Pont ezt akartam írni. Nem értem hogy nézhette be a spori. Nemcsak rámászott még bele is könyökölt az arcába. Amellett a levegőben hibátlan volt. A passzai még nem az igaziak és a gólnál is csúnyán lekésett, de volt ott még két védő, akik megakadályozhatták volna. Nem volt a legbiztosabb pont, de nem is lehet nagy panasz rá.visca el barca írta:arra a jelenetre gondolsz, amikor aduriz tök szabálytalanul, rámászva fejelt kapufát? amugy nem tudom fociztál e valaha életedben, de ha nem, akkor próbáld ki, hogy milyen magasra tudsz ugrani hátrafelefutás közbe (matyi), meg próbáld ki, hogy milyenre lendületből, támaszkodva.roby122 írta:Nem volt rossz Mathieu , viszont hiába magas , Aduriz elég könnyedén fejelte el fölötte a labdát.
A meccs képe nagyban betudható a Bilbao taktikájának. Megpróbáltak nekünk esni, ami az első 10-15 percben még zavart is okozott, de ez a védekezésük rovására ment. Sokkal könnyebben átjátszhatók lettek, meg el is fáradtak.visca el barca írta:amugy elég kaotikus meccs volt, eszembe is jutott közbe, hogy Bob mester biztos fanyalog, mert nem szreti ezt a féle rohangálós játékot (amit mostanában elég sokszor játszunk).
nyertünk, lehetett volna 5-10 is az eredmény, 3 pont meg van, menni kell tovább.
a kontráink viszont tetszetősek, idén többet lőttünk be mint az elmúlt 20 évben eddig összesen
Amikor meg felcsillant a remény számukra mindig válaszoltunk. Elég lelombozó lehetett nekik. Kicsit hasonló volt, mint a Villarreal ellen. Igazából jól alkalmazkodtunk a taktikájukhoz. Gyorsabbak voltunk, direktebbek, nem vártuk meg, hogy visszaérjenek és beálljanak bunkerre.
Az viszont nagyon szép gesztus volt, amikor megtapsolták Xavit. Soha nem gondoltam, hogy a San Mames-ben ilyen elő fog fordulni.