Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem igen. Kobe lehetne még versenyben nálam,de számomra Duncan kiegyensúlyozottabb idős korára is. és nem szeretem bryant-etPCsabi írta: Ha csak 2000-től vesszük, akkor ő a legjobb?
Ha csak 2000-től vesszük, akkor ő a legjobb?Azt hiszem komoly fejtörést jelentene egy minden idők top5 listája. Az hogy top10 Duncan az szerintem nem kérdés, főleg ennyi bajnoki gyűrűvel, s ki tudja lesz-e még neki....Jordan-Bird-Russell-Magic és Duncan? Meglehet. És akkor kimarad egy Olajuwon vagy Jabbar.![]()
Egy döntetlenre hozzuk ki azértNagyon nem értek egyet az első kijelentéssel. LMA sérült is volt, plusz megkapta a liga talán legjobb magas ember párosát a nyakába. És Randolphon kifejezetten jó munkát végzett hátul. Ellenben Lillard ebben a szériában katasztrófa volt. Conley nélkül tudott valamit legalább támadásban villantani, de védekezésben Calathesék is megették reggelire. Ez sokkal nagyobb gond volt, mintsem LMA mit erőlködött a palánk alatt. És Lillard produkált egy 5/31 triplát, tempói se mentek, s mellé védekezésben az első "félblokkon" is megragadt hátul.
Azt hiszem komoly fejtörést jelentene egy minden idők top5 listája. Az hogy top10 Duncan az szerintem nem kérdés, főleg ennyi bajnoki gyűrűvel, s ki tudja lesz-e még neki....Jordan-Bird-Russell-Magic és Duncan? Meglehet. És akkor kimarad egy Olajuwon vagy Jabbar.Playoff Duncan, 1998-2014: 21.3ppg, 11.7rpg, 2.3bpg, 50% fg, 24.6 PER.
Playoff Duncan, 2015: 17.2ppg, 10.8rpg, 2.0bpg, 55% fg, 23.5 PER.
Én kíváncsi leszek ki fog neki 10 körül adni, szerintem most kb ez határvonal nála. Kings? Úgyis nagy haverok DMC-vel. D:Sok sikert annak a csapatnak, amelyik szerződteti Rondo-t évi 1x millióért.
Nagyon nem értek egyet az első kijelentéssel. LMA sérült is volt, plusz megkapta a liga talán legjobb magas ember párosát a nyakába. És Randolphon kifejezetten jó munkát végzett hátul. Ellenben Lillard ebben a szériában katasztrófa volt. Conley nélkül tudott valamit legalább támadásban villantani, de védekezésben Calathesék is megették reggelire. Ez sokkal nagyobb gond volt, mintsem LMA mit erőlködött a palánk alatt. És Lillard produkált egy 5/31 triplát, tempói se mentek, s mellé védekezésben az első "félblokkon" is megragadt hátul.Conley sérülése után Lillard még csak-csak, de Aldridge borzasztó volt, elég durva, hogy nem dobott 39% felett a szériában. Blazers offseason-jére nagyon kíváncsi leszek, például Aldridge simán dobbanthat a Spurs-be...
Én is ekörül tippelek, de söprés is benne lehet. Daffy kettő jósol, én is azt tartom maxnak Conley nélkül. Ő baromira kellene, Curryék ellen. És ez a fontos, hogy ha Allent rá is rakod Curryre, hogy lassítsa, akkor meg ki fogja Thompsont? Ott van Lee, de Allen igazán Thompsonra kéne. Alapszakaszban is a releváns utolsó két meccsüket a GSW nyerte. Én nagyon szorítok, hogy épüljön fel Conley, mert vele én látok ebben perspektívát és egy nagyon kemény párharcban, de maci továbbjutást is. Nélküle ez max 4:2, de az nagyon max.GSW in 5.
Csak Bostonba ne jöjjön.Aláír 1 évre.
És játszik hozzá kb 28 perceket. Elképesztő hogy van ideje elhozni az unokákat az iskolából és ekkora játékos még mindig esténként.PCsabi írta:Playoff Duncan, 1998-2014: 21.3ppg, 11.7rpg, 2.3bpg, 50% fg, 24.6 PER.
Playoff Duncan, 2015: 17.2ppg, 10.8rpg, 2.0bpg, 55% fg, 23.5 PER.
Sok sikert annak a csapatnak, amelyik szerződteti Rondo-t évi 1x millióért.Bob_Marley írta:Rondonál azt nem értem, hogy pl láttam a második mecset, s ha valaki nem akar az nem úgy védekezik Harden ellen, hogy folyton csimpaszkodik rajta. Diplomatikus döntés volt ezek szerint hátra hivatkozni, Nagyon nem jött jól ki a Mavsnek ez a csere. Ellis-szel nem működött a dolog, Rondo nem érezte jól magát, ment a balhé. Nem Rondot akarom védeni, a sérülése után lejtmenetbe került. És az hogy nem volt ott a csapat mellett az nagyon gáz. Bármi történik a csapat mindig az első kell legyen. Én is kíváncsi vagyok mi lesz vele, s azért remélem összeszedi magát.
Conley sérülése után Lillard még csak-csak, de Aldridge borzasztó volt, elég durva, hogy nem dobott 39% felett a szériában. Blazers offseason-jére nagyon kíváncsi leszek, például Aldridge simán dobbanthat a Spurs-be...Bob_Marley írta:Egyszerűen itt annyira megfogták Lillardot és Aldridge-ot, hogy nem volt ellenszer a maci sereg ellen.
GSW in 5.Bob_Marley írta:GSW ellen nélküle nem sok sanszot látok nekik, ő kulcsfigura lenne abban a párharcban.
Aláír 1 évre.Bob_Marley írta:Illetve Love így nem tudom mennyire akarja majd otthagyni a Cavs-et, mert nem biztos kap majd olyan hú de nagy szerződést.