Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egy Knicks-be még most is beférne.Bob_Marley írta:Michael Jordan Plays Basketball With Tom Brady & Trash Talks
Russell Westbrook: 10 triple-doubles in 31-game span. Last w/ 10 in quicker span: Michael Jordan, 10 in 11 games, 1988-89PCsabi írta:Westbrook tizedik tripla-dupla a szezonban.
Westbrook márciusban:
31,9 pont
11,2 assist
9,7 lepattanó
2,8 steal
Mondjuk 40%-kal dob mezőnyből és elad 6,6 labdát
Bob_Marley írta:Közben megy nagyban a March Madness.
Jogos felvetés.csababarca írta:be akarunk menni a PO-ba?Bob_Marley írta:Szép csendben a Celtics négyet nyert zsinórban, 1,5 év után sikerült négyet nyerni és nem is akárhol jött össze a negyedik. Indianaban bárkinek becsületére válna nyerni, s főleg azok után, hogy a Pacers bomba formában van az AS óta. 35 értékesített dobásra jutott 28 assist. Baromi jól működik a gárda és továbbra is harcolunk a Hornets-Miami duóval a nyolcadik helyért, s az Indiana sincs sokkal előrébb.
LET'S GO C's
akkor mire kuporgatja Ainge a sok picket? Cserealapnak gyűjtögeti?
be akarunk menni a PO-ba?Bob_Marley írta:Szép csendben a Celtics négyet nyert zsinórban, 1,5 év után sikerült négyet nyerni és nem is akárhol jött össze a negyedik. Indianaban bárkinek becsületére válna nyerni, s főleg azok után, hogy a Pacers bomba formában van az AS óta. 35 értékesített dobásra jutott 28 assist. Baromi jól működik a gárda és továbbra is harcolunk a Hornets-Miami duóval a nyolcadik helyért, s az Indiana sincs sokkal előrébb.
LET'S GO C's
Elmebeteg a gyerek. Mondjuk most kellett neki egy hosszabbítás is a tripla-duplához (48 perc után csak 9 gólpassza volt)ozsimiki írta:Azért ez, minimum megér egy postot:
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... te-2398737" target="_blank
Én is sajnálom őt, de tényleg el kell gondolkoznia neki is meg a Bullsnak is, hogy hogyan tovább, mert azért 20+ milliót fizetni, hogy legyen egy embered az orvosi szobában az őrültség. Így is ott van Butler, akit ki tudja megtartanak vagy sem, ott van Gasol aki így hiába virágzott ki a Bulls esélyei nagyon lecsökkentek. Talán 1-2 kör van bennük, de itt Hawks-Cavs és akármennyire most elég gödörben van a Wizards én őket mondanám még. És ez a lista kicsit másabb lenne egy egészséges Bosh-sal, Rose-zal, Parkerrel...daffy írta:Rose meniscus szakadás. Újabb műtét.
Nagyon sajnálom,de itt kell azt mondania,hogy elég volt. A szervezete már mondta 3x,be kell látnia. Egyszerűen nem alkalmas erre
Sajnos én is úgy érzem, hogy lefőtt neki a kávé. Szomorú mert fiatal még. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ide jut a korábbi MVP... Szerettem a játékát és csak sajnálni tudom. Nincs ennél rosszabb, hogy megvan a tehetséged, de a szervezeted nem alkalmas rá...daffy írta:Rose meniscus szakadás. Újabb műtét.
Nagyon sajnálom,de itt kell azt mondania,hogy elég volt. A szervezete már mondta 3x,be kell látnia. Egyszerűen nem alkalmas erre