Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A mégnagyobb Fun fact:messideco írta:Funfact: Mascherano mutatta, hogy Agüero merre szokta lőni a tiziket![]()
Őrültség. Ha Bravonak lesz egy sérülése vagy gödörbe kerül, soha többé nem fogja tudni visszavenni a posztját ter Stegentől.MichaaBee írta:Szerintem úgy kellene eljárni vele, mint ahogy a Chelsea tette Courtois-val. Amíg itt van egy megbízható öreg-róka és ter Stegennek még tapasztalatot kellene gyűjtenie, addig kölcsönadjuk egy élvonalbeli klubnak. Nekem kapásból be is ugrik pár csapat, ahol akár szívesen is látnák, pl. Milan, Roma, Liverpool, Dortmund, Roma, Tottenham. De ha egy Sevilla/Valencia/Villarreal szintű spanyol klubban tudna pár évig edződni, az is előnyére válna, de mindenesetre előrébb lennénk, mintha itt padozna.
Addig nálunk itt lenne Bravo, Masip pedig tökéletes cserekapusnak szerintem.
A téli átigazolási szezonra gondoltam, elnézést, ha rosszul fogalmaztam. Viszont ha ki van fizetve, akkor nyilván vissza lehet hívni hamarabb (télen pl.) a kölcsönben szereplő játékost, csak meg kell fizetni. Lásd: Denis Suárez esete.noname írta:Ha te kezdőkapusnak veszel valakit kölcsön, akkor belefoglalnád a szerződésbe h bármikor kedve szerint visszahívhatja a másik csapat? Legfeljebb télen.
1. Én nyugodt vagyok, ha Masip a cserekapus. Olyan hű de sok meccset nem fog játszani, ha meg nagyon nagy baj van (pl Bravo összeszed egy több hónapos sérülést), akkor fel kell bontani MAtS kölcsönszerződését, kifizetni ezért azt az 1-2 millió eurót (vagy alapból előnyös kölcsönszerződést kötni, hogy ezt pluszköltség nélkül kivitelezhessük) és jöhet a német védeni, nem kell félni, hogy Masippal kell lehozni például egy egész tavaszi szezont.noname írta:Ezzel 2 gond van:
1. A Cselzi nyugodt lehetett Cech-el és ha jól emlékszem a cseréi se voltak rosszak. Nálunk azért Bravo nem egy szint vele, a cseréi pedig gyengék. Ha Bravo lesérül, akkor te az ifiből felhozott 3 meccses kapussal akarsz egy szezont lenyomni?
2. Kinek lehetne kölcsön adni? A Barcában kapusnak lenni nem hasonlít semmi másra. Egy Barca kapus fel kell legyen arra készülve h 40 perc fagyoskodás után kell egyet védenie a semmiből+remek lábjáték kell. Jelenleg nincs a világon még egy klub, ahol Ter Stegen azt tanulná meg, amire valóban szüksége van. Kb csak a Bayern(itt nem kezdene), Celtic(pocsék bajnokság) annyira domináns a maga bajnokságában mint a Barca.
A legutóbbi szezonban kb egy bajnoki cím ment el azon, hogy Valdes-aki az egész szezonban klasszis szintet hozott-helyett Pintonak kellett védenie.noname írta: de amikor Valdes helyett beugrott, rendszerint jobb volt mint VV. Mondjuk ez nem nagy teljesítmény VV utolsó kb 4 évét figyelembe véve.
Leírtam már, de leírhatom újra S. Agüero. Nagy ugrás egy Mönchengladbachból bekerülni a Barcelona kapujába. Idő kell a beilleszkedéshez, s tanulóidőszak. 3 hsz-n keresztül leírtam miért jobb megoldás szerintem jelenleg Bravo és miért kell türelmesnek lennie a németnek, neked sikerült kiszűrni egy észrevételt enyhén gúnyos stílusban.S.Agüero írta: 1-et idéztem, ahhoz írtam ezt.![]()
De választ nem kaptam.
Bob logikája mentén igen, mert akkor már lenne Bl tapasztalata is - amit nálunk most megkap.S.Agüero írta:1-et idéztem, ahhoz írtam ezt.![]()
De választ nem kaptam.
1-et idéztem, ahhoz írtam ezt.Bob_Marley írta:Ezt sikerült összehozni 3 hsz-ből?S.Agüero írta: Tehát ha a Dortmundban védett volna eddig, akkor kezdő lenne?![]()
@Normandia, pont ezért van a "szoktatás". Úgy beszéltek mint ha tényleg végig padozna, miközben idén kap 15-20 meccset, már most egy nagy lépés. Erre írom, hogy ha türelmetlen akkor nem lesz belőle semmi sem.
Ezt sikerült összehozni 3 hsz-ből?S.Agüero írta: Tehát ha a Dortmundban védett volna eddig, akkor kezdő lenne?
de Bob azt is írtam, hogy ennek mi lehet az oka. Folyamatosan játszik a másik meg nem. De hogy ne azt érezd, hogy veled vitázom, én értem amit mondasz, csak a Stegen szemszögéből próbálom nézni a dolgokat. Azért nem mondanám a Bundesligát harmadosztályú bajnokságnak, ergo nem hiszem, hogy nagyon szoknia kellene a spanyol légkört. Volt min edződnie ott is.Bob_Marley írta: @Normandia te is leírod, Bravo jobb kapus (jelenleg), akkor meg miről beszélünk. Stegen megkapja a lehetőséget a másod-harmad rangú sorozatokban hogy szívja befelé a levegőt, de most őt a bajnokikon kapuba még nem lehet rakni.