Barça vs. Real - El Clásico
- noname
- Llegenda del Barça
A hírek szerint Modric kiesett kb 4-5 hétre térdsérüléssel. Annyira utálom a Realt, hogy őszintén szólva örülök annak, hogy kiesik a legjobbjuk, de azért mégis csak nagy pech. Elvileg Bale is megsérült. Ő mondjuk nem nagy veszteség, bár tény, hogy a sebessége és ereje azért veszélyes.
Benzema pedig a Clasicon a legjobb játékosuk volt.
Benzema pedig a Clasicon a legjobb játékosuk volt.
A Fifa egy szégyen
Mint a kommentek szamabol lathatjatok nem surun szolok hozza...sot a Barca vs Realhoz meg egyszer sem, de a tegnapi mellett nem mennek el szo nelkul mivel senki nem irta be.
Normalis jatekosoknal ugy megy sztem, ha kihagyhatatlan helyzetbe hozzak, akkkor nem unnepelteti magat, hanem mutat a passzolora es fut oda hozza megkoszonni.
Vicces volt ahogy tegnap Ronaldo a golja utan a szokasos goloromet nyomja(amit amugy sztem nagyon rosszul talalt ki/komponalt meg, mert az eddigi semleges emberkbol is ellenszenvet valt ki)
es senki nem ment oda vele unnepelni.
https://youtu.be/ryjS45U6Fnc" target="_blank
Normalis jatekosoknal ugy megy sztem, ha kihagyhatatlan helyzetbe hozzak, akkkor nem unnepelteti magat, hanem mutat a passzolora es fut oda hozza megkoszonni.
Vicces volt ahogy tegnap Ronaldo a golja utan a szokasos goloromet nyomja(amit amugy sztem nagyon rosszul talalt ki/komponalt meg, mert az eddigi semleges emberkbol is ellenszenvet valt ki)
es senki nem ment oda vele unnepelni.

https://youtu.be/ryjS45U6Fnc" target="_blank
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Áhhh, hoki csapat, hoki játékosai, ezek azt sem érdemlik meg, hogy emberszámba vegyék őket.visca el barca írta:igen, ez is lehet. bár azért megnéznék egy statot, hogy az osasuna/rayo/eibar nevetséges sárgai közül hányat töröltek el az elmult 5 évben.Sanama írta:Vagy mert szimplan kapott egy nevetseges sargat, es ezt diktalja a jozan esz.![]()
bár az tény, hogy h egy antonio amaya, vagy egy ander capa is ugyankkora nézettséget hoz a ligának mint ronaldo
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
AS: Early reports suggest that Luka Modric could be out for 6 weeks.
Bale+Benzema is lesérült. És jönnek nekik a nehéz meccsek a ligában.
Ezek legyen az ő bajaik. Nekünk "könnyű" dolgunk van, saját kezünkben a sorsunk és magunkra kell figyelni.
Bale+Benzema is lesérült. És jönnek nekik a nehéz meccsek a ligában.
Ezek legyen az ő bajaik. Nekünk "könnyű" dolgunk van, saját kezünkben a sorsunk és magunkra kell figyelni.

- Kash
- Entrenador del Barça
Az nem baj, hogy eltörölték neki, nem jól fogalmaztam meg magam, magát a fellebbezést nem értettem. Úgy viselkednek a Madridnál, mintha az Eibar valami Barcelona szintű csapat lenne, és fellebbeztek a sárgája ellen (nem mintha a Real egy Eibart nem tudna cr nélkül megverni...) ahelyett, hogy elengedték volna, és most tiszta lappal mehetne tovább, így most megint vigyáznia kell, hogy ne csináljon semmi hülyeséget.Szerintem nagyon is jogosan törölték el a sárga lapját.

Stalkyard írta:Don't feed da trollsferninho írta: ne zavarjon, hogy Mandzukic kiírta a twitter oldalára, hogy semmi harapás nem történt.
biztos ő is hazudik.
Mi sem reagálunk rá, nem véletlenül.
Nem trollkodik tenyleg kiírta.

Don't feed da trollsferninho írta: ne zavarjon, hogy Mandzukic kiírta a twitter oldalára, hogy semmi harapás nem történt.
biztos ő is hazudik.
Mi sem reagálunk rá, nem véletlenül.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
ne zavarjon, hogy Mandzukic kiírta a twitter oldalára, hogy semmi harapás nem történt.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos: Az UEFA nem indít vizsgálatot a Carvajal-Mandzukic esettel kapcsolatban, amit a bírók sem tartottak kirívónak. Ennek tudatában biztos, hogy nem tiltják el utólag a játékost.
Taps
Suarez esetében persze a FIFA lelkesen vizsgálta és eltiltotta 4 hónapra...
Amúgy Mandzukic keze:
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55AF7382
biztos ő is hazudik.
madridista
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hivatalos: Az UEFA nem indít vizsgálatot a Carvajal-Mandzukic esettel kapcsolatban, amit a bírók sem tartottak kirívónak. Ennek tudatában biztos, hogy nem tiltják el utólag a játékost.
Taps
Amúgy Mandzukic keze:
Taps

Amúgy Mandzukic keze:
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Szerintem nagyon is jogosan törölték el a sárga lapját.Kash írta:Ha igazak a hírek, akkor eltörölték Ronaldo sárga lapját.
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... aton,81801" target="_blank
Megvan róla a véleményem de inkább no comment.
Szerk..: Már biztos....Szakadna meg...

Carvajal meg.. Normál esetben 2-3 meccses eltiltás járna ezért. Ha harapott, az még rátenne 1-2 meccset. Persze valószínűleg ebből semmi sem lesz.
més que un club
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha ez Suarez lett volna akkor már a FIFA/UEFA kopogtatna az ajtóján meg a Barcelona ajtaján és 1 évre tiltaná Suarezt a levegővételtől, a Barcelonát meg a hivatalos meccsektől 2 évig.visca el barca írta:carvajal is kezd ráérezni a madridista tempóra![]()
https://vine.co/v/eu21WiZOAVg" target="_blank

Ramos esetéről nem is beszélve
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Cristiano nem is vágott sokat az Eibarnak, megállt egynél. Szerintem rekord ebből nem lesz, de a gólkirályi címet behúzza.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- Kash
- Entrenador del Barça
Ha igazak a hírek, akkor eltörölték Ronaldo sárga lapját.

Egyébként a Barca is fellebbezett, hogy Suárez Celta elleni színészkedésért kapott sárgáját eltöröljék (az első félidő végén kapta, ha emlékszik valaki, szerintem egyáltalán nem játszotta meg), az persze nem történt meg. Most négy lapon áll, és azért nem lenne jó, ha egy Valencia ellen kiesne.
Igen, szerintem is jogos, és abban is osztom az álláspontod, hogy sok értelme nem volt épp egy Eibar ellen felmenteni. Dehát nekik fog majd 150 gólt lőni, a Sevilla-Valencia meccseken szerintem amúgy sem tenne sokat hozzá az összképhez, legalább lesz mire fogni. Nem az ilyen meccseken szokta ötösével lődözni a gólokat na, fogalmazzunk úgy.csababarca írta: Ezen senki nem lovagolt, annyit mondtuk,hogy talán nem halt volna bele a real ha most kiüli Cé a meccset, pihenhetett volna, törlődnek a lapjai a bajnokság döntő szakaszára,stb..
Jogosan törölték el, ez nem is volt kérdés egyszer sem.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
palesz77 írta:Mert amúgy Suáreznek hány műesése volt, amit nem jutalmaztak sárgával? És Neymarnak? Sima 11-es volt az a szitu, amiért sárgát kapott, teljesen jogos, hogy eltörölték.
Ezen senki nem lovagolt, annyit mondtuk,hogy talán nem halt volna bele a real ha most kiüli Cé a meccset, pihenhetett volna, törlődnek a lapjai a bajnokság döntő szakaszára,stb..
Jogosan törölték el, ez nem is volt kérdés egyszer sem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nekem messze nem a mostani esettel van bajom. Tényleg egyértelmű tizi volt. Csak spanyolban az van, hogy utólag nem adunk sárgát, mert a bíró nem hibázott. Fordítva akkor meg miért létezik. Mindkét irányban kellene léteznie. Nyílván büntetőket nem lehet utólag odaítélni. De ami sárga az legyen sárga, akár Neymar-nal, akár Suareznél, akár másnál.palesz77 írta:Mert amúgy Suáreznek hány műesése volt, amit nem jutalmaztak sárgával? És Neymarnak? Sima 11-es volt az a szitu, amiért sárgát kapott, teljesen jogos, hogy eltörölték. Nem tudom mi ezen a ragozni való, mióta focit nézek ez a rendszer van, hogy utólag csak eltörölnek, nem sárgát adnak, nem tudom, hogy miért kell ezen most elcsodálkozni. Vicces is lenne, ha utólag így módosítanának eredményeket, hogy elveszik a kamu 11-eseket, meg szórják a sárgákat csak úgy..
Szerk: Erre elfelejtettem reagálni.
Az ha jól számolom 4 ember a kezdőből... egy Eibar ellen.ferninho írta: CR, Bale, Kroos, James.
plusz Coentrao.
és Khedira, de az előny
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MR. TROMORT777 2015.04.10. 23:08:29-kor.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mert amúgy Suáreznek hány műesése volt, amit nem jutalmaztak sárgával? És Neymarnak? Sima 11-es volt az a szitu, amiért sárgát kapott, teljesen jogos, hogy eltörölték. Nem tudom mi ezen a ragozni való, mióta focit nézek ez a rendszer van, hogy utólag csak eltörölnek, nem sárgát adnak, nem tudom, hogy miért kell ezen most elcsodálkozni. Vicces is lenne, ha utólag így módosítanának eredményeket, hogy elveszik a kamu 11-eseket, meg szórják a sárgákat csak úgy.. 

Khedira egyedül is elég lenne..ferninho írta: CR, Bale, Kroos, James.
plusz Coentrao.
és Khedira, de az előny

CR, Bale, Kroos, James.MR. TROMORT777 írta:Az érdekes nekem az, hogy 100 elköltött milliók után is Cr és Bale nélkül egy Eibar "necces".ferninho írta:Az ugye meg van, hogy Bale lesérült és emiatt fellebezett mégis a Real?
Az az Isco-Silva/Illarra-Modric
Jesé-Chicharito-Benzema névsor még az Eibar ellen is necces lenne...
és csere az nuku lett volna...
De jól kiokoskodtátok, hogy CR csak kiakarja tömni az Eibart...
plusz Coentrao.
és Khedira, de az előny

madridista
Fú srácok! Ezen miért kell ennyit lovagolni? Ennyire foglalkoztat titeket a portugál? Állítólag jogos, hogy visszavonták, akkor miért kell ennyit témázni rajta?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Az érdekes nekem az, hogy 100 elköltött milliók után is Cr és Bale nélkül egy Eibar "necces".ferninho írta:Az ugye meg van, hogy Bale lesérült és emiatt fellebezett mégis a Real?
A probléma nekem ott kezdődik, hogy utólag sárgákat törölnek el, de adni nem adnak. Cr-nak hány olyan műesése volt a szezonban ami sárgát érdemelt volna? Hány kamu büntető is volt ezekből? Retorikai kérdés csupán.
Az ugye meg van, hogy Bale lesérült és emiatt fellebezett mégis a Real?
madridista
- Leon
- Director del Fútbol
Rendben most tegyük fel jogosan eltörtölték a sárgáját utólag,de akkor a sok műesésért amiket megúszott,sőt még tiziket is kapott akkor így UTÓLAG kapja már meg a jogos sárgákat és vegyék el tőle az így megszerzett gólokat,nem így lenne korrket? 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, ez is lehet. bár azért megnéznék egy statot, hogy az osasuna/rayo/eibar nevetséges sárgai közül hányat töröltek el az elmult 5 évben.Sanama írta:Vagy mert szimplan kapott egy nevetseges sargat, es ezt diktalja a jozan esz.

bár az tény, hogy h egy antonio amaya, vagy egy ander capa is ugyankkora nézettséget hoz a ligának mint ronaldo

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...