Bajnoki Mérkőzések
Megmondom őszintén, ha rendbe jönne se nagyon játszatnám. Többet ér, hogy a kupában és a BL-ben ottlegyen, ezt a meccset ki kell bírnunk nélküle is.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
azon túl, hogy itt vagyunk gyakorlatilag megcsináltunk eddig minden revánsot is és ez igazán nagy szó!
de hátra van még egy : tavaly (ha jól emlékszem) a matracosokon buktuk a Ligát, most a sors adott egy esélyt ,hogy ezt is vissza fizessük, ezért (is) fontos - nekem - ez a győzelem.
meg azért is, hogy tudjam, tudják, hogy ki az úr a háznál az idén..... meg azért is mert ugye Madrid.... meg azért is hogy jó lenne már holnap egy kupa legalább!
de hátra van még egy : tavaly (ha jól emlékszem) a matracosokon buktuk a Ligát, most a sors adott egy esélyt ,hogy ezt is vissza fizessük, ezért (is) fontos - nekem - ez a győzelem.
meg azért is, hogy tudjam, tudják, hogy ki az úr a háznál az idén..... meg azért is mert ugye Madrid.... meg azért is hogy jó lenne már holnap egy kupa legalább!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Vagy csak nagyon óvatosak, ami tekintve, hogy milyen jelentőséggel bír az AM utáni 3 meccsünk, teljesen érthető. Amennyiben holnap nem nyerünk, utána 3 döntő jön egymás után és oda kell az MSN.Erxy írta:Vinyals keretet hirdetett, amiben nincs benne Munir, szoval Suarez nem fog rendbejonni hetvegere, ha minden igaz
Suarez a tobbiektol elvalasztva dolgozott, de mar a palyan.
Munir az elso csapattal edzett, abban az esetben ha Suarez nem tudja vallalni a jatekot, minden bizonnyal o lesz a keretben.
szerk.:Vinyals keretet hirdetett, amiben nincs benne Munir, szoval Suarez nem fog rendbejonni hetvegere, ha minden igaz
Munir az elso csapattal edzett, abban az esetben ha Suarez nem tudja vallalni a jatekot, minden bizonnyal o lesz a keretben.
szerk.:Vinyals keretet hirdetett, amiben nincs benne Munir, szoval Suarez nem fog rendbejonni hetvegere, ha minden igaz

noname írta:Amennyire kisilabizáltam a sztrájkot illegálisnak minősítették, ezért kötelező volt beszüntetni. A mérkőzéseket lejátsszák, a kupadöntő még jelenthet gondot, de gondolom az is meglesz.
Köszönöm szépen az információt.
- noname
- Llegenda del Barça
Amennyire kisilabizáltam a sztrájkot illegálisnak minősítették, ezért kötelező volt beszüntetni. A mérkőzéseket lejátsszák, a kupadöntő még jelenthet gondot, de gondolom az is meglesz.
A Fifa egy szégyen
Elnézést, de kicsit lemaradtam az ügyben, most akkor nem sztrájkolnak a játékosok és lejátszák az előre megadott időpontokban az utolsó 2 forduló meccseit?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Neymárt elnyomnák, ő kell a szélre. Pedronak meg mindegy.Samper írta:Vagy Neymart. És a kispadra is kell 1-2 csatár.S.Agüero írta: Remélem, nem Messit fogják középre tenni, hanem Pedrot...

Cserének meg ott lesz mondjuk Sandro/Rafinha.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Ohh, elnézést, valamit teljesen félre néztem, teljesen az volt bennem h 27.én lesz a Depor elleni meccs, ami szombat lenne. No mindegy. Amúgy szerintem már behúzzuk a hétvégén a bajnokságot, a Ticonak már gyakorlatilag mindegy, mivel kb fix a 3. helyük.S.Agüero írta:Szombaton játszunk.Messithebest írta:Viszont jó lenne ha már most meg lenne mivel akkor a Depor ellen mehetne a B-csapat, ami pozítívum, tekintve hogy a meccs utáni szerdán kupadöntőzünk.
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendar" target="_blank
3 meccset kell még megnyerni.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Vagy Neymart. És a kispadra is kell 1-2 csatár.S.Agüero írta: Remélem, nem Messit fogják középre tenni, hanem Pedrot...
- MatyiG
- Adminisztrátor
Remélem, nem Messit fogják középre tenni, hanem Pedrot...Stalkyard írta:Én eleve örültem is volna neki, ha most egy kicsit pihen, a kupában és a BL döntőn nagyobb szükségünk lesz rá. De így az élet meg is oldhatja a problémát.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos: Suarez játéka kérdéses a vasárnapi meccsen

Én eleve örültem is volna neki, ha most egy kicsit pihen, a kupában és a BL döntőn nagyobb szükségünk lesz rá. De így az élet meg is oldhatja a problémát.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos: Suarez játéka kérdéses a vasárnapi meccsen
Az éjjel soha nem érhet véget!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hivatalos: Suarez játéka kérdéses a vasárnapi meccsen 
noname:Naigen, ilyenkor jön mindig Roni mesterhármas/mesternégyes, hogy biztos Aranycipős legyen

noname:Naigen, ilyenkor jön mindig Roni mesterhármas/mesternégyes, hogy biztos Aranycipős legyen

- noname
- Llegenda del Barça
Csak ilyenkor szokott előjönni az, hogy a Real 12-0-ra nyer.Capon írta:Amilyen állapotban vannak/lehetnek a Realosok, Ramos is lesérült, akár még az is lehet, hogy már nyernünk sem kell, bár erre ugye nem lehet alapozni, de azért ez is benne van a pakliban.
Mondjuk egy cseppet sem bízom az Espanyolban, de azért otthon játszanak, hátha...

Amúgy amilyen állapotban vannak, én se mernék rájuk fogadni. Fáradtabb csapatot ritkán látni.
De legalább jó a morál a csapaton belül és körülötte.

A Fifa egy szégyen
- Chino
- Llegenda del Barça
Azért arra alapozni, hogy majd megverjük a Deport és bajnokok leszünk nem kéne ilyen mértékben alapozni. Nyilván nagy az esély, de a kisördög nem alszik.
Jobban örülnék egy olyan meccsnek amin mindent beleadva küzdünk a győzelemért, aztán jöhet a sorfal a Depor ellen, ott már ráérünk pihentetni.
A kupadöntő még odébb lesz, tudnak pihenni a játékosok. Nyilván benne van a sérülésveszély, de ha pihengetünk nagyon pofára is eshetünk.
Jobban örülnék egy olyan meccsnek amin mindent beleadva küzdünk a győzelemért, aztán jöhet a sorfal a Depor ellen, ott már ráérünk pihentetni.
A kupadöntő még odébb lesz, tudnak pihenni a játékosok. Nyilván benne van a sérülésveszély, de ha pihengetünk nagyon pofára is eshetünk.
Forca Barca!!!!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Szombaton játszunk.Messithebest írta:Viszont jó lenne ha már most meg lenne mivel akkor a Depor ellen mehetne a B-csapat, ami pozítívum, tekintve hogy a meccs utáni szerdán kupadöntőzünk.
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendar" target="_blank
3 meccset kell még megnyerni.

- Capon
- Llegenda del Barça
Amilyen állapotban vannak/lehetnek a Realosok, Ramos is lesérült, akár még az is lehet, hogy már nyernünk sem kell, bár erre ugye nem lehet alapozni, de azért ez is benne van a pakliban.
Mondjuk egy cseppet sem bízom az Espanyolban, de azért otthon játszanak, hátha...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Azok után,hohy leadták a második félidőt a "tartalékolunk a hétvégi bajnokira" jeligével,remélem odarakják magukat keményen,és behúzzák a meccset.
le kell zárni, Depor ellen meg mehet a fieszta,stb.
le kell zárni, Depor ellen meg mehet a fieszta,stb.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Így van. És úgy kell küzdeni, mint ha kupadöntő lenne.noname írta:A Bayern ellen csak egy félidőt játszott a csapat. Szerintem van még annyi a tankban, hogy megverjék az Atmát.
én úgy olvastam, hogy a szövetség még nem mondta ki a végső szót?! a Bíróság csak a sztrájkot törölte a felfüggesztés ettől függetlenül él. nem így van?Messithebest írta:Nos akkor eldőlt hogy sztrájk offolva, szóval hétvégére készülhetünk az Atletico Madrid ellen. Nem tudom mennyire vannak elkészülve a srácok az erejükkel, de szerintem nem érdemes erőltetni ha esetleg nem megy. Viszont jó lenne ha már most meg lenne mivel akkor a Depor ellen mehetne a B-csapat, ami pozítívum, tekintve hogy a meccs utáni szerdán kupadöntőzünk.
ok. találtam egy másik cikket, ahol konkrétan szó van a felfüggesztésről i azt is törölték, valóban jöhetnek a meccsek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mess2009 2015.05.14. 17:03:31-kor.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Nos akkor eldőlt hogy sztrájk offolva, szóval hétvégére készülhetünk az Atletico Madrid ellen. Nem tudom mennyire vannak elkészülve a srácok az erejükkel, de szerintem nem érdemes erőltetni ha esetleg nem megy. Viszont jó lenne ha már most meg lenne mivel akkor a Depor ellen mehetne a B-csapat, ami pozítívum, tekintve hogy a meccs utáni szerdán kupadöntőzünk.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- danianevem
- Entrenador del Barça
Undiano Mallenco fogja vezetni az Atlético elleni bajnokinkat. A barcelonai 3:1-en is ő volt, akkor osztotta rendesen a lapokat, szám szerint 9 sárgát. Remélem most is rendesen bünteti majd a favágást, mint múltkor.
MessiNeymarSuarez, én sem arra gondoltam, hogy a csapattól teljesen idegen stílusban focizzunk, hanem inkább egy két alapember - legalábbis részbeni -pihentetésére. Aki pedig a pályán van, az próbálja meg felszántani azt, nem feledve a Barcára jellemző játék filozófiát. Hiszen rövid idő alatt még három fronton kell helytállni - hittük volna januárban? -, és az sem bántana különösebben, ha mindhármat besöpörné a gárda.
Vezetőségválasztás lesz. Az újaknak kell is fél év, hogy eldöntsék, hogy merre és kivel.gg86 írta:Ezért írtam, hogy nyáron még igazolhattunk, így az idei keretet ki tudta a vezetőség alakítani. A jövő év lehet neccesebb (remélem nem lesz).MessiNeymarSuarez írta: Igen, 2 átigazolási szezonra vonatkozik, az elmúlt télire, és a mostani nyárra, 2016 januárjában már igazolhatunk.