Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Petr írta:A válasz egyértelmű: nem. Nem várok meglepetést, a legerősebb kezdőt várom ma este, még akkor is, ha 1-2 játékost lehetne rotálni. A győzelmet elvárom, de látok esélyt egy brusztolós meccsre, akkor pedig hatványozottan, ha Lucho pihentet.palesz77 írta:Kíváncsi vagyok ki meri-e hagyni Luco Mascheranot és Matyit a kezdőből..
A válasz egyértelmű: nem. Nem várok meglepetést, a legerősebb kezdőt várom ma este, még akkor is, ha 1-2 játékost lehetne rotálni. A győzelmet elvárom, de látok esélyt egy brusztolós meccsre, akkor pedig hatványozottan, ha Lucho pihentet.palesz77 írta:Kíváncsi vagyok ki meri-e hagyni Luco Mascheranot és Matyit a kezdőből..
remélem. ezt a meccset egy bravo - adriano, bartra, piqué, montoya - ini, rakitic, rafinha - MSN kezdőek is meg kell oldania.palesz77 írta:Squad (vs Eibar): Bravo, Ter Stegen, Douglas, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Rafinha, Pedro, Messi, Suarez, Neymar
Kíváncsi vagyok ki meri-e hagyni Luco Mascheranot és Matyit a kezdőből..
Szerintem ez lenne a legjob kezdo az Eibar ellen Bravo,Montoya,Pique,Bartra,Adriano,Rakitic,Xavi,Rafinha,Neymar,Suarez,Messi.Igy tudna Pihenni Mascherano,Iniesta,Jordi Alba,es Dani ALves ok mehetnenek a City ellen.Erxy írta: mai edzésen már nem volt ott Diagne, Montoya viszont igen, a tegnap ezek szerint nem volt komoly.
mai edzésen már nem volt ott Diagne, Montoya viszont igen, a tegnap ezek szerint nem volt komoly.Samper írta:LE felhozta az edzésre Diagnét. Kezdő aligha lesz, de pályára léphet a kispadról.S.Agüero írta:Előbb lesz itt egy Adriano ; Piqué ; Bartra ; Mathieu négyes, minthogy Douglas kezdjen.
LE felhozta az edzésre Diagnét. Kezdő aligha lesz, de pályára léphet a kispadról.S.Agüero írta:Előbb lesz itt egy Adriano ; Piqué ; Bartra ; Mathieu négyes, minthogy Douglas kezdjen.
Ha Montoya nem épül fel más lehetőség nincs, hacsak nem vállalja be Mathieut.Erxy írta:ma nem edzett együtt a csapattal Montoya, combizmával van vmi gond, kérdéses a játéka hétvégére.
Alves eltiltott.
Alba eltiltása miatt Adriano kell a baloldalra.
Mathieu 4 sárgás.
DOUGLAAAAS.
Én alapból ki nem állom ezt a bírót.. flegma, lekezelő és beképzelt. Szeret mindent túlbeszélni a játékosokkal..Feast4 írta:Ez melyik bíró? Nem vágom. Volt valami emlékezetes pillanata?
Hát igen, segíteni kell a Madridot rendesen. Valami ilyesmire számíthatunkKrojf írta:Akkor lassan készülődjünk a nagy meccsre!
Már bíró is van!
Csemegézzetek!
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... id-2399829" target="_blank
K.
gg86 írta:Csak egy kis irónia volt : )Chino írta: Nem akarok mélyen belemenni, de mitől alkalmatlan, most mi a panasz rá? Milyen szakmai zsűri döntött el mit? ...
Csak egy kis irónia volt : )Chino írta: Nem akarok mélyen belemenni, de mitől alkalmatlan, most mi a panasz rá? Milyen szakmai zsűri döntött el mit? ...