Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
az már rég megtörténtMQuCsabi írta:Tényleg, látom, hogy szó van róla. Eddig még nem hallottam, de támogatom, ha nem megy át nagyon gagyiba.

Én úgy olvastam, hogy 10 részig lesz, tehát még hátra van három....MQuCsabi írta:Fast & Furious 7![]()
Nekem tetszett, de valószínű azért, mert fanatikusa vagyok a szériának, plusz a színészek/ karakterek azért egyedül is elviszik már egy ideje.
Összességében lezárásnak mindenképp jó volt, kerekké tette a sztorit.

rögtön kettőt is adtam volna nekilui1698 írta:Már rég Oscar díjasnak kéne lennie azért, amit a Batman-ben összeszuszogott...visca el barca írta:csak ezt a silány tom hardyt ne erőltetnénk ennyire...

Már rég Oscar díjasnak kéne lennie azért, amit a Batman-ben összeszuszogott...visca el barca írta:csak ezt a silány tom hardyt ne erőltetnénk ennyire...

jó lesz ez, én az eredetit is csípemPCsabi írta:Mad Max Trailer:
https://youtu.be/tfD5kQnNDhg" target="_blank

Pár éve pótoltam én is az összes részét, ajánlani tudom!hank1ee írta:Ocean's eleven
Nem rossz, nem rossz, jó a hangulat, pont azt hozta, amit vártam. Nem kamu, tényleg most láttam először.![]()
7/10, majd megnézem a folytatás(oka)t is.
Nekem ilyenkor mindig valahogy a Spawn ugrik be. Azóta is hiányérzetem van, hiszen egyértelműen adta volna magát a folytatása. Sőt úgy is lett vége emlékeim szerint, hogy éppen elkezdődik benne a lényeg...visca el barca írta:
http://geekz.444.hu/2015/03/29/a-legjob ... lytatasok/" target="_blank

Az elején azt hittem, hogy értem mire gondolsz: zavar a sci-fi/fantasy történetek (valósághoz viszonyított) kötetlenebb szabályrendszere. Aztán pár hsz-szel később már egy kalap alá vetted a Batmant az Aliennel... Ami felér egy hadüzenettel.Bob_Marley írta:...
Szerk.: köszi az infót. Csabi.A film valójában Eminem hanyatló éveinek a metaforájának készült. Egy fehér rapper (balkezes boxoló) aki a csúcson volt, majd egy közeli személy halála miatt elindult a lejtőn, alkohol, drog stb, a karrierje holtponton, majdnem halál, rehab, újra elkezd rappelni és visszaszerzi a trónt, mindezt az egyetlen dolog miatt ami élteti, a lánya... Eredetileg úgy volt hogy ő saját maga lesz a főszereplő, de végül a sűrű program miatt lemondta, de szerencsére a film elkészül, és zenét is gyárt hozzá. Pedig már el is felejtettem, olyan rég szóltak már róla az első hírek. 4-5 éve talán.
Nem. Mi a lényeg?messideco írta:Olvastál az Eminemmel párhuzamban levő forgatókönyvről?
Csak erre voltam kíváncsi, sejtettem,hogy akkor a fikciót nem mindenre érted.Bob_Marley írta:
@csababarca
Nyilván miután a film maga kitaláció a legtöbbször így lehet írni azt hogy akkor az is fikció, de azért remélem érzékeled, hogy némi különbség mondjuk van egy Batman, Alien meg teszem azt a Keresztapa között. Ami hozzáteszem nálam valóban top3 kedvenc film.
Szeretem amúgy a drámákat, az áll talán a legközelebb ahhoz hogy filmművészet.

Keresztapa biztos.csababarca írta:Bob, írj egy filmet amit jónak tartasz, vagy egyáltalán megnézel.
Mert a film kb egyenlő azzal,hogy fikció. Vagy a fikciónak is vannak fokozatai?
Vagy nálad a filmnézés lekorlátozódik az életrajzi filmekre,igaz történetekre (haha)?
Vagy megnézed a scifiket,csak nem állsz le rajtuk gondolkozni,vagy vitatkozni?
Értettem amit írsz, csak egyet nem értek vele.Bob_Marley írta: Én viszont értem, amit írsz, de egyet nem értek vele.