Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy csak nagyon óvatosak, ami tekintve, hogy milyen jelentőséggel bír az AM utáni 3 meccsünk, teljesen érthető. Amennyiben holnap nem nyerünk, utána 3 döntő jön egymás után és oda kell az MSN.Erxy írta:Vinyals keretet hirdetett, amiben nincs benne Munir, szoval Suarez nem fog rendbejonni hetvegere, ha minden igaz
noname írta:Amennyire kisilabizáltam a sztrájkot illegálisnak minősítették, ezért kötelező volt beszüntetni. A mérkőzéseket lejátsszák, a kupadöntő még jelenthet gondot, de gondolom az is meglesz.
Neymárt elnyomnák, ő kell a szélre. Pedronak meg mindegy.Samper írta:Vagy Neymart. És a kispadra is kell 1-2 csatár.S.Agüero írta: Remélem, nem Messit fogják középre tenni, hanem Pedrot...
Ohh, elnézést, valamit teljesen félre néztem, teljesen az volt bennem h 27.én lesz a Depor elleni meccs, ami szombat lenne. No mindegy. Amúgy szerintem már behúzzuk a hétvégén a bajnokságot, a Ticonak már gyakorlatilag mindegy, mivel kb fix a 3. helyük.S.Agüero írta:Szombaton játszunk.Messithebest írta:Viszont jó lenne ha már most meg lenne mivel akkor a Depor ellen mehetne a B-csapat, ami pozítívum, tekintve hogy a meccs utáni szerdán kupadöntőzünk.
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendar" target="_blank
3 meccset kell még megnyerni.
Vagy Neymart. És a kispadra is kell 1-2 csatár.S.Agüero írta: Remélem, nem Messit fogják középre tenni, hanem Pedrot...
Remélem, nem Messit fogják középre tenni, hanem Pedrot...Stalkyard írta:Én eleve örültem is volna neki, ha most egy kicsit pihen, a kupában és a BL döntőn nagyobb szükségünk lesz rá. De így az élet meg is oldhatja a problémát.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos: Suarez játéka kérdéses a vasárnapi meccsen
Én eleve örültem is volna neki, ha most egy kicsit pihen, a kupában és a BL döntőn nagyobb szükségünk lesz rá. De így az élet meg is oldhatja a problémát.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos: Suarez játéka kérdéses a vasárnapi meccsen
Csak ilyenkor szokott előjönni az, hogy a Real 12-0-ra nyer.Capon írta:Amilyen állapotban vannak/lehetnek a Realosok, Ramos is lesérült, akár még az is lehet, hogy már nyernünk sem kell, bár erre ugye nem lehet alapozni, de azért ez is benne van a pakliban.
Mondjuk egy cseppet sem bízom az Espanyolban, de azért otthon játszanak, hátha...
Szombaton játszunk.Messithebest írta:Viszont jó lenne ha már most meg lenne mivel akkor a Depor ellen mehetne a B-csapat, ami pozítívum, tekintve hogy a meccs utáni szerdán kupadöntőzünk.
Így van. És úgy kell küzdeni, mint ha kupadöntő lenne.noname írta:A Bayern ellen csak egy félidőt játszott a csapat. Szerintem van még annyi a tankban, hogy megverjék az Atmát.
én úgy olvastam, hogy a szövetség még nem mondta ki a végső szót?! a Bíróság csak a sztrájkot törölte a felfüggesztés ettől függetlenül él. nem így van?Messithebest írta:Nos akkor eldőlt hogy sztrájk offolva, szóval hétvégére készülhetünk az Atletico Madrid ellen. Nem tudom mennyire vannak elkészülve a srácok az erejükkel, de szerintem nem érdemes erőltetni ha esetleg nem megy. Viszont jó lenne ha már most meg lenne mivel akkor a Depor ellen mehetne a B-csapat, ami pozítívum, tekintve hogy a meccs utáni szerdán kupadöntőzünk.
Vezetőségválasztás lesz. Az újaknak kell is fél év, hogy eldöntsék, hogy merre és kivel.gg86 írta:Ezért írtam, hogy nyáron még igazolhattunk, így az idei keretet ki tudta a vezetőség alakítani. A jövő év lehet neccesebb (remélem nem lesz).MessiNeymarSuarez írta: Igen, 2 átigazolási szezonra vonatkozik, az elmúlt télire, és a mostani nyárra, 2016 januárjában már igazolhatunk.