https://www.youtube.com/watch?v=xansZc6BcwkLeon írta:A 3 trófea (BL,Liga,Kupa) megnyerése után számomra a legnagyobb öröm az lenne ha Pedro és Alves minél hamarabb eltakarodna a csapatból!Komolyan mondom ha milliárdos lennék vennék a Barcának helyettük 2 életképes játékost grátisz csak ezt a 2 szerencsétlent ne lássam többet Barca mezben!
Nem védeni szeretném, az ő ideje a Barcánál lejárt, sajnos egyáltalán nem képes már a videóban látott szintet hozni. De akárki is jöjjön helyettesnek, fel kell kötnie a gatyáját, nálunk kulcskérdés a szélső hátvéd pozíció, főleg támadásban. Azt kell mondjam, Alves még így jócskán visszaesve is bőven a jobbak között van, ha a támadójátékot nézzük, a 3-4 évvel ezelőtti Alvest meg nem nagyon fogja megközelíteni senki, a béna beadásaival együtt sem. Elképesztő Messivel mennyire érezték/érzik egymást. Én egyszerűen nem látok potenciális jobbhátvédet a piacon, aki képes lenne betölteni ezt a pozíciót. Nem sok Porto meccset láttam sem mostanában, sem régebben, így fogalmam sincs Daniloról. Legyen nektek igazatok, járjunk jól vele ha esetleg majd leigazoljuk. A videóban látott Alvest én sokáig visszasírom még ez meggyőződésem, de még lehet a jelenlegit is.
Egészen biztos vagyok benne, hogy Alves nélkül kevesebb címet szereztünk volna, ahogy abban is, hogy hatkupás Barcáról sem beszélnénk.