Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1Feast4 írta:Begyötörhetnénk még egy gólt!
Persze Messi első szabálytalanságára meg sárgát adnak...westerngom írta:faxa, alja hentesek...., ez hiányzott.MessiNeymarSuarez írta:Iniesta...
faxa, alja hentesek...., ez hiányzott.MessiNeymarSuarez írta:Iniesta...
meccs nézés közben Busquets-en kívül látsz még valakit mást is a pályán?S.Agüero írta:Busi-esernyő nem volt csúnya.
roby122 írta:MSN trió tagjai elég sokszor nem értik meg egymást. A gólon kívül akkora nagy összjátékok nem is nagyon voltak köztük. Iniesta gyenge.Csaron írta:Sajnos nem tudom nézni a meccset valaki letudja írni milyen volt a meccs képe az első félidőben es hogy hogy játszik a barca,milyen az MSN es főleg Messi??koszonom elore
Szvsz annyira nem jó meccs , mi részünkről nem rossz a kialakult helyzet , de ha itt lenne Verratti , akkor itt sebességben sokkal ütősebb lenne a meccs , sőt akkor Stegen-nek sem kéne unatkoznia annyit.
Megmondtam.S.Agüero írta:Busi-esernyő nem volt csúnya.
Meg a labdaszerzéséből lett a gól.
Most tényleg jól játszik, aztán nehogy elkezdjen forgolódni a 16-os előtt.S. Agüero már bizonyára pásztázza a youtube-ot, eddig egész korrekt Busquets.
MSN trió tagjai elég sokszor nem értik meg egymást. A gólon kívül akkora nagy összjátékok nem is nagyon voltak köztük. Iniesta gyenge.Csaron írta:Sajnos nem tudom nézni a meccset valaki letudja írni milyen volt a meccs képe az első félidőben es hogy hogy játszik a barca,milyen az MSN es főleg Messi??koszonom elore
Mindkét csapat játékában benne van a gól, egész jó az iram. Cavani meg tiszteletbeli Barca-játékos lesz, ha továbbra is ilyen hatékony marad a helyzetkihasználás terén.Csaron írta:Sajnos nem tudom nézni a meccset valaki letudja írni milyen volt a meccs képe az első félidőben es hogy hogy játszik a barca,milyen az MSN es főleg Messi??koszonom elore
MessiNeymarSuarez írta:HAHA ez a lesreállítás elég pimasz volt![]()
Good job
![]()