Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.13. 13:26:29

palesz77 írta:Kíváncsi vagyok ki meri-e hagyni Luco Mascheranot és Matyit a kezdőből..
A válasz egyértelmű: nem. Nem várok meglepetést, a legerősebb kezdőt várom ma este, még akkor is, ha 1-2 játékost lehetne rotálni. A győzelmet elvárom, de látok esélyt egy brusztolós meccsre, akkor pedig hatványozottan, ha Lucho pihentet.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.13. 13:25:50

palesz77 írta:Squad (vs Eibar): Bravo, Ter Stegen, Douglas, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Rafinha, Pedro, Messi, Suarez, Neymar

Kíváncsi vagyok ki meri-e hagyni Luco Mascheranot és Matyit a kezdőből..
remélem. ezt a meccset egy bravo - adriano, bartra, piqué, montoya - ini, rakitic, rafinha - MSN kezdőek is meg kell oldania.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.03.13. 13:21:24

Squad (vs Eibar): Bravo, Ter Stegen, Douglas, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Rafinha, Pedro, Messi, Suarez, Neymar

Kíváncsi vagyok ki meri-e hagyni Luco Mascheranot és Matyit a kezdőből..
bingyo24
Barça B

2015.03.13. 12:55:06

Erxy írta: mai edzésen már nem volt ott Diagne, Montoya viszont igen, a tegnap ezek szerint nem volt komoly.
Szerintem ez lenne a legjob kezdo az Eibar ellen Bravo,Montoya,Pique,Bartra,Adriano,Rakitic,Xavi,Rafinha,Neymar,Suarez,Messi.Igy tudna Pihenni Mascherano,Iniesta,Jordi Alba,es Dani ALves ok mehetnenek a City ellen.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.03.13. 12:29:23

Samper írta:
S.Agüero írta:Előbb lesz itt egy Adriano ; Piqué ; Bartra ; Mathieu négyes, minthogy Douglas kezdjen. :D
LE felhozta az edzésre Diagnét. Kezdő aligha lesz, de pályára léphet a kispadról.
mai edzésen már nem volt ott Diagne, Montoya viszont igen, a tegnap ezek szerint nem volt komoly.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.03.13. 10:22:33

S.Agüero írta:Előbb lesz itt egy Adriano ; Piqué ; Bartra ; Mathieu négyes, minthogy Douglas kezdjen. :D
LE felhozta az edzésre Diagnét. Kezdő aligha lesz, de pályára léphet a kispadról.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.03.13. 09:12:13

Meglesz az a győzelem holnap. Ősszel neccesebb lett volna, akkor még nagyon szívta magát ez a csapat. Tavasszal már kevésbé masszívak,mint az újoncok általában,én örülök, hogy csak most találkozunk velük. Az, hogy ki játszik vagy ki nem, majd lE eldönti, ezt a csapatot bármilyen összeállításban verni kell.
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.13. 08:33:47

egy Liga újonc 15. helyezett és mégis aggódnunk kell?! sajna igen. azért azt nem értem, hogy miért kell fontos meccsek előtt sárgás eltiltást kapni és másik kettőért aggódni? ezt (úgy gondolom) ki lehet számolni és védeni is.
de ne legyünk maximalisták, örüljünk, hogy az MSN egyelőre pályán lehet, bele gondolni sem merek mi lesz ha ezekből egy kidől?
nálam azért az Eibar fix 3 pont, inkább a Real a sötét ló majd a Camp Nouban.
messideco
Presidente del Barça

2015.03.13. 08:10:45

Jobbra? A baloldalon sem tudja sokszor, hogy milyen rendezvényen van :lol:

Húzzuk be egy szűkös 1-0-al a meccset valahogy [-o<
Kép
"And my heart will leave you never."
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.12. 18:41:24

Erxy írta:ma nem edzett együtt a csapattal Montoya, combizmával van vmi gond, kérdéses a játéka hétvégére.
Alves eltiltott.
Alba eltiltása miatt Adriano kell a baloldalra.
Mathieu 4 sárgás.
DOUGLAAAAS.
Ha Montoya nem épül fel más lehetőség nincs, hacsak nem vállalja be Mathieut.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.12. 16:38:21

Előbb lesz itt egy Adriano ; Piqué ; Bartra ; Mathieu négyes, minthogy Douglas kezdjen. :D
Erxy
Entrenador del Barça

2015.03.12. 16:23:13

ma nem edzett együtt a csapattal Montoya, combizmával van vmi gond, kérdéses a játéka hétvégére.
Alves eltiltott.
Alba eltiltása miatt Adriano kell a baloldalra.
Mathieu 4 sárgás.

DOUGLAAAAS.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.12. 15:58:59

Én azért nem vagyok nyugodt a szombati meccs miatt. Nagyon rosszkor jön a City elleni meccs, arra is "tartalékolni" kell, illetve 4 nappal később már jön a Real, így lehet, hogy túlságosan is tartalékos csapat lesz, amit könnyen meglephet az Eibar, ha nagyon felszívják magukat. Masch-nak ennek ellenére nem szabad játszani és Rakiticet se ártana pihentetni, így nincs oda több emberünk, ha az argentint elvesztjük a Clasícóra és Busi sem épül fel rendesen nagyon megszívhatjuk. Szóval Sampert szerintem nyugodtan fel lehetne hozni és a 60. perc körül válthatná a horvátot, ha úgy alakul a meccs.
Én annak ellenére, hogy bízom a csapatban nagyon tartok a Madridtól. Kár, hogy a Levante lesz az ellenfelük, ráadásul otthon, őket Kroos és/vagy Isco nélkül is simán ütik, akik sárgaveszélyben vannak. Egy Sevilla, de még egy Malaga is veszélyes lehetne rájuk.
Hétvégén nem szabad botlani a Realt jó lenne előnnyel várni.
Mentálisan nagyban befolyásolhatja a meccset a BL mérkőzés is. Ha egy győzelemmel, de akár egy X-el is továbbmennénk, megdobhatná a csapatot. A 8 között viszont ott kell lenni, nincs mese. Most fáj igazán Messi tizenegyese.
Akitől nem félek, hogy nagyon oda fogja tenni magát az Mascherano, Rakitic, Suarez. A többiek közül - real ide vagy oda - el tudom képzelni, hogy lesz aki nem fog 100%-osan pörögni.
Forca Barca!!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2015.03.12. 15:37:06

Fogunk még pontot elhullajtani, ahogy a Real is. Nem az El Clásico dönt, mert ezek a hullámvölgyek egyik pillanatról a másikra jönnek és mennek. Eleinte mi voltunk grízben, most a Madrid, gyorsan változik minden. Most meglesz a 3 pont, mert profik a fiúk és nem hagyják azt, hogy csak egy hétig vezessük a tabellát!
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.12. 11:37:38

Osztom a véleményed Bob, megint megy kb két hete, hogy mostantól minden meccs egy döntő. Ez igaz is, de remélem elhagyják ezt a közhely puffogtatást, és , ahogy egy férfinak, a tetteik beszélnek a szavak helyett. Sosem egy klasszikusnak kell döntenie a bajnokság sorsáról, az már csak a hab lenne az i-n. :twisted:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.12. 11:32:58

Részemről nagyon aggódok a hétvégi meccs miatt. Remélem a játékosok tudják a dolgukat és a feladatra koncentrálnak, mert ha már a City vagy ne adj Isten a még későbbi Real van az agyakban, akkor gond lesz. Eibar nem világverő, de idegenben egy kiesőjelölt ellen, akiknek minden pont kell egyáltalán nem lesz egyszerű. És láthattunk már rá példát, hogy elég egy-két hiba és annyi. Arról nem is beszélek, hogy a Real ellen meg tök mindegy ki hogy áll, rangadó sajátossága, hogy bárki nyerhet. Viszont az 1 meccs és azon kívül van még rohadt sok, semmit nem ér ott egy jobb eredmény ha a többin nem tudunk megfelelően figyelni. Szóval a hétvége kritikus lesz, ahogy innentől kezdve minden bajnoki meccs, s remélem ehhez mérten fogjuk fel a feladatot és nyerünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.03.12. 11:46:18-kor.
Kép
Kép
Kép
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2015.03.11. 10:33:23

Feast4 írta:Ez melyik bíró? Nem vágom. Volt valami emlékezetes pillanata?
Én alapból ki nem állom ezt a bírót.. flegma, lekezelő és beképzelt. Szeret mindent túlbeszélni a játékosokkal..
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.11. 10:27:13

Ez melyik bíró? Nem vágom. Volt valami emlékezetes pillanata?
Kép
krisztiantobias
Barça B

2015.03.11. 09:59:20

Krojf írta:Akkor lassan készülődjünk a nagy meccsre!
Már bíró is van!
Csemegézzetek!
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... id-2399829" target="_blank
K.
Hát igen, segíteni kell a Madridot rendesen. Valami ilyesmire számíthatunk
Kép
http://orgulloso.es/wp-content/uploads/ ... 89x421.jpg
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2015.03.11. 00:55:52

Akkor lassan készülődjünk a nagy meccsre!
Már bíró is van!
Csemegézzetek!
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... id-2399829" target="_blank
K.
Blaugrana palocista maximalista!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.09. 23:32:24

Chino: Szerintem irónia áldozata lettél :mrgreen: (SZERK: végül megelőztek miközben regényeket írtam :mrgreen: )
Legalábbis reméleményem szerint kezd kibontakozni a Barcája, és szerintem neki is valamilyen részben érdeme van ebben. Például a kellő rotáció.Tény, hogy sokáig túlzásba vitte, de lehet hogy részben ezért is tartunk jelenleg itt, és amíg évek óta még Pep csúcsBarcája is szenvedett február-márciusban, addig mi meg csak most kezdünk igazán összeállni és belejönni.A sérülésekről nem is beszélve, mint ahogy a jelenlegi jó formát, így a sérülést is lekopogom, de eddig Busin kívül nem nagyon dőlt ki fontos játékos sokáig szerencsére, ami könnyen lehet a rotáció miatt, és amiatt is hogy Lucho eléggé megdolgoztatta fizikálisan őket a szezon elején amikor elutaztak edzőközpontba.
Gondolkoztam hogy mi lehet ami a játékban változott, és Lucho keze is benne van:
1. sokkal gyorsabbak lettek általánosságban az agresszív visszatámadások labdavesztésnél
2. kontrajáték is egyre gyakoribb eleme a játékunknak, ráadásul elég látványosan
3. Suarez berakása középre, és Messi jobbszélre kerülése... Szezon elején amikor Suarez csatlakozott, rengetegen fanyalogtak hogy" áhh Lucho gyenge edző, nincs elég tekintélye és nem elég tökös ahhoz hogy Messit kivegye középről és Suarezt rakja be középcsatárnak, és felesleges volt így Suarezt megvenni", ehhez képest Suarez középen van, Messi is remek formában van és szépen összejátszanak 3-man is.
A meccsekbe is egyre jobban képes belenyúlni, és már nem rukkol elő olyan elmebeteg kezdőcsapatokkal és úgy néz ki hogy megtalálta a stabil 11-et. Egyedül Bartra mellőzését sajnálom, plusz a Stegent még nem védetném komoly meccseken.
Hatalmas tehetség a srác, de vannak még azért furcsa dolgai, meg tapasztalatlan és lehet hogy túl nagy falat hirtelen neki, és egy Bl elő- döntőben végzetes lehet egy lepkézés vagy egy rosszul felállított sorfal.
Mellesleg a világ egyik legjobb edzőjének kiáltott Ancelotti (aki tényleg ott van a szeren) is csak ül a padon, és sokszor nem tud érdemben belenyúlni a meccsbe és egyáltalán nem rotál.
Amúgy a Realosok jelenleg nagyon félnek tőlünk, sőt néhányan elismerően beszélnek a Barcáról, és számukra is élvezetes nézni a Barca játékát, 1-2-en már azt is írták hogy" a Barca kezd megint űrfocit játszani", ami azért eléggé nagy dícséret... :lol:
Persze ettől még sokminden változhat, és ettől még kikaphatunk az El Classicon csúfos 0-2-re akár.
Amúgy tényleg kicsit stabilabb és aktívabb középpálya kéne, és jóeséllyel indulhatnánk akár a Bl-ben is, pont ezért zavaró hogy Zubiék nem igazoltak Raki mellé mégegy középpályást.
De reménykedjünk hogy Ini feljavul, és Rafi is fejlődik eleget.
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.09. 23:28:34

gg86 írta:
Chino írta: Nem akarok mélyen belemenni, de mitől alkalmatlan, most mi a panasz rá? Milyen szakmai zsűri döntött el mit? ...
Csak egy kis irónia volt : )

mea culpa :D

Csak már meg sem lepődnék az ilyeneken. :mrgreen:
Forca Barca!!!!
defender3
Entrenador del Barça

2015.03.09. 23:22:28

Sokkal egyszerűbb lenne a helyzet ha Alves nem állítatja ki magát amatőr módon. Amit csinált azért még megye 3-ban is lecseszik, hogy mi értelme volt egy megnyert meccsen ilyet csinálni, bár már érett neki egy piros. Eddig is jópár meccsen ki lehetett volna állítani a folyamatos reklamások meg hasonlók miatt. Meg Mascherano is vigyázhatott volna és nem szedi össze a 4. sárgáját. Így meg remélem Rafinha-Rakitic-Iniesta középpálya kezd védelembe meg Montoya Bartra mindenképp kezdjen Mathieu meg ha játszik akkor se szélsővédőt, mert ott katasztrófa.

Szerintem LE egyik legnagyobb hibája az, hogy nem cserél idejében. Amikor nyilatkozta, hogy nem tud mindenkinek elég játékpercet adni az igazából azt jelenti nem akarja játszatni a cseréket. Most is Robertót beküldhette volna az eredményen úgyse változtatott volna és legalább játszik, meg Munirt is beküldhette volna, biztos nem tett volna rosszat neki az első osztályban játszani.
gg86
Jugador d'estrella

2015.03.09. 23:19:34

Chino írta: Nem akarok mélyen belemenni, de mitől alkalmatlan, most mi a panasz rá? Milyen szakmai zsűri döntött el mit? ...
Csak egy kis irónia volt : )
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.09. 23:02:19

Én is nagyon remélem ezt a Rakitic-Rafinha-Ini kp-t. Ha jól alakul a meccs, akár Sampert is be lehet rakni a horvát helyett, hadd pihenjen a City előtt.

gg86 írta:
mess2009 írta: egy dilemma: mi lesz LE.-vel?? lassan meg kell dícsérnünk? #-o
Felesleges. Totál alkalmatlan edző ide, áll és nézi a meccset, ezt a szakmai zsűri már korábban eldöntötte. Most kéne váltani amíg nem késő. Sajnos nem láttam a meccset, de örülök, hogy ilyen sima lett, végre nem hagytuk ki a ziccert és megelőztük a Madridot. Fájó lenne innen elbukni, annak ellenére, hogy nem vártam/várok bajnoki címet a csapattól.
Nem akarok mélyen belemenni, de mitől alkalmatlan, most mi a panasz rá? Milyen szakmai zsűri döntött el mit? #-o
Most leváltani amikor olyan konstans formában van a csapat, mint az utóbbi három évben egyszer sem?
Azért mert nem őrjöng, mint Simeone rossz edző? Akkor nézd meg mondjuk Ancelottit, ha már a spanyolországi edzőknél tartunk. Ő mit csinál! Végigrágózza az egész meccset fapofával. Az már más kérdés, hogy közben a csapata is látványosan szenved. Akkor ő is sz@r edző?
Itt valami nem kerek nekem, bár lehet, hogy rossz meccseket nézek.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése