Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha kicsit megvizsgálod a dolgokat, a Madridnál is bőven van jelenleg sajátnevelés, Spanyolországra ez rendkívül jellemző, ezért is jöttek az eredmények mostanában.crixus írta:Nekem igazándiból az olyan csapatokkal van problémám akik CSAK a lóvé miatt akkora csapatok, amekkorák és a játékosvásárlás szinte csapatépítés nélkül folyik. Man City, Chelsea, PSG, Real Madrid legfőképp, de a MU is eléggé eltolódott ebbe az irányba. A Bayern-t egyedül Pep és az ő filozófiája miatt tartom előbbre, de az nem éppen a legsportszerűbb ahogyan leépítik a többieket. De ezt leszámítva talán még náluk kap nagyobb hangsúlyt rajtunk kívül az utánpótlás.
Persze nagy csapatoknak a nagy igazolások kellene, szükségesek, de nem viszi jó irányba a futballt, ha azok a csapatok a sikeresek, akik CSAK erre építenek.
Bár a PSG-t sokkal kevésbé szeretem, még is inkább nekik örültem. EGgyrészről CHelsea nagyobb rivális, másrészről legalább jobban le vannak terhelve és talán hullajtanak pár pontot a ligában. No, nem mintha a végén nem ők nyernék, de így legalább tovább reménykedhetek.visca el barca írta:
egyedül az miatt örülök h ők mentek tovább, mert jobban megérdemelték. remélem a 8 között megkapjuk őket és itt véget is ér a móka számukra
Én nem tagadom és soha nem is tagadtam, hogy Mourinhot nagyon szeretem, s kiváló szakembernek tartom, emiatt is inkább nekik szorítottam, de a PSG meg mégiscsak francia csapat és imádom a francia futballt. Ugyanolyan a szememben mint a Real. Nagyon nem csípem őket, de mégiscsak spanyol csapat és inkább ők menjenek tovább mint egy német csapat. Ugyanez az Atletico is, vesszenek a fritzek.visca el barca írta:Bob_Marley írta:PSG mint csapatot eléggé nem szeretemazért lassan-lassan a szívembe zárlak titeket gyerekeknoname írta:Egyáltalán nem bírom a PSG-t![]()
egyedül az miatt örülök h ők mentek tovább, mert jobban megérdemelték. remélem a 8 között megkapjuk őket és itt véget is ér a móka számukra
Bob Marley írta:PSG mint csapatot eléggé nem szeretem
noname írta:Egyáltalán nem bírom a PSG-t
Na, akkor én meg megyek a tiltólistára a helyemre.Én írta: nekem speciel akkora bajom nincs velük.
Bob_Marley írta:PSG mint csapatot eléggé nem szeretem
azért lassan-lassan a szívembe zárlak titeket gyerekeknoname írta:Egyáltalán nem bírom a PSG-t
Őket akár mi is kiüthetnénk, nem lenne ellenemre, bár nem kívánom kifejezetten a vesztüket. A döntőben is megelégednék velük, mint ellenfél.Samper írta:Most már csak a Margitnak kellene kiesni és teljesült a negatív programunk. Lehet a pozitívra koncentrálni!
Nálam Ibra kiállításáig tartott mindez. Ezen annyira berágtam, hogy nem néztem tovább.MQuCsabi írta:Ezért a meccsért érdemes volt fent maradni. (mármint a PSG)
Most már csak a Margitnak kellene kiesni és teljesült a negatív programunk. Lehet a pozitívra koncentrálni!MQuCsabi írta:Ezért a meccsért érdemes volt fent maradni. (mármint a PSG)
Sajnos bárminnyere szeretném Pep miatt nézni, képtelen vagyok a Bayernt megnézni. De a PSG miatt ébren maradtam, s megérte. Az, hogy Diego Costa miért maradt végig a pályán, nem is értem. De, hogy lejtett a pálya kicsit Mou-ék felé, az is biztos. Szerencsére ez sem volt elég. Silvának sikerült egy ostobaság után büntetni a Chelsea-t, ez nagy megelégedettséggel tölt el.
Ha visszanézik, és korrektek lesznek, akkor az 1. meccsen is játszhat. Ha nem mi leszünk az ellenfél, ez nem fog megtörténni...hank1ee írta:Nem baj, majd jön Mourinho és megmagyarázza, hogy folytatódik ellene a bírók hadjárata, hiszen a fél PSG-t ki kellett volna még állítani Ibrán kívül, Silvát a tizenegyesért, Luizt azért mert szét akarta törni a kapufát (labdával), Marquinhost meg mert el mert esni, mikor Costa meglökte. Ja és Maxwellt is, mert ő is brazil.Örülök a PSG továbbjutásának, Zlatan játszhat majd a negyeddöntő visszavágóján? Csak azért kérdezem, mert nem tudom, ilyenkor egy vagy két meccses eltiltás van-e.
Ja, amúgy a Bayern meg küldött egy hetest a Sahtarnak. Ismerős szituáció...