Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
https://www.youtube.com/watch?v=xansZc6BcwkLeon írta:A 3 trófea (BL,Liga,Kupa) megnyerése után számomra a legnagyobb öröm az lenne ha Pedro és Alves minél hamarabb eltakarodna a csapatból!Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék a Barcának helyettük 2 életképes játékost grátisz csak ezt a 2 szerencsétlent ne lássam többet Barca mezben!
Gyomorforgató az a stílus, amiben két olyan játékosról nyilatkozol, akik a Barca legsikeresebb korszakának szerves részei voltak.Leon írta:A 3 trófea (BL,Liga,Kupa) megnyerése után számomra a legnagyobb öröm az lenne ha Pedro és Alves minél hamarabb eltakarodna a csapatból!Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék a Barcának helyettük 2 életképes játékost grátisz csak ezt a 2 szerencsétlent ne lássam többet Barca mezben!
Ő is fiatal, gyors, brazil, vízhordónak még akár be is válhat.lui1698 írta:Döglász?MichaaBee írta:Fiatal, gyors, brazil, mit várunk még egy szélsőhátvédtől?
Döglász?MichaaBee írta:Fiatal, gyors, brazil, mit várunk még egy szélsőhátvédtől?
A Danilo gyerek nem rossz egyáltalán. 23 éves, ismeri az európai focit és nem fogalmatlan a játékhoz. A szertelensége betudható a származásának (Brazil), gyors jól lő távolról és a beadásai sem rosszak. A kérdés, hogy nem veszik e meg előttünk. Azért nem sokan várnak 2016-ig még a Barca kedvéért sem.Chino írta: Én nagyon kedvelem Danilot és ha ezt a vonalat kívánjuk folytatni ő lehet a legalkalmasabb szerintem. Ha jól tudom már 19 évesen bemutatkozott a brazil felnőtt válogatottban, pedig akkor máég Alves is fénykorát élte + még Maicon is ott volt.
Porto meccseket egyedül miatta nézek. Kicsit szertelen a srác, de tavalyhoz vagy tavalyelőtthöz képest fejben is sokat fejlődött. Nyilván nem láttam az összes meccsét, de nekem nagyon tetszik.
Az áráról annyit, hogy ha tényleg komolyan gondoljuk, a szerződése lejáróban van, lehet hogy olcsóbban is meg lehet szerezni.
De legalábbis Alvesre is lehetne egy kis nyomást gyakorolni, hogy ne higgye, annyira nélkülözhetetlen, mert most nagyon nyeregben érezheti magát, tudja milyen sz...ban van a klub. Olyan szerződést bulizik ki amilyet akar.
Én nagyon kedvelem Danilot és ha ezt a vonalat kívánjuk folytatni ő lehet a legalkalmasabb szerintem. Ha jól tudom már 19 évesen bemutatkozott a brazil felnőtt válogatottban, pedig akkor máég Alves is fénykorát élte + még Maicon is ott volt.palesz77 írta:Dani Alves (31) wants 3-year renewal. Barcelona don't accept. Man United interested. Barcelona want Porto's Danilo (23) for 2016. [sport]
Azért az a 3 év még így is pofátlan, hogy nehéz szituban vagyunk, és "ő diktálhat".. Danilot meg többen akarták már innen, úgy látszik a klub is felé kacsintgat. Mondjuk a Portoból olcsón embert nem fogunk elhozni, az fix..
Pedro idén szerintem tökéletes 4.-5. számú támadó szerepet tölt be. Ha lenne egy ember, aki tudásba valahol közte és az MSN tagjai között van, én azt mondanám, hogy maradjon, mert így hasznára tud válni a csapatnak.Leon írta:A 3 trófea (BL,Liga,Kupa) megnyerése után számomra a legnagyobb öröm az lenne ha Pedro és Alves minél hamarabb eltakarodna a csapatból!Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék a Barcának helyettük 2 életképes játékost grátisz csak ezt a 2 szerencsétlent ne lássam többet Barca mezben!
„Boldog vagyok Barcelonában, de komplikált a helyzet, bármi megtörténhet. Nem izgulok a folytatást illetően, mindent megteszek a csapatért, de nem tudom, maradhatok-e” -nso-fordításban.palesz77 írta: Plusz olvastam ma egy Pedros nyilatkozatot, miszerint év végén mérlegel, és lehet hogy távozik, még nem döntötte el. Goal.com-on volt a cikk talán, csak most lusta vagyok forrást keresni, remélem elhiszitek így is..
Szerintem akkor is jól döntöttek Alves ügyében, ha végül senkit se tudunk hozni a helyére. Danilo tényleg jó megoldásnak tűnik a lehetőségekhez mérten, de ha mi figyeljük, akkor az másoknak is szemet szúr és mehet a licitverseny valami újgazdag klubal...palesz77 írta:Dani Alves (31) wants 3-year renewal. Barcelona don't accept. Man United interested. Barcelona want Porto's Danilo (23) for 2016. [sport]
Azért az a 3 év még így is pofátlan, hogy nehéz szituban vagyunk, és "ő diktálhat".. Danilot meg többen akarták már innen, úgy látszik a klub is felé kacsintgat. Mondjuk a Portoból olcsón embert nem fogunk elhozni, az fix..
Plusz olvastam ma egy Pedros nyilatkozatot, miszerint év végén mérlegel, és lehet hogy távozik, még nem döntötte el. Goal.com-on volt a cikk talán, csak most lusta vagyok forrást keresni, remélem elhiszitek így is..
Meg mellé egy 12-15 millás éves fizetés is volt az igénye ahogy ismerem. Jól is tették, hogy nem hosszabbítanak vele.palesz77 írta:Dani Alves (31) wants 3-year renewal. Barcelona don't accept. Man United interested. Barcelona want Porto's Danilo (23) for 2016. [sport]
palesz77 írta:Dani Alves (31) wants 3-year renewal. Barcelona don't accept. Man United interested. Barcelona want Porto's Danilo (23) for 2016. [sport]
Igazolni lehet, csak 2016 januárig nem léphet pályára az új igazolás !bence-barca írta:Örömmel látom, h a tilalom ellenére is betudják dobni a neveket és izzítani a szurkolókat.
Nem lenne rossz! Óriási párost alkotnának Vermaelennel.Leon írta: Akkor már sokkal inkább a harmad/negyed annyiba kerülő Reus.
Pogbat én inkább Iniesta vagy Rakitic helyén játszatnám ha jönne, kár lenne elpazarolni hátul, hiszen jó "kis" lövéseket meg tud ereszteni. Mondjuk a mai cikken kívül sok helyen nem olvastam, hogy olyan nagyon Barcelona felé venné az irányt...barca0000 írta:...
Én sem lennék szomorú de fele annyit nem ér a gyerek mint amennyit elkérnének érte.Ráadásul ő enyhén szólva is túlértékelt (persze nem annyira mint Messimessideco írta:Valamelyik mundos újságíró a kávéba valamit belecsempészett:
Barcelona will try to sign Juventus midielder Paul Pogba (21) this summer, who'd then join in January. Madrid's Isco the alternative.
Mondjuk én örülnék