Nem számítottam arra, hogy Ronaldo ismét 100000000000000000000000000000000000%-os formában fog játszani, és fejel egy gólt a védők szorításából -szerintem észre sem vették, hogy ottvan, pedig azt a nagy arcot nehéz nem észrevenni-
Nem tudom, hogy Ronci gólpassza előtt mi járhatott a 2 védő(?) fejében, vagy 2-3 méternyi területet hagytak ott Ronaldónak, hogy közöttük komótosan betudjon lépni...Uchida mély tisztelete nem hagyhatta, hogy Ronaldo gól+gólpassz nélkül maradjon.
Én egy 0-1-vel is simán kiegyeztem volna, de ez van...Reménykedtem benne, hogy Pepe talán észreveszi, hogy a Schalke és Uchida mennyire akar egy gólt rúgni, és talán fejel "véletlenül" egy öngólt.
Szerk..:
amugyez a legnagyobb bullshit duma, hogy nem bánom h erőset kaptunk, legalább meg tudjuk mutatni.
Bocsi Veb, nem vettelek észre.
Miért bullshit duma? Én tényleg nem bánom am, de ki mondta, hogy a city erős!?

Én csak annyit mondtam, hogy nagyobb kaliberű, mint mondjuk a Schalke, de ez nem azt jelenti, hogy erős. Emlékszem kissebb viták is voltak arról, hogy egyesek miért tartják a City-t világverő csapatnak!? Mert úgy f*stak tőlük itt sokan...Én akkor is nyugodt voltam, mint sokan mások, végül duplakiütéssel mentünk tovább, és egy percig sem forgott kockán a továbbjutás. Te bánnád, ha mondjuk mi kedden a City-t 3-4 góllal vernénk, mig a Real 2-vel is alig a Schalke-t!? Mert én nem.
Szerk..(2)
Muszáj megint szerkesztenem, mert valamit még mindig nem értek. Pont az általad idézett mondataimban nincs az benne, hogy azért örülök az erős ellenfélnek, hogy megtudjuk mutatni...Nem érdekel más, csak is az, hogy lássam mit tud a csapatom...Ez minden.