Bayern elég erős még így, hogy "csak" a Bundesligaban vannak toppon. Ezzel a 7-0-ás győzelmükkel úgy érzem hadat üzentek a többi esélyes csapatnak. A Bayern idén sem tréfál, persze ettől még egyáltalán nem biztos a BL cím nekik sem.
A
Real Madrid nincs jó formában, viszont nem szabad leírni őket, mert tavaly sem voltak jó formában és még is oda értek a BL döntőbe sőt meg is nyerték azt! Ancelotti képes rá, hogy összerakja a csapatot. Tény nem sok ideje maradt már rá, mert ráadásul több fronton is kell változtatnia. A védelmükben és a támadásukban is egyaránt van mit javítani.
A
PSG -t én nem hagynám ki idén. Pl. egy Real Madrid (mostani formáját tekintve) ellen simán lenne esélye a negyedöntőben. A PSG is sajna ahogy vásárolták a sztár játékosokat egyre erősebb lett. Azonkívül grat. nekik a továbbjutáshoz. Csak lestem, hogy mit csinálnak még 10 emberrel, ráadásul a bíró sem éppen segítette őket. Azt nem tudom, ha Zlatant egy ilyenért kiállították, mit csinálnak akkor amikor Messit, Neymart, Iniestat fejenként x6 agyonrúgják egy meccs alatt... De mindegy ezen csak spekuláltam, ami sokkal idegesítőbb volt az Murinho nyilatkozata a meccs után.

Itt olvastam:
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... iz-2400163 El sem hiszem, hogy komolyan gondolta amiket mond. Képes azt állítani, hogy a PSG színészkedett úgy, hogy tőlük állítottak ki egy támadót? No komment...
Barca: Szerintem Lucso elég rendesen gatyába rázta a csapatot. És ahogy elnéztem néhány eredményt, nem voltunk annyira gyengék tavaly sem... Hogy miért mondom ezt? Azért mert tavaly egy olyan csapattól kaptunk ki BL-ben akinek a Real Madrid is alig tudott gólt rúgni. Sőt tenném hozzá, hogy idén (egy tavalyi formájához képest gyengébb Atleticotól) 4-0 -ra kapott ki a Real Madrid egy olyan csapattól akit mi a király kupában kiejtettünk... Tudom, hogy Októberben sajnos nem sikerült nyerni a Real ellen és meglátásaim szerint az ott elkövetett hibákat javarészt korrigálta Lucso. Pl. Xavi-Iniesta párost nem félt megbontani. Hosszabb elemzésbe nem mennék bele, mert már így is hosszabb lett, mint amit terveztem. Mindenesetre elég szépen felfejlődött a csapatunk és én bizakodom.
Amit még fontosnak tartok elmondani, hogy véleményem szerint jó lenne ha tisztáznák Alvessel a helyzetet... Mert ez így nem állapot. Így neki is sokkal rosszabb és mivel 1. számú ember nálunk, ezért nem lehet az, hogy a Bekknek rossz a lelki állapota. Nem vagyok sem közgazdász, sem vezetőedző, hogy felmérjem Alvesnek mennyit érne meg a fizetése a jelenlegi teljesítménye alapján és hova kell besorolni őt. Viszont az tuti, hogy ez az állapot ami most van nem jó! És változtatni kell rajta, mivel jelenleg kulcsember, sokat épít rá a csapatunk (gyakorlatilag az ő mozgása Jordival egy kapocs a védelem és támadás között), ezért megérdemli azt a figyelmet és bánásmódot, mint a többiek!