt.![]()
Bob_Marley írta:Az amerikaik Király Linda.
National Anthem Fail - Miss Massachusetts, Celtics vs 76ers
Baromi fontos meccset húzott be a Pelicans ezzel a triplával.
Ciki...Bob_Marley írta:Az amerikaik Király Linda.
National Anthem Fail - Miss Massachusetts, Celtics vs 76ers
Boixos írta:persze, egyértelmű, h abszolút jogos volt a pats győzelme, akkor meg pláne, ha mondjuk brady szemszögéből nézem a dolgokat. ha valaki 37 évesen csinál 4 (négy) td-t egy meccsen, akkor nehogy már ne essen le neki a dolog! szóval ez a része okés.
én csak attól kerültem "idegállapotba", h miért kellett a legvégén, amikor van csóró wilsonnak legalább három lehetősége, h 1YARDról megnyerje a csapatával a meccset, miért a lehető leszrabbat választja???? bármit csinálhatott volna, lynch, másik ember, mondjuk egy fal, akinek lépnie sem kell, csak átesik a vonalon, vagy ő beviszi, vagy esetleg passzol vkinek, mindegy.
erre beküldi a dzsumbujba.... nemértemnemértemnemértem.![]()
mindegy. majd jövőre.
ugyanezzel szórakoztattam a környezetemet egész hétvégén. sajnos, nem jött be...Bob_Marley írta:Röviden tömören, Hajrá Seahawks.
Lynch fusson ki a világból is, Bradyt meg össze kell törni.